reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie dziewczyny usmialam! wybuchnelam smiechem a tu akurat szefowa :szok::rofl2: ale mnie zignorowala na szczescie! :rofl2:

POZDROWIENIA DLA FACETA HANKI !!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D.... ZARAZ PADNE :-D:-D:-D:rofl2:

No muszę lecieć laseczki popłacić rachunki, wysłać paczkę i kupić coś na kolację. Zrobię meksykańskie naleśniczki.

Przypuszczałyście, że istota o tak prostej konstrukcji może nam dać tyle radości i pobudzić naszą kreatywność!!!!!!!!!

WITAM !!!!
To znowu ja hehe czytam was dzisiaj i czytam i się zacieszam :-D:-D szaloneee:-D
Obiecałam że będę teraz nadrabiać z pisaniem no ale jak codziennie przekopię się przez to co naskrobałyście przez ost 24 godziny to już nie mam siły pisać :-D

Kinguś słonko Ty moje gratuluję :-D...dbaj o was :tak: i za 9 miesięcy widzę tu zdjęcia ślicznego zdrowego bobaska i to migiem ;P;P:-D
Tikanis no ten Twój brzusio to mnie megaaa rozczula :tak::tak: śliczny jest .... i proszę się nie forsować na tych spacerkach ;-)
Nieniuś Ty również dbaj o siebie i nie przesadzaj z tymi obowiązkami...nie wszystko na raz....:tak:
Lilu mam nadzieję że to nic poważnego i się pogodzicie ;-)
Eve ty kochana się tu tak nie zacieszaj tylko zabieraj wiesz za co :-D:-D
Marzenixx a co u Ciebie ??? :tak::tak:

Gratuluję zafasolkowanym i pozdrawiam was wszystkieeee ;*****
aaaa no i oczywiście "MĘŻA HANI " !!!!!!!! :-D:-D:-D

No kochane mój Pędzelek to chyba ocipieje z radości, że go tyle laseczek pozdrawia.

Ma się ze mną 7 niebo, ale chociaż mu się nie nudzi w życiu. Wie, że żyje.:-)

Wróciłam z monitoringu (12 dc) i dalej zero pęcherzyka, czyli tak jak sądziłam :-)
Kolejny monitoring cyklu w środę o 17 00 (17dc). Wtedy już chyba malutki powienien być.

A co do kupowania dwóch aut -to odpada. Zaduże koszty utrzymania, napraw, benzyny itd. A mamy kredyt na mieszkanie więc każdy grosz się liczy.

Ale pomysł z przesiadaniem się w aucie jest dobry :-)

Ja z kolei w 12 dc miałam 2 pęcherzyki ale już w 14dc nie było nic. Powiem Wam, że mocno się zastanawiam nad tą laparoskopią. Mogę tak ciągnąć jeszcze z kila miesięcy i nie ma pewności, że się uda.
Dużo lasek jest zadowolonych po zabiegu i co najważniejsze z fasolką. Tylko z drugiej strony to operacja i boję się, że może pójść coś nie tak.

reklama
Hihihi juz wiem, czemu mi sie zafasolkowac nie udaje. Ja nienawidze mlekaaaaaaaaaaaa:-D

Załączniki

• KAZDEGO.jpg
    KAZDEGO.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
Do góry