reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No to się męda dzisiaj zdziwi, to się biedny naszuka.:szok::baffled:

Nawet jak coś znalazł to się biedny musiał nieźle naczytać. Ja po jednym dniu nieobecności miałam niezłą lekturę.
Ja to tam pikuś, nie dowiedział się niczego czego by nie wiedział. Ale po to mamy babskie forum żeby żaden samiec tu nie zaglądał. Piszecie tu o intymnych sprawach a męda sobie znalazła rozrywkę.:wściekła/y:

reklama

Nawet jak coś znalazł to się biedny musiał nieźle naczytać. Ja po jednym dniu nieobecności miałam niezłą lekturę.
Ja to tam pikuś, nie dowiedział się niczego czego by nie wiedział. Ale po to mamy babskie forum żeby żaden samiec tu nie zaglądał. Piszecie tu o intymnych sprawach a męda sobie znalazła rozrywkę.:wściekła/y:

No to ladnie :szok: ale niestety tacy sa faceci :wściekła/y:

A ja sie zastanawiam czy on Ci cos o tym napomknie...

Wiecie co właśnie odkryłam?????
Ta cholerna męda - w sensie mój facet - włazi mi na forum i chyba sobie czyta. Właśnie zauważyłam, że moje ostatnie logowanie było wczoraj o 00:26. Nie było mnie wczoraj z racji dołowanie się w łóżku.
Ku.................wa mać nie wytrzymam. Zabije gnoja.

Oj kochana, ja bym takiemu niegrzecznemu chlopcu, za przeproszeniem jaja wyrwala :-D

Dziewczyny, wlasnie sie odwazylam napisac email'a do polskiego gina z Londynu. Zastanawiam sie, czy ktoras z Was cos o nim wie/slyszala?

Michal Samberger
specjalista ginekolog - poloznik

Badania i leczenie:

• USG, kolorowy Doppler
  • Prowadzenie ciazy i porodu
  • Nieinwazyjne badania prenatalne
  • Antykoncepcja / w tym metody awaryjne / i sterylizacja
  • Leczenie nieplodnosci
  • Endokrynologia ginekologiczna
  • Leczenie stanów zapalnych narzadu rodnego / w tym STD /
  • Cytologia, biopsja, leczenie nadzerek
  • Ginekologiczna chirurgia plastyczna
  • Ginekologiczna chirurgia mini-inwazyjna / laparoskopia, hysteroskopia /
  • Leczenie problemów menopauzy, Hormonalna Terapia Zastepcza
  • Leczenie wysilkowego nietrzymania moczu, tasma TOT
  • Pelny zakres badan laboratoryjnych / biochemia krwi, analizy, posiewy bakteriologiczne, wirusologia, HPV /.

/ część powyższych usług wymaga hospitalizacji - najczęściej jednodniowej, na bazie

Oddziałów Ginekologiczno-Położniczych Prywatnych Centrów Medycznych w Londynie

lub w Polsce /.

Zobaczymy. Jak jest inteligentny to się kapnie, że jak nie ma zapisanej strony to, że ja się też kapnęłam.
Koniec darmowej rozrywki. Zapłaci mi przy najbliższej okazji. Nawet Bogowie wiedzą, że mnie się nie podnosi ciśnienia.

Haniu no faktycznie nie ładnie mężuś zrobił... może to tylko takie jednorazowe było i jak zobaczył co my tu piszemy to już mu sie nie będzie chciało na BB zaglądać;-)... ja bym jeszcze poczekał z usuwaniem i sprawdziła czy cyklicznie tu zagląda czy tylko raz... jeśli bedzie zaglądał tu często to wtedy zrobiła bym "rabarbar"... a swoją drogą to rozbawiłaś mnie swoim ostatnim postem:-D

Oj kochana, ja bym takiemu niegrzecznemu chlopcu, za przeproszeniem jaja wyrwala :-D

Dziewczyny, wlasnie sie odwazylam napisac email'a do polskiego gina z Londynu. Zastanawiam sie, czy ktoras z Was cos o nim wie/slyszala?

Michal Samberger
specjalista ginekolog - poloznik

Czekaj bo ja jeszcze nie kumata. To Ty na obczyźnie siedzisz czy co?????

Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień.

Czekaj bo ja jeszcze nie kumata. To Ty na obczyźnie siedzisz czy co?????

Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień.

Zgadza sie, na obczyznie :-:)-:)-( Juz chyba gorszego kraju pod wzgledem opieki medycznej sobie nie moglam wybrac.... :crazy:

HAHAHA, co za finezja w wymyslaniu tortur :-D:-D:-D:-D Posikalam sie ze smiechu ;-)

Haniu no faktycznie nie ładnie mężuś zrobił... może to tylko takie jednorazowe było i jak zobaczył co my tu piszemy to już mu sie nie będzie chciało na BB zaglądać;-)... ja bym jeszcze poczekał z usuwaniem i sprawdziła czy cyklicznie tu zagląda czy tylko raz... jeśli bedzie zaglądał tu często to wtedy zrobiła bym "rabarbar"... a swoją drogą to rozbawiłaś mnie swoim ostatnim postem:-D

Też mnie to nęci, ale to forum było moje, moją odskocznią i nadzieją i nawet przez myśl mi nie przeszło, że ta cholera wlezie tu ze swoimi samczymi buciorami.
A śmiej się, śmiech to zdrowie.

reklama
Zgadza sie, na obczyznie :-:)-:)-( Juz chyba gorszego kraju pod wzgledem opieki medycznej sobie nie moglam wybrac.... :crazy:

HAHAHA, co za finezja w wymyslaniu tortur :-D:-D:-D:-D Posikalam sie ze smiechu ;-)

Służę pomocą w razie czego. Wystarczy mi podnieść ciśnienie a pomysły to KGB nawet mi nie dorówna w znęcaniu się.
Słyszałam o opiece zdrowotnej u angoli. Mam tam 3 koleżanki. To już nasze komunistyczne przychodnie są lepsze - tak słyszałam.

Do góry