reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kungus, jak sie dzis czujesz nasza ciezaroweczko? Somopoczucie sie polepszylo?

Uwaga !!!! Znow pytanie z mojej serii glupich pytan!!
Ciotki, czy ktoras z Was miala moze kiedys tak jak ja w tym dziwnym cyklu? Tzn. po owulce bolaly mnie piersiaki a potem przestaly i ciagle nie bola?? Nie pamietam, zebym kiedykolwiek takmiala. Moze ja w ogole nie mialam owulki???
Już lepiej staram się myśleć pozytywnie:tak:
Mnie zaczęły boleć od owulacji i bolą cały czas.

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne .....
A ma dobry sprzęt? Z jakiego miasta jesteś? Powtórz też betę.

A niech samiec cierpi.
:-):-) Super ;-)

reklama
No w koncu rozkreca sie u mnie wredna @

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

OOO uwielbiam jelapeno :tak: oczywiscie w drobnych ilosciach ;-):-D

Dobra to ja zaczne!!!

SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W takim razie ja rowniez pozdrawiam mezulka
HANI :tak::-)

Pamietam jak kiedys kolezanka przywiozla mi z Wloch taka malenka papryczke wieklosci opuszka palca i dodalam dwie do zupy ( lubie pikantne potrawy ) przyznam sie ze zupy nawet by swinka sie nie tykla, dala czadu :D

Ostatnia edycja:
No ludzie Kaprycha z tym smarowaniem to ja cię nie mogę. Masz dzikie i szalone myśli. Aż mi ciary przeszły. I to ja jestem szalona????

Pozdrowienia dla męża Hani i innych panów, którzy kiedykolwiek nas podglądali

kotek.jpg

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Dla własnej spokojności sprawdziła bym u innego.

Dobra to ja zaczne!!!

SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też się przyłączam do pozdrowień!
:-):-):-) i...... WYNOCHA:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Oj... To strasznie przykre :no: Ale skoro badanie trwało 0.5 minuty, to... faktycznie mógl przeoczyc... Gdzies na jakims forum czytalam o pustym pecherzyku, u kogos stwierdzili, ale dziewczyna nie mogla isc na usuniecie po tygodniu, a po zdaje sie dwoch tygodniach stwierdzono, ze jednak pecherzyk nie byl pusty...

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

Gotuj gotuj, przez zoladek do seca :-D:-D:-D

reklama
Witam was moje kochane!!!
U mnie wszystko w porzadku,odpoczelam sobie i mysle pozytywnie:-)Bylam u Gina ,bardzo fajny lekarz,jak na faceta bardzo delikatny,mialam dopochwowe usg i normalne tez,pobral wiele probek i cytologie,narazie nie musze robic zadnych badan bo u mnie to jak w zegarku i owulka jest wiec mamy nadal probowac,powiedzil ze jak do lata nic nie wyjdzie to maz musi zbadac sperme bo on mysli ze to raczej cos u niego niz u mnie.Narazie nie bede mu o tym mowic,nie bede sie denerwowac i jego taz,nie mam zadnej cysty na jajnikach i mowil ze wszystko ok:-)
No to juz 7 miesiac leci,moze niedlugo sie uda:-)Mowil tez jak sie przestaje brac proszki Anty to moze byc mozliwosc ze organizm musi sie dostosowac do nowych zmian.Powiedzial cos intersujacego ze trzeba sie przytulac przed owulka bo w ten dziej owulacji po 12 godzinach wszystko umiera i juz jest za pozno.Wiec moze probojmy dwa dni przed zeby tam sie nazbieraly plemniczki to moze zadziala:-)
Tesknie za wami moje psiapsiuleczki kochane!!!
Trzymajcie sie zdrowo i zycze powodzenia w fasoleczkach:-)

Do góry