R
RiSiA
Gość
nie zalamuj mnie mam nadzieje,ze u mnie nie bedzie 60 jak mierze temp.to zauwazam roznice w trakcie cyklu,przed @ ledwo termometr moge zmiescic juz zaczyna byc coraz ciasniej,wiec mam nadzieje,ze za jakies 5 dni @ przyjdzie... nie badam szyjki przed @ bo u mnie jest twarda i wysoko do samej @,przypuszczam,ze otwiera sie kilka godz przed...tymbardziej,ze @ zawsze dostaje jak temp utrzymuje sie znacznie powyzej linii cover (czy to normalne?)
Nie załamuj się będzie dobrze :-)
u Ciebie tak jak specjalistki skorektowaly wychodzi 36,7 wiec jest ok...ale z ta owu 7dc to szybka jestes
Ja taki cykl miała tylko jeden :-)akurat w ten dzien robiłam badania krwi na stosunek LH i FSH jak zobaczyłam następnego dnia wyniki to się załamałam bo były tak wysokie. I tego samego dnia co odebrałam wyniki miałam usg i sie okazało, ze został tylko ślad po pecherzyku nie wspomnę juz o tym, ze @ skończyła mi sie 6 dc wiec przeoczyliśmy termin owulkę ale cykl tez tez trwał 22 dni a potem przez 2 miesiące w ogóle nie miałam owulacji i teraz mam , ale z clo.
Badaicka - zegarek fajny :-)