reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka Ty tu nie ściemniaj tylko jak na Jaśnie Wielmozną przystało rozpocznij ten weekend jakims dobrym drinusiem.
Z kogos w końcu musimy brac przykład :-D
Aaaa A Tobie nie nalezy sie jakis urlopik za ten czas co pracujesz?

Mi się nie należy żaden posiłek mimo że zapierdzielam dłużej niż pupilkowaty personel wpierdalający śniadanko i obiad na restauracji. jak se kanapki albo owoca nie wezmę to muszę wodą zapijać bo zdycham z głodu.
A ty mówisz o urlopie:-D:-D:-D:-D:-D

Ja to mogę toasta wam strzelić - taki przewodni tekst pod który będziecie chlać. Bo ja teraz na warunkowym do poniedzialku jestem.

reklama
Mi się nie należy żaden posiłek mimo że zapierdzielam dłużej niż pupilkowaty personel wpierdalający śniadanko i obiad na restauracji. jak se kanapki albo owoca nie wezmę to muszę wodą zapijać bo zdycham z głodu.

Ja to mogę toasta wam strzelić - taki przewodni tekst pod który będziecie chlać. Bo ja teraz na warunkowym do poniedzialku jestem.
O żesz w mordę toz to prawie jak w obozie :szok::szok::szok:

No ja wiem,że Ty to na warunkowym ;-) i to nie do poniedziałku tylko conajmniej z 2 lata nastepne :-D:-D:-D

No to za co dziś będziemy piły?
W pierwszej kolejnosci za Zajączka i jej fasolke a później? ;-):-D

No i gdzie jest lizus Madzieńka? :-D
Najpierw na mnie krzyczałas że mam zaglądac a nie w krzakach siedzieć a teraz jak mnie chłop do wiatru wystawił i nie wrócił od mamusi to Ciebie nie ma :wściekła/y::-(

O żesz w mordę toz to prawie jak w obozie :szok::szok::szok:

No ja wiem,że Ty to na warunkowym ;-) i to nie do poniedziałku tylko conajmniej z 2 lata nastepne :-D:-D:-D

No to za co dziś będziemy piły?
W pierwszej kolejnosci za Zajączka i jej fasolke a później? ;-):-D

To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem:-D:-D

Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.

Nie załamuj się :) będzie dobrze :-)
mam nadzieje...

Siemacie Lachociągi
siemka Hanica :-)

Siemacie Lachociągi - :-D wiecie, że w niektórych rgionach Polski takie stwierdzenie jest bardzo obraźliwe dla kobiet ?:-D
HAHAHAHAHAHAHA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam...mysle,ze jest obrazliwe w calej Polsce! Ale widze,ze jeszcze nie znasz poczucia humoru naszej wrazliwej Hani :-D;-)

No wiem, ale one lubią być poniżane, tutaj wszystkie to w większości Lachociągi. Poczekaj do libacji alkoholowej to sie dowiesz jakie cudeńka sexualne potrafią.
z tego co sie orientuje,to Ty jestes mistrzynia w robieniu smigla z ch...ja :-D:-D:-D:-D

ooo...obiadku z restauracji sie zachciewa Jasnie Pani :-D widze,ze przyzwyczajona do dobrobytu :-) u nas jak szefostwo przynioslo paczki w tlusty czwartek to mialam takie oczy :szok: a tak poza tym u nas "przyjazna" atmosfera- kolejna osoba sie zwolnila...i to w jaki sposob!koles podszedl do szefowej przy wszystkich i ni stad ni z owad powiedzial "ja to sie zwalniam" po 5 latach pracy,hehe

To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem:-D:-D

Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.
Nie no Hania :-D:-D:-D:-D
to ja juz zaczne oblewańsko juz dzis.
Małż mnie wnerwił to sie schleje i tak cały tydzień a co:-D
Twoja fasolke to trza dobrze podlac coby dobrze rosła :-D:-D:-D
Jak to mówi Marzenka yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hehe pewnie ze podobny gust!!! wlasnie sprawdzilam moje,mam wesje MAGIC :-D:-D:-D
.
o masz hahaha to ta wersja pierwsza tez jest ekstra!!:-D
No wiem, ale one lubią być poniżane, tutaj wszystkie to w większości Lachociągi. Poczekaj do libacji alkoholowej to sie dowiesz jakie cudeńka sexualne potrafią.
hahah:-D:-D:-D:-D
No i gdzie jest lizus Madzieńka? :-D
Najpierw na mnie krzyczałas że mam zaglądac a nie w krzakach siedzieć a teraz jak mnie chłop do wiatru wystawił i nie wrócił od mamusi to Ciebie nie ma :wściekła/y::-(
jestem :-p

hanka!!!!!!!!!! blada kreska?????????????????? yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa:szok:
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję:tak:
No to czekamy do jutra:tak: Już nie moge się doczekac Twojego testowania:-)Trzymam kciuki!:tak:

Do góry