reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny a mi lekarz nigdy nic nie mówił o endometrium jak mi robił usg?? dlaczego nigdy o tym nie wspomniał??

Bernadko - mi tez nie:no:
ja mam wrażenie, że pzrez te choroby moje i M to nas potraktowano wcześniej bardzo po macoszemu - tzn. trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać:tak:
ale w twoim przypadku jak przepisywali clo to powinni coś wspomnieć:tak:

Dzień dobry :-) Zasiadam z kawką na chwilkę, zaraz lecę do kuchni. M zagoniony do sprzątania :-)
Od rana boli mnie brzuch. Nie wiem, czy to jajnik czy co. Oby to był wiadomy ból :-D

czekam na efekty;-):-)

I jak placek - udało się??????????

Asiq - i jak placek?? wyszedl??

Hmmm..... No wyszedł nawet, bo to z paczki był, przyznaję się bez bicia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tylko nie wygląda zbyt szałowo, więc nie będę się chwalić zdjęciami ;-);-)

A to ja i Malwinka w 26 tygodniu.,
Ślicznie wyglądacie!

Justynko, wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin. Spełnienia wszystkich marzeń Kochana!

Oni ogólnie nigdy nie mówią, ale ja się zawsze pytam jak tam endo bo ich zawsze interesyje pęcherzyk. A edno przecież jest bardzo ważne.

Bernadko - mi tez nie:no:
ja mam wrażenie, że pzrez te choroby moje i M to nas potraktowano wcześniej bardzo po macoszemu - tzn. trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać:tak:
ale w twoim przypadku jak przepisywali clo to powinni coś wspomnieć:tak:
to jest to że lekarz nic nie wspominał a jakby nie forum to ja bym nawet nic o tym nie wiedziała :tak::szok:

Cykle bezowulacyjne powinny trwać tak samo jak owulacyjne, jednak czasami trwają dłużej to zależy od organizmu. U mnie raz było to 60 dc a raz 30 dc więc nie ma reguły :baffled:
nie zalamuj mnie :baffled::baffled: mam nadzieje,ze u mnie nie bedzie 60 :szok: jak mierze temp.to zauwazam roznice w trakcie cyklu,przed @ ledwo termometr moge zmiescic :szok: juz zaczyna byc coraz ciasniej,wiec mam nadzieje,ze za jakies 5 dni @ przyjdzie... nie badam szyjki przed @ bo u mnie jest twarda i wysoko do samej @,przypuszczam,ze otwiera sie kilka godz przed...tymbardziej,ze @ zawsze dostaje jak temp utrzymuje sie znacznie powyzej linii cover (czy to normalne?)

widziałam własnie ale moze jeszcze owu sie przesunie.. zobacymy co bedzie dalej jak nie bedzie skoku to oznacza beowulacyjny.. no szkoda..
niestety bezowulacyjny :-:)-:)-( ale dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie-BUZIAK :tak:

Szafirku - ja przy bezowulacyjnych cyklach miała raczej bez znacznych skoków temperatur , utrzymywała się na granicy 36,6 i spadała - wykres wyglądał całkiem inaczej, no ale co organizm to organizm.

Dziewczyny mam mdo Was pytanie odnośnie temp. Bo zawsze mierze o 5:30 tylko dzisiaj nie byłam w stanie wstać i zmierzyłam o 8:30 :-( i temp. z 36.6 podskoczyła na 37:szok: a to est 9 dc. Myślicie, że winna jest godzina pomiaru?
no ja mam bez skokow,mam wykres odwrotny :rofl2: najpierw temp.wyzsze a od polowy cyklu nizsze...teraz jak w zegarku,jeden dzien 36,41 , drugi dzien 36,51 i tak na zmiane 36,41 i 36,51

u Ciebie tak jak specjalistki skorektowaly wychodzi 36,7 wiec jest ok...ale z ta owu 7dc to szybka jestes :szok::-D

O to widze , ze podobny gust mamy :-) To polecam ci jeszcze inna troszke wersje łagodniejszą L'Instant Magic :tak: Super!
hehe pewnie ze podobny gust!!! wlasnie sprawdzilam moje,mam wesje MAGIC :-D:-D:-D

Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa:szok:
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję:tak:
mnie temp nakrecila w poprzednim cyklu,bo dzien przed @ mialam 37 i mialam nadzieje,ze sie udalo...:-(
trzymam kciuki Anetko!!!! dobrze,ze jutro niedziela,to bede mogla rano sprawdzic na BB jaki wynik :tak::tak::tak: trzymam kciuki!!

dla zainteresowanych wrzucam moj wykres...choc juz wszystko jasne...
ponawiam tylko pytanie CZY MOGE ZROBIC BADANIE ANDROSTENDIONU W CYKLU BEZOWULACYJNYM?? bede wdzieczna za odpowiedz,bo nie wiem,co mam robic...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry