Cykle bezowulacyjne powinny trwać tak samo jak owulacyjne, jednak czasami trwają dłużej to zależy od organizmu. U mnie raz było to 60 dc a raz 30 dc więc nie ma reguły
nie zalamuj mnie
mam nadzieje,ze u mnie nie bedzie 60
jak mierze temp.to zauwazam roznice w trakcie cyklu,przed @ ledwo termometr moge zmiescic
juz zaczyna byc coraz ciasniej,wiec mam nadzieje,ze za jakies 5 dni @ przyjdzie... nie badam szyjki przed @ bo u mnie jest twarda i wysoko do samej @,przypuszczam,ze otwiera sie kilka godz przed...tymbardziej,ze @ zawsze dostaje jak temp utrzymuje sie znacznie powyzej linii cover (czy to normalne?)
widziałam własnie ale moze jeszcze owu sie przesunie.. zobacymy co bedzie dalej jak nie bedzie skoku to oznacza beowulacyjny.. no szkoda..
niestety bezowulacyjny :-
-
-( ale dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie-BUZIAK
Szafirku - ja przy bezowulacyjnych cyklach miała raczej bez znacznych skoków temperatur , utrzymywała się na granicy 36,6 i spadała - wykres wyglądał całkiem inaczej, no ale co organizm to organizm.
Dziewczyny mam mdo Was pytanie odnośnie temp. Bo zawsze mierze o 5:30 tylko dzisiaj nie byłam w stanie wstać i zmierzyłam o 8:30 :-( i temp. z 36.6 podskoczyła na 37
a to est 9 dc. Myślicie, że winna jest godzina pomiaru?
no ja mam bez skokow,mam wykres odwrotny
najpierw temp.wyzsze a od polowy cyklu nizsze...teraz jak w zegarku,jeden dzien 36,41 , drugi dzien 36,51 i tak na zmiane 36,41 i 36,51
u Ciebie tak jak specjalistki skorektowaly wychodzi 36,7 wiec jest ok...ale z ta owu 7dc to szybka jestes
O to widze , ze podobny gust mamy :-) To polecam ci jeszcze inna troszke wersje łagodniejszą L'Instant Magic
Super!
hehe pewnie ze podobny gust!!! wlasnie sprawdzilam moje,mam wesje MAGIC
Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję
mnie temp nakrecila w poprzednim cyklu,bo dzien przed @ mialam 37 i mialam nadzieje,ze sie udalo...:-(
trzymam kciuki Anetko!!!! dobrze,ze jutro niedziela,to bede mogla rano sprawdzic na BB jaki wynik
trzymam kciuki!!
dla zainteresowanych wrzucam moj wykres...choc juz wszystko jasne...
ponawiam tylko pytanie CZY MOGE ZROBIC BADANIE ANDROSTENDIONU W CYKLU BEZOWULACYJNYM?? bede wdzieczna za odpowiedz,bo nie wiem,co mam robic...