reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

wiec teoretycznie mozna by powiedziec, ze miałam 2 owulacje w jednym cyklu :) tylko wiadomo, ze przy tym drugim nie ma szans na zapłodnienie bo endo juz kiepskie no i hormony nie te :)

reklama
wiesz jak ja nie miałam przez pare miesięcy owulacji to teraz idealnie rozpoznaje kiedy mam a kiedy nie własnie po objawach. Jak nie mam owulki jestem opuchnięta i strasznie wysypana na całym ciele takimi pseudo pryszczami :-(no i wtedy nie mam w ogóle śluzu płodnego.Więc jak widze juz śluz to dobry znak :)

wiesz jak ja nie miałam przez pare miesięcy owulacji to teraz idealnie rozpoznaje kiedy mam a kiedy nie własnie po objawach. Jak nie mam owulki jestem opuchnięta i strasznie wysypana na całym ciele takimi pseudo pryszczami :-(no i wtedy nie mam w ogóle śluzu płodnego.Więc jak widze juz śluz to dobry znak :)
Czyli zapowiada się "stosunkowo" udany czas;-)
DZIEŃ DOBRY BABECZKI !!!

co tam słychać u Was jak sie weekend zapowiada??

Witaj Bernadko:-)

Andziu teraz doczytałam ze u ciebie @ brak jak ja 3mam kciuki zeby jednak nie przyszła wogóle przez kolejne 9 miesięcy, daj jutro zaraz z rana znać jak tescik!!

Czyli zapowiada się "stosunkowo" udany czas;-)

Mam taką nadzieje, zaczynają mi się już wstępne objawy, ale ważny jest pęcherzyk i endometrium :) wszystko okarze sie w środę jak lekarka kuknie do środka :-p bo ja miałam jeszcze pproblem, ze endo nie chciało rosnąć i miałam np w 15 dc tylko 1,5 mm :szok: a teraz rośnie do 10 mm :)

Mam taką nadzieje, zaczynają mi się już wstępne objawy, ale ważny jest pęcherzyk i endometrium :) wszystko okarze sie w środę jak lekarka kuknie do środka :-p bo ja miałam jeszcze pproblem, ze endo nie chciało rosnąć i miałam np w 15 dc tylko 1,5 mm :szok: a teraz rośnie do 10 mm :)

1,5 to rzeczywiście mało - ale 10 to już inna sprawa - trzymam kciuki za endo i pęcherzyki:tak:

reklama
Do góry