reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

mi mowił ze 6 miesiecy ale nie wiem co potem czy przerwa jakaś i znów clo czy juz tyle stymulacji muszę sie w poniedziałek dopytać

mi lekarka powiedziała, ze niby do 6 miesięcy bo potem jajniki zaczynają się robic bardzo wrażliwe i robią się torbiele i po tym czasie zalecają klinikę , bo tam mogą leczyć innymi lekami:happy2:

Siemacie Lachociągi - :-D wiecie, że w niektórych rgionach Polski takie stwierdzenie jest bardzo obraźliwe dla kobiet ?:-D

reklama
Po 3 miesiącach trzeba zobaczyć czy nie doszlo do przerostu jajnika bo sie możesz wlasnym płynem udusić.
Wersja jest do 6 miesięcy ale jak ci zacznie zwiększać dawkę to co 3 miechy rób przerwe.
Clo powoduje że czasami na nie stymulowanym cyklu pęcherze mimo to rosną i trzeba zobaczyć do jakich rozmiarów.

Ja mam ciągle 1 tabletkę bo bardzo moje jajniki na nią reagują i nie ma potrzeby zwiększać ja przy jednej dziennie mam pęcherzyki 25mm , 30 mm i endo 10 mm

Załączniki

• tiramisu.gif
    tiramisu.gif
    66,2 KB · Wyświetleń: 73
Po 3 miesiącach trzeba zobaczyć czy nie doszlo do przerostu jajnika bo sie możesz wlasnym płynem udusić.
Wersja jest do 6 miesięcy ale jak ci zacznie zwiększać dawkę to co 3 miechy rób przerwe.
Clo powoduje że czasami na nie stymulowanym cyklu pęcherze mimo to rosną i trzeba zobaczyć do jakich rozmiarów.

Ja mam ciągle 1 tabletkę bo bardzo moje jajniki na nią reagują i nie ma potrzeby zwiększać ja przy jednej dziennie mam pęcherzyki 25mm , 30 mm i endo 10 mm

Siemacie Lachociągi - :-D wiecie, że w niektórych rgionach Polski takie stwierdzenie jest bardzo obraźliwe dla kobiet ?:-D

No wiem, ale one lubią być poniżane, tutaj wszystkie to w większości Lachociągi. Poczekaj do libacji alkoholowej to sie dowiesz jakie cudeńka sexualne potrafią.

Zajączku sto lat i fasolki !!!

Andzia jutro rano otwieram kompa i jest wiadomość od Ciebie, ok? Dziś kup test,żeby się nie wykręcać. Trzymam kciuki bardzo mocno.

Witam się i żegnam. Będę wieczorkiem.Miłej soboty!

Hanka Ty tu nie ściemniaj tylko jak na Jaśnie Wielmozną przystało rozpocznij ten weekend jakims dobrym drinusiem.
Z kogos w końcu musimy brac przykład :-D
Aaaa A Tobie nie nalezy sie jakis urlopik za ten czas co pracujesz?

reklama
Do góry