passingby
Fanka BB :)
koniecznie muszę sobie cos kupić bo już wytrzymac nie moge tak mnie piecze
Fenistyl, a jak nie zadziala to Pudoderm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a który masz dc??
Kochana, nie takie problemy nwoczesna medycyna rozwiazywa więęęc - ja tam w ciebie wierze!
dziękuję na pewno coś musi zadziałać bo już zgłupieje kolejny dzień a swoja droga ciekawa jestem co za gadzisko mnie tak pogryzłoFenistyl, a jak nie zadziala to Pudoderm
nie dam rade dostać sie do lekarza bo moja lekarka rodzinna na urlopie jest i muszę sie sama poratować
28dc, dokladnie 14 dni po owu... A nawet mnie brzuch na @ nie boli i nie laskocze
Moze jednak warto by bylo zebys sprobowala sie dostac do internisty?
pod suwaczkiem mam link do wykresu ... tez mam cicha nadzieje ze to srodcykliczna @ ;-) ale nigdy takiej nie mialam wiec szok!
nie dam rade dostać sie do lekarza bo moja lekarka rodzinna na urlopie jest i muszę sie sama poratować
to moze jeszcze nic straconego skoro @ nie ma i nie czujesz sie jak na @ to moze jednak będzie tak jak Badaicka miała ze testy negatywne wychodziły a Paulinka już pod serduszkiem była
Pamiętacie mnie jeszcze?;-)
Jutro mam wolne to będę na bieżąco.. ale teraz to totalnie nie wiem co tu się działo..
a ja jestem wq .... dostala @ moj cykl trwal 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Witam was moje dziewczynki:-)
Cholernir sie ztesknilam za wami!!!
Bylismy w polsce i wczoraj wrocilismy:-)
Juz mam dosyc wyjazdow i teraz tylko bede odpoczywac:-)Bardzo sie z tego ciesze!!!
Dzisiaj 8 tydzien,forma na wet ok ale okropnie mnie mdli,boli brzuch na dole kregoslup:-(
Troche sobie pozygalam w samolocie...ale byla kiepska pogoda i tak krecilo ze nie moglam wytrzymac:-(
Z moja dzidzia jest wszystko dobrze,robilam usg w polsce,jeszcze malo widac ale jest w dobrym miejscu i bardzo z mezem sie cieszymy!!!
Tyle naskrobalyscie ze nie nadaze teraz i nie wiem czy sa nowe fasoleczki?
Co slychac dziewczynki?
Buziaki