reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Przytulam mocno :(
Zgodn z zasadą: nie ma @ jest nadzieja pouczam: Każda potwora znajdzie swego amatora, a plemnik drogę do jajeczka (nawet jeśli przy pomocy opanowanej ręki laboranta)

Dzieki kochana... ja musialam zrobic test, bo biore luteine i nie wiedzialam czy mam brac ja nadal czy juz dac sobie spokoj :-( Mialam owu potwierdzona na usg, trzy dni pozniej bylo juz widac na usg cialko zolte... okolo 6 dni po owu czulam klucie w podbrzuszu, myslalam, ze moze to juz TO... ale jak widac, nie :-( sadzilam, ze mnie to nie ruszy jak mi znowu test wyjdzie negatywnie, ale chyba jednak nie jestem az tak twarda
:baffled::-:)zawstydzona/y:

Hej dziewczynki,
U mnie dzisiaj I :-( Zaczynam tracic wszelka nadzieje :-(
a co za lobuz robi test przed terminem!? masz dopiero 8 d fl toz to jeszcze sie nie zagniezdzilo!!!!! :sorry2:

edit: to w ktorym dniu mialas stwierdzona owu bo wg wykresu to masz dopiero 8 dzien wyzdzysz temp.

a ja jestem wq .... dostala @ moj cykl trwal 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY BABECZKI
Ale sie dzis nie wyspałam przez tą noge tak mnie piecze i swędzi że :szok: zjem tylko coś i sie doprowadzę do porządku i jadę do apteki po Fenistil jak mi Kanka radziła - dziekuje kochana :-)
Hej dziewczynki,

U mnie dzisiaj
I :-( Zaczynam tracic wszelka nadzieje :-(
nie trac nadziei bo mi sie wydaje ze to za wcześnie test zrobiłaś i musisz jednak jeszcze poczekać a może @ sie nie zjawi :tak:
a ja jestem wq .... dostala @ moj cykl trwal 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak krótko :szok::szok:

a co za lobuz robi test przed terminem!? masz dopiero 8 d fl toz to jeszcze sie nie zagniezdzilo!!!!! :sorry2:

edit: to w ktorym dniu mialas stwierdzona owu bo wg wykresu to masz dopiero 8 dzien wyzdzysz temp.

Nie... ja mialam owu potwierdzona na usg 14dc, skoku tempki nie bylo wtedy, bo moje cialko zolte nie pracuje prawidlowo - skok sie pojawil jak zaczelam brac luteine (17dc). Wiem, ze z wykresu wyglada jakbym miala owu 20 dc, ale naprawde ten wzrost tempki bierze sie od lekow :-(Powoli trace nadzieje, ze mozna zajsc w ciaze jak cialko zolte nie pracuje i jedyny progesteron jaki sie ma, to ten z luteiny...

Mialas spadek tempki? Moze to krwawienie srodcykliczne, a nie @?

DZIEŃ DOBRY BABECZKI
Ale sie dzis nie wyspałam przez tą noge tak mnie piecze i swędzi że :szok: zjem tylko coś i sie doprowadzę do porządku i jadę do apteki po Fenistil jak mi Kanka radziła - dziekuje kochana :-)

nie trac nadziei bo mi sie wydaje ze to za wcześnie test zrobiłaś i musisz jednak jeszcze poczekać a może @ sie nie zjawi :tak:

Wg usg nie za wczesnie
:-(

Koniecznie kup sobie fenistil, to Ci troche ulzy!

reklama
Nie... ja mialam owu potwierdzona na usg 14dc, skoku tempki nie bylo wtedy, bo moje cialko zolte nie pracuje prawidlowo - skok sie pojawil jak zaczelam brac luteine (17dc). Wiem, ze z wykresu wyglada jakbym miala owu 20 dc, ale naprawde ten wzrost tempki bierze sie od lekow :-(Powoli trace nadzieje, ze mozna zajsc w ciaze jak cialko zolte nie pracuje i jedyny progesteron jaki sie ma, to ten z luteiny...

Kochana, nie takie problemy nwoczesna medycyna rozwiazywa :) więęęc - ja tam w ciebie wierze!:-D:-D

Do góry