reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Babo kochana

Niestety, przyznalam sie wczesniej ze jestem leniem....wiec robie brownie z torebki:) Kupilam w stanach, maja doskonale brownie torebkowe (tu w Danii jest okropne). Kupuje zawsze z czekoladowymi kulkami. Ja jedynie dodaje jeszcze orzechy w karmelu do srodka - jest pyszne !:)

No dobra

Pytanie zasadnicze. Czy ktoras z Was robila jakies potrawy z papierem ryzowym ? Jesli to dawajcie przepisy:)

No dobra

Pytanie zasadnicze. Czy ktoras z Was robila jakies potrawy z papierem ryzowym ? Jesli to dawajcie przepisy:)

ja robiłam sajgonki :)

Witam wszystkie Panie bez wyjątku.
Od dwóch dni brak mi siły, non stop mi się spać chce a w dodatku dopadło mnie jakieś przeziębienie ( na pewno nie świńska grypa…ihihih ), mam zatkany nos i drogi oddechowe. Stąd moja niepełna obecność na BB – czytałam ale nie pisałam. Wczoraj byliśmy na zakupkach – mam nowe adidaski J)) na grillu – opiłam się piwka..I było miło..
Z mężusiem staranki trwają, ale raczej pod kątem przyjemności a nie dzidziulki – co będzie to będzie..
Nadal szukam innej pracy, w tej jestem bo jestem – nie mam z niej ani satysfakcji ani przyjemności..

Wszystkim przesyłam duzo ciepełka ( ale nie buziaków żeby nie zarazac )..Brzuchatki – dla was szczególnie dużo spokoju i cierpliwości..A dla starających się duuuzol nadzieji i wiary w to ze będzie dobrze..

Witam. Wpadłam na chwilkę bo odpoczywam przed jutrzejszym dniem. Wracam do pracy po L4 zobaczymy ile wysiedzę
Z moimi korzonkami troszke lepiej :confused2: chociaz jeszcze bola:-(
Moj tatko w poniedzialek idze do szpitala, beda pobierac mu wycinki, strasznie sie boje :zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za tatę, nie martw się na pewno będzie dobrze. Wielki Buziak :-)

.a ile czeka sie na bete?..
Jeden dzień ale wiem, że są przychodnie gdzie wyniki są tego samego dnia.

Hej dziewczynki:)
Witaj

hej dziewczynki :);-)
jak tu puściutko dzisiaj:sorry: ja wczoraj caly dzien grilowalam, dzisiaj kregle, obiadek u tesciowej i te sprawy... jestem wymeczona jak nigdy!!
Super weekend :-D:-D:-D

reklama
agniesiak widze ze w tym cyklu idziemy łeb w łeb , ja dzis tez 3 dc :);-)
andzia no widzisz ja znam siebie i swoje odczucia i jak mi sie uda to napewno bede wiedziec ... :D

ja juz po kawce :)

A ilu dniowy masz cykl??;-) Bo ja 28-29. :tak:
Możemy razem się starac:-D

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! świetnie,że masz pracę którą lubisz i która Cię cieszy:-)

Juz nie mogę się jutra doczekać:tak::-D
Ciekawe czy dobrze zniesie rozłąkę z mamą na 8 godzin, miejmy nadzieje, że nie będzie tak źle:tak: Ciocia Agnieszka się z nim pobawi:-D

Do góry