Hej dziewczyny!
Jak tam mija wam weekendzik???? pogoda w dechę!
Gosiu-w macierzynstwie wynik nasienia ma kilka parametrow-ilosc, ruchliwosc, jakosc, morfologie-czyli dobre/zle. Przykro mi, ze dostalas @/../.cholerka jasna co jest z fasolkami?>???> taki piekny miesaic mamy a na forum fasol brak>>> pewnieprzez tą suszę nic nie kielkuje...
Zaniepokojona-my robilismy badanie meza w krakowie za 130zlotych, wynik nastepnego dnia.
Loree-kochanie z plamieniami moze pogadaj z lekarzem. Wydaje mi sie, ze lepiej niech zbda cie wiedzac o takich plamieniach przed @...choc skoro masz dobre wyniki prolaktyny i progesteronu to moze taka twoja uroda po ciazy???
Kochanie-bardzo mi sie podoba to, co napisalas o swojej corci i o macierzynstwie, w zupelnosci sie z Toba zgadzam!!!:-):-):-)
Elfa-w takim razie 3mam kciukaski za wpadke kontrolowana!!!! Buziaki!
Martynko- wpale sie nie miesci co za dranie!!! No jak tak mozna...a ja tak mocno w piatek trzymalam kciuki i dopoiero teraz doczytalam ze nie mialas inseminacji...ale wiesz-moze faktycznie los pisze wam scenariusz poczecia bardziej naturalny? 3mam kciuki i sciskam mocno...nie denerwuj sie! Bedzie dobrze!
Szafirku- Ty to jestes przebojowa dziewczyna! Nic sie nie marwt obawami przed xzieckiem...to normalne i wydaje mi sie, ze kazdy tak ma...ale jak juz sie maluszek urodzi to jest tylko wielka radosc i instynkt mowi i kieruje co dalej! A praca....jeju-to ostatnia rzecz o jakiej ja bede myslala majac w domu niemowlaka! Moim dzaniem przy dziecku mama powinna by6c najdluzej jak to mozliwe...a nie jakies 3-4-5 miesiecy...nigdy w zyciu tak krotko!
Lilu-dobrze ze korzonki juz lepiej...moze gdzies sie przeziebilas???
Trzymam kiucki za tate, mam nadzieje, ze sprawnie porobia badania i wyniki beda optymistyczne-buziaki kochanie!
Hej dziewczynki
Jestem tu nowa i tak czytam sobie wasze posty... Ja tez staram sie o dzidzie ale jakos nie wychodzi ( jestem juz po jednym poronieniu) i mam już dosyc tych negatywnych testow. A teraz tez cos dziwnego...jestem w 45 dc, @ BRAK a testy negatywne... Ehhhh...Wiem, ze powinnam zrobic bete ale nie chce sie znowu rozczarowac...
Pozdrawiam Was serdecznie
Witaj Kikeeee-przykro mi z powodu poronienia...ale fajnie ze zawitalas do naszego grona, tu latwiej znosi sie niepowodzenia, w grupie razniej:-) mam nadzieje, ze szybko bedzies mogla cieszyc csie ciaza i maluszkiem...powodzenia!
Pozdrawiam WSZYSTKIE bez wyjątku babeczki!!!!