reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewuszkia ja się będę opiekowac dwuletnim Filipkiem:-D
Będę pracowac od poniedziałku jako niania:tak::-D
Dziś przyjdzie Filipek z mamą po mnie i pójdziemy do nich do domku by maluszek się "oswoił" ze mną:tak:
Cieszę, się bo to sama przyjemnośc a jeszcze jak za to placą to juz wogóle:-D
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! świetnie,że masz pracę którą lubisz i która Cię cieszy:-)

Czesc Domelka, widze ze jestes ta z nowszych staraczek w naszym gronie ( choc zarejestrowana jestes dluzej niez ja :)) WITAJ.

Ostatnia edycja:
Patrysia86, masz moje ulubione imie. PATRYCJA/PATRYK wybrane imiona dla mojej fasolki, i co dziwnego wszedzie je ostatnio szlysze i widze. A moze...................

Olesia

Zdrowko ok - dzieki ze pytasz. Wsio jest charaszo, tyle ze czekanie na ta 1sza ICSI wizyte jest strraaaaszzzzzznie meczace psychiczne. Jestem babka, ktora czekanie nie lubi i szybko dziala, i jak teraz tak bezczynnie musze czekac tak dlugo to szlak mnie trafia na calego i smuci. Ale ogolnie jest ok.....

reklama
Do góry