reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja tez tak lubie, M nie moze tego zrozumiec, zawsze mowi jak mam dzien wolny czemu nie odpoczniesz ja zawsze sobie wynajde cos do zrobienia a potem padam ze zmeczenia. We wtorek dekorowalam WC wyszlo super, pierwszy raz tapetowalam.

To tak jak mój M! On w dniu wolnym odpoczywa, czyli nic nie robi. Ja odpoczywam np. na spacerze. Najgorsze dni to takie kiedy nic sie nie zrobi a następnego dnia trzeba iść do pracy. I wtedy cały dzień myślę co mogłabym zrobić gdybym miała wolne.:-)

Witam się. Dziś jestem tu pierwsza. Czekam z kawkę aż ktoś wstanie:tak::tak::tak:

reklama
Kasy u nas nie brakuje i stac nas na pomoc ale ja narazie daje rade i wogole to lubie sprzatac,wiem z jest zrobione po mojemu i lubie tak.Pewnie jak bede miala juz dzidzie to moze kogos wezmiemy do pomocy:-)Mam problem z prawym ramieniem bo duzo pracowalam w norwegi,jak jeszcze byly poczatki zamieszkania tutaj i poprostu tak ramie przepracowalam ze juz mi wysiada i boli:-(
Mi maz pomoga,on wiecej odkurza ale robi tez inne rzeczy...kochany jest moj ostatni dinozaur:-):-D

Witam po przerwie;-)
w piątek byliśmy na działce u mojej babci, a wieczorkiem na imprezce urodzinowej u znajomych - koleżanka w 9 miesiącu ciąży - super wygląda:tak: a wczoraj rano pojechaliśmy do Inwałdu, tam jest park miniatur, a wieczorkiem siedzieliśmy u nas i grillowaliśmy:-p

Loree - ja już poczytałam wszystko i zaraz siadam z Tobą do kawki:-)

Badaicka - na pewno dasz sobie radę z tymi wszystkimi mierzeniami - u nas jest mnóstwo dziewczyn, które chętnie wytłumaczą i pomogą:tak: masz śliczą córę:-)

Widzę, że dużo dziewczynek wyjechało - Karola - baw się dobrze:tak:

Marzenixx - przykro mi z powodu @ - jednak miałaś dobre przeczucie, że teraz się nie udało:-(

Domelko - ja myślę, że faceci też przeżywają te nasze rozczarowania - nie wszyscy potrafią się do tego przyznać, bo niestety jest w Polsce taki stereotyp, że facet jest twardzielem - i boją się, żeby nie wyszło, że oni nie są:sorry: a Twój M po prostu ma gdzieś te stereotypy i cierpi razem z Tobą:tak:

Babo - przykro mi z powodu @ - może się poprzestawiało coś po tym wyjeździe - zmiana klimatu itp.:tak: może dostaniesz @ po 7 maja:sorry:

Patrysiu - bo to jest tak, że jak zaczniemy się doszukiwać objawów to zawsze coś znajdziemy:sorry: mas rację, że powinno sie czekać na termin @ i dopiero wtedy szukać a nie wcześniej - mniejsze rozczarowanie będzie

Agniesiak - przytulam z powodu @:-(

Martynko - może tak jak piszesz to jest znak - pamiętaj, że zawsze cos się dzieje po coś - to na pewno nie jest przypadek - trzymam kciuki, by się udało i tak jak pisała któraś z dziewczyn - oddadzą Ci pieniądze za miesiąc:tak:

Lilu - gorące życzonka zdrowia dla Ciebie i taty:tak:

Elfa - ja też mam w planie dzis siedzieć w domu - pewnie, że nie da się nic robić, bo muszę ogarnąć po wczorajszym grillu, ale nigdzie nie jadę - może potem wyciągnę M na spacerek po lesie:-)

Romka - to jeszcze 2 miesiące i będziesz testować pozytywnie - trzymam kciuki:tak:

Loree - Ty jesteś chyba bardzo odważna - przynajmniej tak mi się wydaje po twoich postach:sorry: masz rację praca nie jest taka ważna:tak: pisałaś o córeczce, że wszędzie z nią jeździsz - moja siostra też nie wróciła do pracy tylko została na wychowawczym a miała z kim zostawić małą, bo moja mama już na emeryturze - ale tego nie żałuje - dzis Julka też ma 2,5 roku:-)

Gosiu - a dlaczego nie będziesz mieć "prawiechybanapewno" kolejnego 3 dzidziusia:sorry:

witaj Kikeee - i szybkiego uregulowania @ życzę

Olesiu - dobrze, że masz wyznaczoną konsultację w szpitalu - przynajmniej będziesz wiedziała co sie dzieje u Ciebie i M:tak: trzymam kciuki za Was, by wszystko posżło dobrze:happy:

Lolitko - nie byłam nigdy w Gambii - za to Ty chyba byłąś już wszędzie - super masz te wyjazdy - mnie raczej nie byłoby na to stać:-(

Loree - kawa zrobiona:tak: smacznego:zawstydzona/y:

Czesc Babeczki
Ciemne chmmury za oknem troche pokrzyzowalo mi to plany, mial byc spacer a tu bedzie lalo. Norma jak pracuje to piekny dzien a jak wolne leje :-(
No nic trzeba znalesc sobie zajecie w domu.

Olesiu - tak to jest - u nas super pogoda i podobno cały maj ma taki być:tak:
patrząc na Twoje nazwisko - po prostu przyjeżdżaj na miesiąc do Polski;-)

reklama
Czesc Babeczki

Ciemne chmmury za oknem troche pokrzyzowalo mi to plany, mial byc spacer a tu bedzie lalo. Norma jak pracuje to piekny dzien a jak wolne leje :-(
No nic trzeba znalesc sobie zajecie w domu.

tego deszczu daj nam tu troche u nas aż za sucho co ja bym chciała troche aby popadało:tak:

Do góry