reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam po przerwie;-)
w piątek byliśmy na działce u mojej babci, a wieczorkiem na imprezce urodzinowej u znajomych - koleżanka w 9 miesiącu ciąży - super wygląda:tak: a wczoraj rano pojechaliśmy do Inwałdu, tam jest park miniatur, a wieczorkiem siedzieliśmy u nas i grillowaliśmy:-p

Olesiu - dobrze, że masz wyznaczoną konsultację w szpitalu - przynajmniej będziesz wiedziała co sie dzieje u Ciebie i M:tak: trzymam kciuki za Was, by wszystko posżło dobrze:happy:

No to fajny mialas dzionek, troszke zazdroszcze.

dziekuje za kciuki, to narazie konsultacja wiec nie wiem czy beda cos od razu robic ale grunt ze jest, tak dlugo na nia czekalam :tak:

reklama
Dziewczynki - no i ja myślałam inaczej a mój M wstał i wyszło inaczej - mieliśmy siedzieć w domu a tu jednak jedziemy do jego siostry bo - teściowa przyjechałą z Włoch:szok:

Muszę się z Wami pożegnać - idę myć główkę:tak:

Miłego dnia

Olesiu - tak to jest - u nas super pogoda i podobno cały maj ma taki być:tak:
patrząc na Twoje nazwisko - po prostu przyjeżdżaj na miesiąc do Polski;-)
Ooooooooo jak ja bym chciala

tego deszczu daj nam tu troche u nas aż za sucho co ja bym chciała troche aby popadało:tak:

powiem szczeze ze u nas tez dlugo nie padalo Oki osatnio w nocy pokropilo. Jak juz tu popada to go do Was podesle.

Domelko - ja myślę, że faceci też przeżywają te nasze rozczarowania - nie wszyscy potrafią się do tego przyznać, bo niestety jest w Polsce taki stereotyp, że facet jest twardzielem - i boją się, żeby nie wyszło, że oni nie są:sorry: a Twój M po prostu ma gdzieś te stereotypy i cierpi razem z Tobą:tak:
On na prawdę jest super:) traktuje mnie jak księżniczkę i kocha najbardziej na świecie:-) ale swoje wady też ma:rofl2:
co do moich wczorajszych badań to gina powiedziała, że mam torbielowate jajniki, ale musi powtórzyć usg za tydzień bo musiałam za późno wypić wode i nie widzi wszystkiego dokładnie. oczywiście czeka mnie też seria innych badań leczenie hormonalne.

hej dziewczynki :);-)
jak tu puściutko dzisiaj:sorry: ja wczoraj caly dzien grilowalam, dzisiaj kregle, obiadek u tesciowej i te sprawy... jestem wymeczona jak nigdy!! jeszcze @ sie pożądnie rozszalala ......eh....
buziaki dziewczyny :***
My tez grilowaliśmy:tak::-D
Moja @ tez się rozszalała niestety, choc dziś już 3 dzień to niedługo będą figle:-D

w końcu którejś z nas sie musi udać bo coś długo ie ma fasolki u nas, jezeli jesteś taka spokojna to moze jednak podswiadomość mówi ze fasolka juz mieszka pod twoim serduszkiem

Którejś w końcu musi się udac, prawda. Uda się nam wszystkim Kochane:tak::-)

agniesiak widze ze w tym cyklu idziemy łeb w łeb , ja dzis tez 3 dc :);-)
andzia no widzisz ja znam siebie i swoje odczucia i jak mi sie uda to napewno bede wiedziec ... :D

ja juz po kawce :)

Witam porannie/poludniowo juz prawie

Sie mi pospalo do 10.00 :) Fajnie, ale teraz czuje sie jakby mnie ktos mlotkiem w glowe walnal. Wiec dzisiejsz plan dnia to upiec ciasto, znajomi przychodza na popoludniowa kawke....i czytanie ksiazki :)))

Babo
A nic tu nie robie. Zwyczajnie pracuje i zyje powolutku:)

Andzia
Jeszcze mnie wszedzie nie bylo - ale wszedzie chcialabym wiec...:)

reklama
agniesiak widze ze w tym cyklu idziemy łeb w łeb , ja dzis tez 3 dc :);-)
andzia no widzisz ja znam siebie i swoje odczucia i jak mi sie uda to napewno bede wiedziec ... :D

1. to mozecie siebie na wzajem dopingowac

2. ja tez mam dosyc "sprawna" intuicje ale nie wiem czy w tym wypadku (staranek) nie jest ona troche oszukana wielkimi checiami.

Do góry