reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pattrysiu ja gdzieś o tym juz słyszałam ale nawet nie myslałam żeby kupić ale moze to jest jakieś rozwiazanie bo monitoring też kosztuje a moze to na początek by pomogło poszukam jakiś informacji na ten temat, a teraz o drugą dzidzie długo sie staracie czy tylko przymierzacie??

reklama
Pattrysiu ja gdzieś o tym juz słyszałam ale nawet nie myslałam żeby kupić ale moze to jest jakieś rozwiazanie bo monitoring też kosztuje a moze to na początek by pomogło poszukam jakiś informacji na ten temat, a teraz o drugą dzidzie długo sie staracie czy tylko przymierzacie??

no włąśnie monitoring też kosztuje a jeszcze stres z ginekologiem a tak to sama w domku na spokojnie sobie można zobaczyć i ja najpierw bym może się tez na to skusiła bo ja nie lubie w sumie po ginekologach chodzić no w ciąży to rozumiem ale jeśli chodzi o dni płodne to wole na spokojnie w domku:tak:a o druga dzidzie to jest pierwszy cykl;-)było jedno serduszkowanie i to z rana bo ja chce wcelować w dziewczynke co żeby nie za blisko owulki no a jedno bo wcześniej to troche z M się pogryzłąm i wiesz jak to jest:baffled:hmm ból brzucha mam cycuchy bolą no co to mi daje do myślenia bo ja nie miałam nawet przed @ bólu więc wiesz a wcześniej jajniki upławy ale jak mówie to są objawy też i na @ i niewiadomo czy ja już sobie nie wmawiam dlatego też po doświadczeniu przy dominisiu to ja tak nie licze na pierwszy udany cykl;-)

Dziewuszkia ja się będę opiekowac dwuletnim Filipkiem:-D
Będę pracowac od poniedziałku jako niania:tak::-D
Dziś przyjdzie Filipek z mamą po mnie i pójdziemy do nich do domku by maluszek się "oswoił" ze mną:tak:
Cieszę, się bo to sama przyjemnośc a jeszcze jak za to placą to juz wogóle:-D

Agniesiak gratuluje takiej pracy ja też tak kiedys pracowałam bardzo przyjemna taka praca jest
Patrysiu 3mam kciuki żeby to jednak malutka córunia sie zadomowiła pod twoim serduszkiem

uciekam obiadek gotować i krem do rurek robić

Dziewuszkia ja się będę opiekowac dwuletnim Filipkiem:-D

Będę pracowac od poniedziałku jako niania:tak::-D
Dziś przyjdzie Filipek z mamą po mnie i pójdziemy do nich do domku by maluszek się "oswoił" ze mną:tak:
Cieszę, się bo to sama przyjemnośc a jeszcze jak za to placą to juz wogóle:-D

super praca:tak:miłego spędzania z Filipkiem:-)

Patrysiu 3mam kciuki żeby to jednak malutka córunia sie zadomowiła pod twoim serduszkiem

och tak bardzo bym chciała dziewczynke:tak:chłopczyk też najważniejsze aby zdrowe dzieciątko było:-):tak:

Witam weekendowo

Wlasnie skonczylam swoj ogrodek....wsio posadzilam

Babo
Trzymaj sie cieplutko. Nic nie rob...Poczekaj do wtorku. Ponadto, ta wizyta 7go to maja Ciebie badac ? Jestes pewna ? Moze to bedzie tylko rozmowa i nie ma co sie martwic ?

Postanowilam ze nie pojde w poniedzialek do lekarza..bo i po co?i tak ona mi nic nie pomoze a usg nic nie wykarze..a ile czeka sie na bete?...napewno do czawrtku nie dostane wyniku bety:-(
Jetem pewna ze maja nas badac bo tak jest napisane w papierach i trwa 4 g wiec nie bedziemy gawedzic przez 4 godziny napewno..ale i tak mi zrobia krew jak im powiem ze mi sie opznia i jak wyjdzie negatywnie to oni tez mi wypisza recepte na wywolanie..tak mysle:tak:
Juz teraz olewam..nie bede o tym myslec..wszysko sie ulozy..musze myslec pozytywnie!!!
Ja tez posadzilam kwiatuszki..oj jak pieknie..az milo popatrzec...nie ma sloneczka dzisiaj wiec w domku posiedzimy.

WITAM WSZYSTKIE:-)
Imprezka udana:tak:

o jejku tule mocko najgorsze kochane jest to w tym jak jest jedna kreska a nam się taak długo sóźnia @ bo wtedy to niewiemy co jest grane i kurka przez to tez jest gorzej z planowaniem dzidzi bo cykl się rozregulował:wściekła/y:

No wlasnie a ja tak nigdy nie mnialam..zawsze regularnie:-)
I co teraz wszystko sie poprzestawialo:-(
W zeszlym miesiacu mialam dwa dni spoznienia ale to stres...wariowalam..a teraz poprostu nie ma...ani kropka nie leci..nawet brazowe...tylko woda bez koloru..ciagle mokre gacie mam:zawstydzona/y:

Witam sie sobotnio!!

Babo kochana wiem co czujesz ja teraz jestem w takiej samej sytuacji zrobiłam dwa testy - negatywne, zrobiłam bete twż nie ma fasolki i teraz jestem na luteinie na wywołanie @ i najgorsze w tym wszystkim jest to ze trudno będzie teraz odgadnac kiedy jest owulacja mam nadzieje ze li lekarz w tym pomoże i testy owulacyjne

jak wam dzionek mija jakie plamy majówkowe??

Dzieki kochana..musze sie uzbroic w cierpliwosc i czekac do czwartku...moze cos sie dowiem...kiedys bralam na wywolanie ale to dlatego ze przez 4 miesiace nie mialam @ bo pilam szeiki odchudzajace i sie zatrzymalo:szok:

ide odkurzac drugie pietro i scierac kurze...wczoarj zrobilam pierwsze...hmm czasmi sie zastanawiem ze musze wziasc pomoc do sprzatania domu bo reka mi siada juz:-(
Buzka bede pozniej:-)
Sciskam was KOBITKI:-)

reklama
Hej dziewczynki:)
Jestem tu nowa i tak czytam sobie wasze posty... Ja tez staram sie o dzidzie ale jakos nie wychodzi ( jestem juz po jednym poronieniu) i mam już dosyc tych negatywnych testow. A teraz tez cos dziwnego...jestem w 45 dc, @ BRAK a testy negatywne... Ehhhh...Wiem, ze powinnam zrobic bete ale nie chce sie znowu rozczarowac...
Pozdrawiam Was serdecznie

Do góry