reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie wieczornie!!
no nareszcie Olesiu dopytywałam o ciebie ale nikt nie wiedział gdzie się podziewasz.
ja dzis juz po grilu bo mnie odwiedziła rodzinka z małymi dzieciaczkami to musieli wczesniej ucielkać
a teara sobie ogladam Kargula i Pawlaka

reklama
Czekamy wciaz na wyniki zolnierzykow, pewnie na koniec tego tygodnia beda, mam nadzieje ze beda OKi. Dostalam list ze szpitala ustalili mi konsultacje ze specjalista 28 maja. Moze znajda czemu nie wychodzi.

Aaaaaaaa tak jakos wyszlo, siadalam bardzo pozno do kompa wiec was juz nie bylo, a zreszta jakos weny nie mialam do pisania. Jestem przed @ wiec staram sie tez wyciszyc by sie nie nakrecac. choc wiem ze w tem miesiacu jest jakos inaczej, nawet nie wiem czy byla owulka :-(
nie trac wiary, moze sie udalo...kto tam wie co nam jest pisane. Takie cuda sie tu dzieja:-):-):-)

Olesiu napewno żołnierzyki są dobre i moze juz nie będa potrzebne badania które będa szukały przyczyn problemu z zajsciem tylko takie które będa obsewowały jak maleństwo rośnie

Moja kolezanka z pracy urodzila (cesarka) w srode cholpczyka.
Tak sie ciesze bo dziewczyna duzo przeszla, pierwsza dzidzie poronila w 5 miesiacu, druga ciaze miala zagrozona urodzial w 28tc ale wszystko bylo OK dziewczynka silna wiec ja wyratowali, trzecia przenosila 1.5 tyg. Smiala sie ze wszystko probowala by wywolac: pierne jedzenie, sex :-D i nawet skakala na pilce a tu nic, chlopak nie chcial wyjsc :szok: wiec musiala miec cesarke ale jest super jeszcze nie wiem jak na imie bo nastawiala sie na dziewczynke :-) a tu niespodzienka.

P.S. ja mialam miec na imie Macius i tez niespodzianka.

Ostatnia edycja:
nie trac wiary, moze sie udalo...kto tam wie co nam jest pisane. Takie cuda sie tu dzieja:-):-):-)

Olesiu napewno żołnierzyki są dobre i moze juz nie będa potrzebne badania które będa szukały przyczyn problemu z zajsciem tylko takie które będa obsewowały jak maleństwo rośnie

Dziekuje wam kochane, obyscie sie nie mylily. Ale chba nie, wole sie nie nastawiac i sie zaskoczyc niz rozczarowac.

w końcu którejś z nas sie musi udać bo coś długo ie ma fasolki u nas, jezeli jesteś taka spokojna to moze jednak podswiadomość mówi ze fasolka juz mieszka pod twoim serduszkiem

ja miałam taką nadzieje na fasolkę bo @ mi sie spóźnia ale beta ponizej 1 i luteina na wywołanie i zmiana lekarza to moja najnowsza historia bardzo mi smutno ze znów mi sie cykl popierniczył i muszę wszystko od nowa zaczynać bo nowy lekarz to i nowe badania mam nadzieję

reklama
Gosiu kochana jak tam Kraków dzisiaj dużo turystów bo my mielismy właśnie weekend spędzać w krakowie ale nam sie nie udało i bardzo załuje

Do góry