reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

lasencje...kupowac winko, martini i takie tam..pić i do szaleństw..

zaniepokojona mój wiecznie też zmeczony..ale co tam..jutro sie wyspi..sam dzisiaj kupil mi to wino - a wlasnie to szczegolne jakos tak dziala ze wychlewam caaała butelke sama..

marzenixx - mowie staranka bo nie chce bulwersowac jak bede mowic seks...nie wszystkie czytajace sa takie rozwiazle jak te piszace :p ihihih

patrysia :) a pewnie ze tak..trzeba trzeba..w koncu po cos sie ma tego meza

reklama
przepraszam kochane że zmieniam tak przyjemny temat ale zadam pytanie z innej beczki czy mogę teraz jak biorę ta Luteinę brać też Bromergon na tą moja prolaktynę???
a za meża pewnie że każda swojego sie powinna dzis zabrać a co nie ma przepros bo jak jutro świeto to dzis ich trzeba wymęczyć a jutro rano poprawić

Ciao proncipesse
Wrocilam do domku po 4godzinnej probie w nowej pracy. W drodze powrotnej ledwo co uniknelam zderzenia z autobusem (k**° ci wlosi debilnie - kierowcy do dupy). Teraz sie odstresowuje przy pomocy megadrina jak na pijackie forum przystalo. Otoz wrzucilam do tego tam urzadzenia co miksuje owocki itp truskaweczki, lekko sfermentownego kiwi,campari, aperol,gin,tonic i oranzade i zagryzam chrupkami - to jest dzisiaj moja kolacja

Przykro mi z powodu wszystkich zaistnialych @

P.S. Chyba znienawidze lody, dzis ich sprzedalam chyba ze sto (w 4 godziny , 1szego dnia pracy) no ale zaden mi nie spadl wiec nie jest zle, ale jakos na nie ochita przechodzi jak sie tak na nie patrzy ciagle

P.S.2 Wiem, ze i tak nikt za bardzo nie zauwazy mojej nieobecnosci ale na wszelki wypadek melduje ze bede sie pojawiac sporadycznie i raczej w charakterze czytelniczki bo pojutrze przylatuja moi kochani rodzice na 10 dni i bede ich zabawiac moja cudna obecnoscia:-) i kuzwa jak wroce ma byc jakas fasola bo jak nie to sie pogniewam i przeniose na inne watki gdzie sa jakies fasolki ;-) buziaki bawcie sie dobrze i przytulajcie fantazyjnie - tylko bez LODOW hahaha

P.S.2 Wiem, ze i tak nikt za bardzo nie zauwazy mojej nieobecnosci ale na wszelki wypadek melduje ze bede sie pojawiac sporadycznie i raczej w charakterze czytelniczki bo pojutrze przylatuja moi kochani rodzice na 10 dni i bede ich zabawiac moja cudna obecnoscia:-) i kuzwa jak wroce ma byc jakas fasola bo jak nie to sie pogniewam i przeniose na inne watki gdzie sa jakies fasolki ;-) buziaki bawcie sie dobrze i przytulajcie fantazyjnie - tylko bez LODOW hahaha
co ty kochana gadasz jakbyśmy mogły nie zauważyć ze cie nie ma z nami:confused2: to jest raczej nie możliwe:tak:
no fasolka to by się przydała nie ma co ale cóz jak Bozia pozwoli to będą i fasolki

reklama
witam kochane moje:-)
Troszke nie wiem kiedy mam zrobic tesciora ,ok rano ale ile mam nie sikac..bo ja wstaje w nocy i chyba musze sobie zegarek nastawic:-)
4 godziny wystarczy bez sikania?

Do góry