reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was dziewczyny
Mam na imie Magda i podczytuję trochę Wasz wątek.
Na razie jeszcze się nie staramy ale już na wakacje sa takie plany wiec moze dołacze do Was wtedy-jesli mnie przyjmiecie w swoje grono:happy:
Tym czasem pisze do Was w sprawie tego odchudzania.:baffled:
Sama od poniedziałku zaczynam stosowanie diety i ćwiczenia i tak jak kolezanka tu pisze chciałabym schudnąc od 10 do 15 kg.
Dostałam dietke od kolezanki która przetestowała ja na sobie i w 14 tygodni(na tyle rozłozona jest dieta) schudła 10 kg
Jeśli któraś z Was miałaby ochote też ją wypróbować to moge ja przesłać dalej na maila bo dosyc duzo tego tam jest(informacje,przykładowe przepisy)
Pozdrawiam serdecznie,Magda
witaj pewnie że cie przyjmiemy do naszego grona:tak::-)
a na priva spróbuj wysłać tą cudowna dietę, napewno sie przyda bo ja też przynajmniej bym chciała 10 kg zrzucić :tak:

reklama
Slonce nie mam pojecia bo ja tego nie uzywalam wogole, czy to jakis rodzaj stwierdzenia owu ?? chyba tak bo jest w tej rubryce...ja tylko wpisywalam OPK plus badz minus, monitor to chyba monitoring a reszty nei wiem ... mysle ze OPK wystarczy jak wpiszesz + temka + sluz wyznaczy Ci owu
dzieki kobitko dobra.. w kazdym razie dzis sie wystraszylam bo jakies info mi wyskoczylo ze trzeba placic a nie doczytaam i juz myslalam ze nici z tego portalu.. ale okazało sie ze jednak nie trzeba..

Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Kochana nie załamywac mi się tutaj, głowa do góry następnym razem się uda.. zawsze sobie tak powtarzam.. czasem jest cieżko czasem lżej.. zafasokujesz i Ty.. będź goowa na fasolke..

Kochana nie załamywac mi się tutaj, głowa do góry następnym razem się uda.. zawsze sobie tak powtarzam.. czasem jest cieżko czasem lżej.. zafasokujesz i Ty.. będź goowa na fasolke..
postaram sie juz zajełam sie wywoływaniem @ zeby sie jak najszybciej skończyła zeby móc nowe staranka zacząć

Bardzo bym chciała jakos ta diete wstawić tu na forum,bo moze akurat komus taki jadłospis pomoze schudnąć ale mam ją przesłana w plikach pdf po ponad 238 kb i nie wiem jak to zrobic żeby móc ja tu umieścić :-:)-:)-(
Może przesle ja jednej z Was a Wy juz między soba ją puscicie moze akurat któraś skorzysta .
Jesli oczywiscie macie ochotę.
My zaczniemy staranka o 2 baby, 1 udało sie nam począć w 5 cyklu i ma juz 2,5 roku

Ostatnia edycja:
zaniepokojona
przykro mi z powodu betki

dziewczyny nic nie piszecie, dajcie znac co nowego slychac, jak tam ciaza ktosiowej , i czy sa nowe mamy?

Siemacie Lachonarium

Przez ostanie dni miałam taki wir, że qurwa nie wiem jak się nazywam.

Jak się pierdzieli to zawsze na jeden raz.

Zaraz nadrobię coście naskrobały choć czasu mam niewiele bo mój wzioł sobie 4 dni wolnego - oszaleje chyba.

Mam nadzieję, że pamiętałyście o moich urodzinach i zobaczę choć jedne życzonka.

Siemacie Lachonarium

Przez ostanie dni miałam taki wir, że qurwa nie wiem jak się nazywam.

Jak się pierdzieli to zawsze na jeden raz.

Zaraz nadrobię coście naskrobały choć czasu mam niewiele bo mój wzioł sobie 4 dni wolnego - oszaleje chyba.

Mam nadzieję, że pamiętałyście o moich urodzinach i zobaczę choć jedne życzonka.

impreze urodzinową zrobiłyśmy, był tort, striptizerzy, a ciebie nie było, to bawiłysmy się same:laugh2:

reklama
Dziewczyny, kobiety i cała reszta - żegnam się na 3 dni - jedziemy się maić na majówce:-):-):-)
Jak napiszecie więcej niż 50 stron to odmawiam czytania:-D

Miłego weekendu majowego!!!!!!!!

Do góry