reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

uwaga !! uwaga!! dzisiaj nasz Hanka ma urodziny , i to chyba 30-ste także piekny okrągły wiek!!! a więc....

sto lat! sto lat! niech zyje zyje nam!!! sto lat sto lat!!! niech zyje zyje nam!!!!!!!!:-D:-D:-D

TZW PROWOKATORKA. A gdzie flaszeczka??????

to ja też do tych życzeń dla Hanki dołączam
wszystkiego dobrego Hanka

Marzenixxx
Hania
Buziaki w dniu urodzinek. 30cha piekny wiek
Hania - sto lat zycze :-) no i upragnionej fasolki mini hanki pod serduszkiem
No to Haniu wszystkiego najlepszego z okazji 18tych urodzin! :-D:-D:-D:-D:-D:-D i zebyś nareszcie sie ślicznie nam roztyła przez małego rużowego bobaska! :-)
hanka,sto lat sto lat sto lat :-) :-) :-) :-) :-)

DLA HANKI PIOSENKA Z TAŃCEM POŁĄCZONA:
PIĘĆDZIESIĄT LAT PIĘĆDZIESIĄT LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM:-D

Haniu, spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim tego najważniejszego!!! jesteś świetną Babką i tak trzymaj!!!!

Hanka stara ruro STO LAT! [/SIZE]

STO LAT!WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO!:-):-):-)

Haniu wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
tort.jpg

I torcik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sto lat Haniu dużo zdrówka,bobaska i wszystkiego dobrego.

Hanka sto lat!!:-D
I różowego bobaska!!:-D

HANIU-
KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!! ZDRÓWKA, RADOSCI, MILOSCI I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEN...A W ICH MIEJSCE POJAWIENIA SIE NOWYCH, BO MARZENIA SA MOTORKIEM DO DZIALANIA:-)
30 SLODKICH BUZIAKOW OD PLAMKI:-)

Hanka wszystkiego naj naj slicznego puchatego bobaska :)

Hania dużo siły i cierpliwości, żeby wszystkie trudy wynagrodził Ci Twój dzidziuś i przede wszystkim żebyś następne urodziny spędziła już razem z nim:-)

Haniu najlepsze życzenia!!!

Kiedy mamy na to ognisko przyjechać??? Drewno na ognisko nazbierałaś???

Hanka chyba dzisiaj do Nas nie zaglądnie - ma pewnie traumę związaną z wiekiem:-D:-D:-D:-D:-D
Złoje tak dupsko, że nie usiądziesz przez następne 30 lat

Witam!!
Haniu wszystkiego najlepszego!!!!:-)

Hanka - ty stara doopo - mocno ściskam i życzę spełnienia marzeń szczególnie fasolkowych - witaj w gronie "ryczących 30-tek":-):rofl2::-)

Hanka 100 lat,no i tych trojaczkow,skoro juz slowo sie rzeklo;-)

c
a hanka dostala milion zyczen i nawet nie raczy zajrzec!!!! pewnie gdzies lezy w polu nawalona!! hehehehe:laugh2::laugh2:
Dzisiaj będę leżeć nawalona tylko jeszcze nie wiem gdzie

PS Hanka trojaczków życze..

haniu wszystkiego naj z okazji urodzinek.:-);-):-);-):-)

DZIEKI WSZYSTKIM LACHONOM ZA ZYCZONKA. MAM NADZIEJE ZE O NIKIM NIE ZAPOMNIALAM.

QURWA MAM JEDNEGO LUDKA NA JAMIE WIEC MUSZE ISC SIE CALOWAC I PRZYJMOWAC ZYCZENIA.
JAK POLEZIE TO ZAS WPADNE

reklama
ZANIEPOKOJONA oj kochana nie smutaj się,bardzo mi przykro:-(ale my kobiety silne jesteśmy i po @ staranka na cacy:tak:;-)
BADAICKA witaj:-)
KANGAN miłego wypoczynku:tak:
HANKA widzisz jak pamiętałyśmy:-)

dostałam @, na razie plamienie ale nie mam złudzeń. Zaraz się rozkręci.
Żyć mi się nie chce...
Mam dość...tego że M. nie ma kiedy go najbardziej potrzebuję - też.
czyli owu była wtedy kiedy się nie kochaliśmy....

Niunia, nie martw się słoneczko Ty nasze kochane. Będzie następna okazja..Ja też nie nawidzę czekania na NIEPRZYJŚCIE @, a jak przychodzi to jestem taaaaka zawiedziona..Buziak słodki dla Ciebie na poprawe nastroju - kup sobie dobrą czekoladę z orzechami, winko...i miej wszystko w dupce :p

Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

ale tego sie spodziewałam i moje przeczucie się sprawdziło
mam nadzieję ze znajdę dobrego lekarza który mi pomoze te cykle wyregulować i tym samym doczekam sie dzieciaczka upragnionego:tak:
mimo że sie tego spodziewałam to mi bardzo smutno
a teraz mam nadzieję ze mi podpowiecie co mam zrobić i jakie pytania zadać ginowi bo juz zgłupiałam całkiem

jej, przykro mi...liczyłam na fasolinkę u Ciebie i kciukasy trzymałam...ajaja..ty tez kup sobie slodyczki i %%% i olej wszystko. Nie smutac sie koniecznie!!!

Witam Was dziewczyny
Mam na imie Magda i podczytuję trochę Wasz wątek.
Na razie jeszcze się nie staramy ale już na wakacje sa takie plany wiec moze dołacze do Was wtedy-jesli mnie przyjmiecie w swoje grono:happy:
Tym czasem pisze do Was w sprawie tego odchudzania.:baffled:
Sama od poniedziałku zaczynam stosowanie diety i ćwiczenia i tak jak kolezanka tu pisze chciałabym schudnąc od 10 do 15 kg.
Dostałam dietke od kolezanki która przetestowała ja na sobie i w 14 tygodni(na tyle rozłozona jest dieta) schudła 10 kg
Jeśli któraś z Was miałaby ochote też ją wypróbować to moge ja przesłać dalej na maila bo dosyc duzo tego tam jest(informacje,przykładowe przepisy)
Pozdrawiam serdecznie,Magda

ja tez chce dietke...wysle wiadomosc z mailem i bede wdzieczna...
a do przebywania z nami nie musisz czekac az wakacji i staranek :)
Wiec witam cie w naszych skromych progach :)

U nas dzisiaj beda staranka pelna para..Mezus kupil mi Carlo Rossi różowe..Pije je jak woda a pozniej mam taaaaaaaaaaaaaaaka fantazje :p:eek:

ZANIEPOKOJONA oj kochana nie smutaj się,bardzo mi przykro:-(ale my kobiety silne jesteśmy i po @ staranka na cacy:tak:;-)
nie smutam sie spodziewałam sie tego choc w głębi duszy miałam nadzieję ale cóż jak nie teraz to następnym razem i tak w kółko do skutku :tak:
jej, przykro mi...liczyłam na fasolinkę u Ciebie i kciukasy trzymałam...ajaja..ty tez kup sobie slodyczki i %%% i olej wszystko. Nie smutac sie koniecznie!!!

U nas dzisiaj beda staranka pelna para..Mezus kupil mi Carlo Rossi różowe..Pije je jak woda a pozniej mam taaaaaaaaaaaaaaaka fantazje :p:eek:
oj dziękuje kochana ze trzymałas kciuki jeszcze pewnie nie raz poproszę o trzymanie za mnie kciuków.
mam reddsa mężuś mi przywiuzł i mam ochotę dzisiaj na mega przytulanki bo steskniona jestem bo mężuś ciagle zmeczony był ale jutro nie idzie do pracy to dzis tak szybko nie dam mu iść spać :tak::-) ale sie bedzie działo
jak będziesz mieć tą dietę od badaicka to prześlij ja dalej :tak: w końcu trzeba sie zabrać za siebie :tak:

no ja tez mam ochote na winko ale sama nie wiem jakie, czy martini biale czy swojskie czerwone od tescia.... hm...:confused2: kochanie a ty nie masz juz czasem dni nieplodnych przy takim krotkim cyklu?

moze i juz mam...ale jak mowilam..teraz jest seks i przyjemnosc a nie staranka..to tak przy okazji - jak wyjdzie fasolinka to wyjdzie...
a owulacje mialam przedwczoraj chyba jakos

moze i juz mam...ale jak mowilam..teraz jest seks i przyjemnosc a nie staranka..to tak przy okazji - jak wyjdzie fasolinka to wyjdzie...
a owulacje mialam przedwczoraj chyba jakos
nie nie, ja tylko tak bo wyczytalam ze napisalas staranka , ale jak seks z czystje przyjemnosci to jak najbardziej!!! i jak najwiecej!!:-D

reklama
Do góry