HankaM
Fanka BB :)
uwaga !! uwaga!! dzisiaj nasz Hanka ma urodziny , i to chyba 30-ste także piekny okrągły wiek!!! a więc....
sto lat! sto lat! niech zyje zyje nam!!! sto lat sto lat!!! niech zyje zyje nam!!!!!!!!
TZW PROWOKATORKA. A gdzie flaszeczka??????
to ja też do tych życzeń dla Hanki dołączam
wszystkiego dobrego Hanka
Marzenixxx
Hania
Buziaki w dniu urodzinek. 30cha piekny wiek
Hania - sto lat zycze :-) no i upragnionej fasolki mini hanki pod serduszkiem
No to Haniu wszystkiego najlepszego z okazji 18tych urodzin! i zebyś nareszcie sie ślicznie nam roztyła przez małego rużowego bobaska! :-)
hanka,sto lat sto lat sto lat :-) :-) :-) :-) :-)
DLA HANKI PIOSENKA Z TAŃCEM POŁĄCZONA:
PIĘĆDZIESIĄT LAT PIĘĆDZIESIĄT LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
Haniu, spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim tego najważniejszego!!! jesteś świetną Babką i tak trzymaj!!!!
Hanka stara ruro STO LAT! [/SIZE]
STO LAT!WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO!:-):-):-)
Haniu wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
I torcik
Sto lat Haniu dużo zdrówka,bobaska i wszystkiego dobrego.
Hanka sto lat!!
I różowego bobaska!!
HANIU-
KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!! ZDRÓWKA, RADOSCI, MILOSCI I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEN...A W ICH MIEJSCE POJAWIENIA SIE NOWYCH, BO MARZENIA SA MOTORKIEM DO DZIALANIA:-)
30 SLODKICH BUZIAKOW OD PLAMKI:-)
Hanka wszystkiego naj naj slicznego puchatego bobaska
Hania dużo siły i cierpliwości, żeby wszystkie trudy wynagrodził Ci Twój dzidziuś i przede wszystkim żebyś następne urodziny spędziła już razem z nim:-)
Haniu najlepsze życzenia!!!
Kiedy mamy na to ognisko przyjechać??? Drewno na ognisko nazbierałaś???
Złoje tak dupsko, że nie usiądziesz przez następne 30 latHanka chyba dzisiaj do Nas nie zaglądnie - ma pewnie traumę związaną z wiekiem
Witam!!
Haniu wszystkiego najlepszego!!!!:-)
Hanka - ty stara doopo - mocno ściskam i życzę spełnienia marzeń szczególnie fasolkowych - witaj w gronie "ryczących 30-tek":-):-)
Hanka 100 lat,no i tych trojaczkow,skoro juz slowo sie rzeklo;-)
Dzisiaj będę leżeć nawalona tylko jeszcze nie wiem gdziec
a hanka dostala milion zyczen i nawet nie raczy zajrzec!!!! pewnie gdzies lezy w polu nawalona!! hehehehe
PS Hanka trojaczków życze..
haniu wszystkiego naj z okazji urodzinek.:-);-):-);-):-)
DZIEKI WSZYSTKIM LACHONOM ZA ZYCZONKA. MAM NADZIEJE ZE O NIKIM NIE ZAPOMNIALAM.
QURWA MAM JEDNEGO LUDKA NA JAMIE WIEC MUSZE ISC SIE CALOWAC I PRZYJMOWAC ZYCZENIA.
JAK POLEZIE TO ZAS WPADNE