Loree
Fanka BB :)
Bardzo bym chciała jakos ta diete wstawić tu na forum,bo moze akurat komus taki jadłospis pomoze schudnąć ale mam ją przesłana w plikach pdf po ponad 238 kb i nie wiem jak to zrobic żeby móc ja tu umieścić :---(
Może przesle ja jednej z Was a Wy juz między soba ją puscicie moze akurat któraś skorzysta .
Jesli oczywiscie macie ochotę.
My zaczniemy staranka o 2 baby, 1 udało sie nam począć w 5 cyklu i ma juz 2,5 roku
To tak jak u mnie! Ja mam córcię, ma 2,5 roku. Ale staraliśmy się 10 cykli. Teraz zaczynamy starania maj/ czerwiec. Czujesz że dasz radę? Ja się trochę boję tego,że córcia mnie zamęczy jak będę w ciąży. ;-)Ona strasznie jest ze mną związana.
zaniepokojona
przykro mi z powodu betki
dziewczyny nic nie piszecie, dajcie znac co nowego slychac, jak tam ciaza ktosiowej , i czy sa nowe mamy?
Oj, ciąża ktosiowej to długa historia.
Siemacie Lachonarium
Przez ostanie dni miałam taki wir, że qurwa nie wiem jak się nazywam.
Jak się pierdzieli to zawsze na jeden raz.
Zaraz nadrobię coście naskrobały choć czasu mam niewiele bo mój wzioł sobie 4 dni wolnego - oszaleje chyba.
Mam nadzieję, że pamiętałyście o moich urodzinach i zobaczę choć jedne życzonka.
Ktoś nas nie docenia???
no ja tez mam ochote na winko ale sama nie wiem jakie, czy martini biale czy swojskie czerwone od tescia.... hm... kochanie a ty nie masz juz czasem dni nieplodnych przy takim krotkim cyklu?
Swojskie dobre pewnie . Ale też mocne. Ja lubię martini.
Ja za mojego M tez się dzisiaj wezme:-)
Ale się dzieje! Dobrze że nasi M nie czytają BB. Na pewno byłby protest- to prawie sex zbiorowy.
taaaa...sposobem zajaczka trzeba seksi sie ubrac w szpilki i takie tam...aaa..i gotowac obiad - i mezus twoj
I w ten gorset już sławny!
Hej ja tylko na sekundkę :-) papa zrobić!!! :-(bedę tęskinć! ok ide dalej sie pakować! wylot mam o 10:20 :-) papapappapapapap confused2
Kochana baw się dobrze. I wracajcie już w trójkę!
Wystarczy 4 godzinki. Ale dla pewności spróbuj dłużej wytrzymać. Co ty tak Babo sikasz w nocy? Spać nie możesz czy co?witam kochane moje:-)
Troszke nie wiem kiedy mam zrobic tesciora ,ok rano ale ile mam nie sikac..bo ja wstaje w nocy i chyba musze sobie zegarek nastawic:-)
4 godziny wystarczy bez sikania?
Kropeczko ja o plamieniach nie mówiłam lekarzowi. Dziewczynki mi doradziły zbadanie prolaktyny i progesteronu, więc tak zrobiłam. Wyniki są dobre. Plamienia mam od porodu chyba (2.5 roku) I w ogóle @ taka mało obfita, wcześniej było troszkę inaczej. Jestem na etapie szukania nowego lekarza bo obecna pani doktor nawet nie chciała żebym badania jakiekolwiek robiła przed zajściem w ciążę. Jak nalegałam to morfologię i mocz kazała zrobić. Już nie wiem co robic, bo nie chcę się starać o dzidzię, jeśli coś jest nie tak i mam mieć kłopoty.