reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ale co do lekarza to nie moge narzekac bo mi powiedzial, ze do trzech cykli jedziemy na standarcie czyli clo i duphaston i tam inne juz nazw nie pamietam - dowcipne i dowdupne:-):-) jeden miesiac sobie odpuscilam i teraz w tym cyklu juz robilam badania do HSG - on raczej nie bagatelizuje.. teraz badamy nasienie i zobaczymy...

reklama
Gosia - To nie dużo starsza jesteś ode mnie a mnie to olewają...
Przykuję się do gabinetu albo przychodni i będę skandować: dajcie mi Duphaston!
Może zorganizujemy jakiś masowy protest?

Gosiu nie smuc sie kochana napewno szybciej sie uda zobaczysz trzeba być dobrej mysli
a opowiedz jak to było z synkiem też sie długo staraliście czy był to "złoty strzał"
no to tak, pierwsza ciaza "zloty strzal" obrona mgr i pierwszy cykl sie udalo ale stres i szalenstwa wakacyjne czy tez los doprowadzil do poronienia w 8 tyg przestalo sie rozwijac... potem 3 miesiace przerwy i trzy cykle rasowane clo i duphastonem i znow bylam w ciazy... a teraz od wakacji czyli 10 miesiecy nic:-:)-:)-:)szok::szok::szok:

no to tak, pierwsza ciaza "zloty strzal" obrona mgr i pierwszy cykl sie udalo ale stres i szalenstwa wakacyjne czy tez los doprowadzil do poronienia w 8 tyg przestalo sie rozwijac... potem 3 miesiace przerwy i trzy cykle rasowane clo i duphastonem i znow bylam w ciazy... a teraz od wakacji czyli 10 miesiecy nic:-:)-:)-:)szok::szok::szok:
tak to jest niestety że musimy sie nacierpieć zanim będziemy sie mogły czieszyć maleństwem ale ja wierzę ze się uda w końcu każdej z nas :tak:

uciekam spać kochane

a gdzie się podziewa Olesia??

Gosia - To nie dużo starsza jesteś ode mnie a mnie to olewają...
Przykuję się do gabinetu albo przychodni i będę skandować: dajcie mi Duphaston!
Może zorganizujemy jakiś masowy protest?
ja kiedys wyzebralam w aptece opakowanie bo lekarz kazal tylko 10 dni brac a na forum przeczytalam, ze powinno sie brac dopoki @ sie nie pojawi. On nie falszuje ani bety ani testow ciazowych... a przerwanie nagle moze spowodowac poronienie... nie chcialam placic 100 zl gin i potem 35 za duphaston wiec kupilam sama...:-):-):-) teraz tez bralam do wczoraj ale juz po wyniku bety nie wzielam...

reklama
dzień dobry z rana
co tu takie pustki ostatnio??
dziś mój 41dc a @ dalej nie ma
musiałam wcześniej dzisiaj wstać znowu bo jade z samochodem do mechanika, mam nadzieję ze chociaż jutro sie wyspię jak zawsze do 10 hihi
Miłego dnia wszystkim życzę
Agniesiak testujesz dziś czy czekasz jeszcze??
Marzenixx a jak ty sikasz testa dzisiaj?? 3mam kciuki za wszystkie testujace!!

Do góry