Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
kochana nie miej az takich czarnych mysli, musicie to razem przjesc zeby wszystko skonczylo sie pomyslnie i zeby pryszedl na swiat wasz slodziiutki zdrowy dzieciaczek faceci to na ogol sobie z takich rzeczy sprawy nie zdają:-(dziekuje kochanie...bardzo dziekuje!
Marzenixx...ja wogole jakos sobie jeszcze z tego chyba nie zdaje sprawy, bo to ostatnia rzecz jakiej sie spodziewalam.
Nie wiem nawet cyz jakies witaminy dla m itd cokolwiek by zmienily i czy leki jakie bral maja na to wplyw czy to poprostu tak wyglada, ze nie mamy sznas a nawet bardziej nie powinnismy nawet myslec o naturalnym poczeciu z uwagi na te wady....boze moze to bylo powodem moich 2 wczesnyhc poronien...sama juz nie wiem...a maz chyba nie zdaje sobie z tego sprawy zupelnie...pojechal do rodzicow i wogole chyba nie wie jak zle te wyniki...bo chyba zle z tego co pisza tu nam dziewczyny...
moj np ma juz 13-letnia corke z 1-go malzenstwa wiec caly czas mial nastawienie ze przeciez jest zdrowy skor ma , a my tu juz z kolei ktorys cykl i doopa wiec zaczal sie teraz powaznie zastanawiac ze moze sie cos popsulo hehe....
co do twoich poronien to nie wiem, ale mozliwe ze to moglabyc przyczyna.... moja kolezanka kiedys poronila i lekarz jej powiedzial ze byla wada plodu.... jakos na wczesnym etapie to bylo.... ale ja sie nie znam wiec tak tylko gdybam...
nic sie nie denerwuj na zapas.... zobacz kropeczko widac tak mialo byc, przez kolanko wszystko sie przesunelo i wyszlo ze nasienie moze "zaszkodzic", a gdyby sie wczesniej udalo i cos bylo nie tak tfu tfu!!!! tak mialo byc zeby wszystko sie dobrze potoczylo i zeby zdrowy dzidzius byl