reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

To Ty jestes kochana!!A ja doceniam takich ludzi,bo wokol mnie mnostwo dupkow.
a dzisiejszy dzien w pracy naprawde mi dal popalic.ciekawe czy jutro powtorka z imprezy...

dzieki wielkie :-) a w jakim szpitalu ona pracuje??
bo ja sie zastanawilam nad rodzeniem w sw.zofii (boze! chyba jestem walnieta,bo nawet w ciazy jeszcze nie jestem) i w zwiazku z tym szukalam stamtad lekarza
Ta doktor chyba już nie pracuje w żadnym szpitalu,przyjmuje prywatnie,prowadzi badania naukowe i pisze artykuły.Jest to lekarz od problemów np.z hormonami.
Ja trafiłam do niej z polecenia 6 lat temu miałam małą nadżerkę i wszyscy lekarze chcieli mi ją zamrażać itp a ta doktor wyleczyła mi ją lekami tzn.globulki i hormony.Po nadżerce nie ma śladu nawet i w dwa cykle się z tym uporałam.:tak:
Moja koleżanka rodziła w szpitalu na żelaznej i miała zagwarantowany tam poród bo chodziła tam do szkoły rodzenia.Opłaciła 1500zł za poród rodzinny i chyba sale jednoosobową.Moja są sąsiadka pracuje w tym szpitalu jako położna.
A tak wogole to @ nie ma i nie mam tez zadnych objawow na @... Czy myslicie, ze moze jednak sie udalo - choc trudno w to uwierzyc jak beta dzien przed planowana @ byla poniozej 1... nie dosc ze ciazy nie ma to jeszcze sie franca spoznia...
Myślę że raczej coś się popieprzyło z cyklem,beta by już pokazała fasolkę.
Rozumiem cię Gosiu bo ja też się łudziłam jak @ nie było a hcg było ujemne.Myslałam tak samo a może jednak się udało.I dupa @ przyszła w 37dc przy cyklach jakie mam zawsze 25-26dni.

bedzie dobrze kochanie!!!! 3mam kciuki!

Berbnadko-beta pokazuje ciaze 10 dni po zaplodnieniu...wiec na pewno wyjdzie u Ciebie jesli jestes w ciazy.

dziekuje kochanie...bardzo dziekuje!
Marzenixx...ja wogole jakos sobie jeszcze z tego chyba nie zdaje sprawy, bo to ostatnia rzecz jakiej sie spodziewalam.
Nie wiem nawet cyz jakies witaminy dla m itd cokolwiek by zmienily i czy leki jakie bral maja na to wplyw czy to poprostu tak wyglada, ze nie mamy sznas a nawet bardziej nie powinnismy nawet myslec o naturalnym poczeciu z uwagi na te wady....boze moze to bylo powodem moich 2 wczesnyhc poronien...sama juz nie wiem...a maz chyba nie zdaje sobie z tego sprawy zupelnie...pojechal do rodzicow i wogole chyba nie wie jak zle te wyniki...bo chyba zle z tego co pisza tu nam dziewczyny...
Kropeczko kochana wiem jak się zamartwiasz.Ja myślę że musicie te wyniki skonsultować z dobrym lekarzem On rozwieje wasze wątpliwości i będziecie wiedzieć na czym stoicie.Czy kuracja lekami przyniesie skutek i czy te poronienia mogły być tego przyczyną.

Witam Sie..

Padam na puszczem o 7 rano telefon od rodzicow, ktorzy pojechali po towar (nie mylic z marychą).. i dzwonia ze 15km przed nadarzynem sie rozkraczyli.. no to kombinowanie lawety i heja pod warszawe prawie 300km w jedna strone i zeszlo nam sie w sumie 12h z postojami zalatwianiem lawety, oddaniem jej i takie tam..

w kazdym razie czytam pobieznie co nabazgrałyscie.. jestem na 1809 i reszte jutro doczytam..
poza tym napaza mnie lewy jajnik.. czasem prawy ale raczej lewe i to juz wczoraj podczas serduszkowania myslalam ze wyzione ducha.. a dzis to juz odlot totalny.. czyzbym poraz pierwszy czula owulacje tylko az juz? 13dc? zobaczymy kiedy tempka skoczy..

Pozdrawiam
i się żegam.. padam na pyszczek
Ja wczoraj wieczorem też czułam jak szaleje mój prawy jajnik.W środe wieczorem robiłam test owulacyjny i były dwie identyczne kreski.Na wszelki wypadek powturzyłam (zmusiłam) mojego do przytulanek wczoraj wieczorem.I tak wyszło 11,13,14 dc mam nadzieje że dobrze trafiłam.

karola.de mamy ślub tego samego dnia :-)
Ooo to fajnie:-) Razem postawimy dziewczyną na BB weselną buteleczkę.:-D

z tym l4 to nie wiem,bo podstawe mam najnizsza krajowa,a z dodatkami wychodzi znacznie wiecej,a M powinien miec spokoj,bo jest prawa reka szefa,wiec raczej nie podskoczy
Dacie rade a jak będziesz się żle czuła to nie ma się co zastanawiać tylko na zwolnienie.Ja mam podobną sytuacje mała pensja duża premia i prowizja.I wiem że na zwolnieniu będą marne grosze ale mam to w nosie będzie skromnie najwyżej na życie wystarczy.

dziewczyny na mamusiach nowa fasolka!!:-D:-D
a u nas co taki zastój ???????
To super wiadomości.Boże no niech się tu u nas jakiś wysyp zrobi licze na ten maj 10 fasolek u nas co wy na to:-D:-D:-D

reklama
dzieki dziewczyny, ale nie smutam sie, wiedzialam ze nic z tego i sie nie nastawialam, chyba pierwszy raz... wiec jest ok:tak: chyba zaczyna mi sie zmieniac myslenie i juz sie tak nie nakrecam.....;-):tak:

reklama
witam znowu zamiast pisać prace czytam co napisałyście :-) co do bety jak kiedyć poszłam ją zrobić to laborantka powiedziała mi że jeśli chce sprawdzić czy jestem w ciąży to powinnam zrobić samo hcg,

Do góry