reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

reklama
Rano miałam takie bole jak na @.teraz jest ok... Nie wiem już sama... Boże niech te poniedziałek już będzie wtedy zrobię ten test, no chyba że mnie @ wyprzedzi

Kochana a u Ciebie jak sytuacja? Byłaś u lekarza? Napisałam też na priv
Tak jak już pisałam niestety beta wyszła negatywna :( Mam w poniedziałek wizytę u endokrynologa, którego zamierzam wypytać o niedomogę lutealna, bo podejrzewam że te moje plamienia moga byc z tym związane..
W każdym razie w następnym cyklu będziemy działać z mężem dalej :D
A jak u Was dziewczyny? :)

Witam was znów, u mnie dzisiaj pierwsza dawka CLO, a w środę raniutko USG sprawdzające czy pęcherzyk rośnie.
Od czwartku urlop i mam nadzieje ze w bezstresowej atmosferze wakacji nam się uda.
Trzymajcie kciuki 😉

reklama
Cześć dziewczyny nazywam sie Olga i mam 30 lat, staram sie z mężem o drugiego dzidziusia, mam synka w wieku 2.5 roku, 1 ciążę straciłam na samym początku, trzecia poronilam rok temu w 11tygodniu, mam ogromna radość, poniewaz moj maz wkoncu przełamał sie i chce drugiego dzidziusia (mial traume po poronieniu)
Staram sie dopiero 2 cykl, przytylanie 3 dni przed owulacja cykle 26-28 dniowe, ale do rzeczy : wczoraj był 4 dzień po domniemanej owulacji, pod wieczor okropny ból jajnika, położyłam sie spac
I teraz to co powiem pewnie wiekszosc z Was uzna mnie za wariatke ale
Śnił mi sie kobiecy glos nie pamietam co mówił i to ze rozrywa sie we mnie jakas tkanka wiem to glupie ale w 2 ciąży śnił mi sie tez glos ktory mowil "bedzie dobrze" a w 3 ciazy snilo mi sie laczenie sie komorek we mnie jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciąży
Myslicie ze oszalalam? :p

Do góry