Olivka3
Fanka BB :)
Podziwiam za wytrwałośćJak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek zatestuje. Dam sobie te kilka dni na możliwy poślizg. Będę cierpliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam za wytrwałośćJak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek zatestuje. Dam sobie te kilka dni na możliwy poślizg. Będę cierpliwa
Nie chce się nie potrzebnie nakręcać. Znając moje szczęście to może jeszcze okres przyjść. Po paru dniach spóźnienia będę mogła mówić, że prawdopodobieństwo jest spore. Nie sprawdzałam w tym cyklu, kiedy wystąpiła owulacja, ale coś tam się działo w okolicach tych dni. Może się wstrzeliliśmy. Fakt, faktem to pierwszy cykl od dawna, kiedy po prostu o dziecku nie myślałam. Mialam mnóstwo innych problemow. Teraz pytanie, czy stres czy może jednak coś innego.Podziwiam za wytrwałość
Ja widzę ten cień cieniaHej dziewczynki czy widzicie moją bladzioche , co o niej sądzicie ? czy mam zwidy i już sfiksowałam całkiem ? 9dpo test czułości 10. Pozdrawiam Was kochane i załączam fotke !Zobacz załącznik 1217952
Daj koniecznie znaćDzięki dziewczyny mąż daltonista to nic nie widzi powtórze test za dwa dni
Hej kochane pisałam Wam o moim bladziochu dwa dni temu ! Zrobiłam dzisiaj powtórny test i wklejam Wam fotke ! Kreska dużo jaśniejsza szok nie wiem czy sie cieszyć bo brzuch boli jak na okres do okresu jeszcze trzy dni...buziaki i zdrowych świąt laseczki [emoji8]Zobacz załącznik 1219072