reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

reklama
Podziwiam za wytrwałość😄
Nie chce się nie potrzebnie nakręcać. Znając moje szczęście to może jeszcze okres przyjść. Po paru dniach spóźnienia będę mogła mówić, że prawdopodobieństwo jest spore. Nie sprawdzałam w tym cyklu, kiedy wystąpiła owulacja, ale coś tam się działo w okolicach tych dni. Może się wstrzeliliśmy. Fakt, faktem to pierwszy cykl od dawna, kiedy po prostu o dziecku nie myślałam. Mialam mnóstwo innych problemow. Teraz pytanie, czy stres czy może jednak coś innego.

Hej dziewczynki czy widzicie moją bladzioche , co o niej sądzicie ? czy mam zwidy i już sfiksowałam całkiem ? 9dpo test czułości 10. Pozdrawiam Was kochane i załączam fotke !
5D00A70B-6F93-421A-A88D-94BC0291494F.jpeg

Coś jest! A jak wyszło na zdjęciu to faktycznie cień cienia musi być :) Miałam podobnie w 10dpo,teraz cierpliwie czekaj :)

Hej kochane pisałam Wam o moim bladziochu dwa dni temu ! Zrobiłam dzisiaj powtórny test i wklejam Wam fotke ! Kreska dużo jaśniejsza szok nie wiem czy sie cieszyć bo brzuch boli jak na okres :( do okresu jeszcze trzy dni...buziaki i zdrowych świąt laseczki 😘
64F2AAFE-4727-4766-936D-02B25BFCCBDC.jpeg

reklama
Przecież ta kreska jest ciemniejsza od ostatniego testu, który wstawiałaś, gratulacje [emoji4]
Hej kochane pisałam Wam o moim bladziochu dwa dni temu ! Zrobiłam dzisiaj powtórny test i wklejam Wam fotke ! Kreska dużo jaśniejsza szok nie wiem czy sie cieszyć bo brzuch boli jak na okres :( do okresu jeszcze trzy dni...buziaki i zdrowych świąt laseczki [emoji8]Zobacz załącznik 1219072

Do góry