reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Ja miałam 🖐️ Pierwszy raz w życiu, to się niektórzy że mnie śmiali że jako jedyna czuję moment zapłodnienia, bo miałam ok 3 dni po owu i później jeszcze parę razy, odrazu wiedziałam że coś jest na rzeczy, (chociaż nie chciałam się jarać żeby nie zapeszyć ) bo nigdy w życiu mnie jajniki nie kłuły. Później wyszedł pozytyw. Może to i u Ciebie dobry znak🙂Trzymam kciuki!

reklama
Ja miałam 🖐️ Pierwszy raz w życiu, to się niektórzy że mnie śmiali że jako jedyna czuję moment zapłodnienia, bo miałam ok 3 dni po owu i później jeszcze parę razy, odrazu wiedziałam że coś jest na rzeczy, (chociaż nie chciałam się jarać żeby nie zapeszyć ) bo nigdy w życiu mnie jajniki nie kłuły. Później wyszedł pozytyw. Może to i u Ciebie dobry znak🙂Trzymam kciuki!
To byłby hit 🤣 choć obstawiam, że z moim pechem pewnie ciocia z Ameryki przyjdchala na 5 dniowe wakacje ze SPA. Nadzieja umiera ostatnia. Chciałabym żeby jednak okazał się dzidziuś 😁

@Olivka3 gratulacje! [emoji7]

Dziewczyny, czy któraś z Was miała na początku ciąży kłucia jajników? Niby jestem przed @. Powinna przyjść w sobote. Dzisiaj okropnie bola mnie jajniki. Jak żyje na tym świecie, nigdy nie miałam czegoś takiego przed okresem. Trochę się działo w tym cyklu i odpuściłam starania. W ogóle o dziecku nie myślałam i teraz sama nie wiem czy jakaś niespodzianka mnie nie czeka. Test leży w domu. Oczywiście jak przyjdzie wredna ciotka w sobotę to nie będę testowac bo nie będzie po co.
Nie nakrecaj sie przed czasem :( u mnie tez klucia jajnikow, dziwne dyskomforty w podbrzuszu od 2dpo a dzis test negatywny :( w piatek powinnam @ dostac

@Olivka3 gratulacje! 😍

Dziewczyny, czy któraś z Was miała na początku ciąży kłucia jajników? Niby jestem przed @. Powinna przyjść w sobote. Dzisiaj okropnie bola mnie jajniki. Jak żyje na tym świecie, nigdy nie miałam czegoś takiego przed okresem. Trochę się działo w tym cyklu i odpuściłam starania. W ogóle o dziecku nie myślałam i teraz sama nie wiem czy jakaś niespodzianka mnie nie czeka. Test leży w domu. Oczywiście jak przyjdzie wredna ciotka w sobotę to nie będę testowac bo nie będzie po co.
Dziękuje bardzo 🥰

Ja miałam ból jajników taki jak na okres, niczym się to u mnie nie wyróżniało, natężenie bólu takie średnie nawet bym powiedziała, że w kierunku lekkiego :D Teraz natomiast czuję się swietnie i nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz braku @ i chwilowego lekkiego skurczu.

Z testem jeszcze czekam. Piersi mnie nie bola jak zawsze, podbrzusze tez nie. Tylko ten cholerny lewy jajnik. Naprawdę nigdy tak nie miałam.. Już 2 dzień. Zobaczymy co będzie :D

reklama
Do góry