reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

A Ty tak jak mówiłaś wcześniej do tego cyklu podchodzisz na spokojnie? Ja też w tym bylam trochę zrezygnowana a jakimś cudem się stało [emoji85]
trzymam kciuki za wyniki [emoji9][emoji110]
hmmm myślę że wszystko jest możliwe [emoji846]
przykro mi, może w końcu ten ginekolog pomoże Ci z tymi bólami [emoji19]
cudownie kochana super wiadomość [emoji175][emoji16]
na pewno musiało się udać [emoji16][emoji16][emoji16]
wiadomo że tak najlepiej ale też wiadomo jak ciężko jest być cierpliwym w takim trudnym czasie [emoji2370]

reklama
U nas przytulaski byly w weekend w niedzielę miałam ten dzień... Bardzo jestem ciekawa co to będzie... 🥴 obiecałam sobie ze nie będę się nakręcać.
Mnie też pobolewa brzuch nie wiem czy po przytulasach czy co to.. Ale już sobie wkręcać zaczęłam 🙈

Patrząc na mój kalendarzyk dzisiaj miałam owulacje i razem z narzeczonym się postaraliśmy, mam nadzieje, ze się udało! W styczniu urodziłam synka, od tego miesiaca staramy się o drugie!
Przy pierwszym zajęło nam to około 6 miesięcy, wiec byłabym przeszczęśliwa jakby udało się tym razem za pierwszym!

Patrząc na mój kalendarzyk dzisiaj miałam owulacje i razem z narzeczonym się postaraliśmy, mam nadzieje, ze się udało! W styczniu urodziłam synka, od tego miesiaca staramy się o drugie!
Przy pierwszym zajęło nam to około 6 miesięcy, wiec byłabym przeszczęśliwa jakby udało się tym razem za pierwszym!
Trzymam kciuki😊

Mamy które karmiły piersią! Ile czasu po odstawieniu dziecka miałyście jeszcze pokarm? Ja nie karmię od stycznia i dziś odkryłam że jeszcze mam mleko. [emoji33]

A Ty tak jak mówiłaś wcześniej do tego cyklu podchodzisz na spokojnie? Ja też w tym bylam trochę zrezygnowana a jakimś cudem się stało [emoji85]
podobno właśnie w takich sytuacjach jak się odpuszcza i nie myśli o tym ciągle to jest łatwiej.tak przynajmniej słyszałam. Dlatego wiadomo gdzieś tam ciacha nadzieja głęboko w sercu jest a jak będzie to za 2 tygodnie się okaże.
trzymam kciuki :)
Mamy które karmiły piersią! Ile czasu po odstawieniu dziecka miałyście jeszcze pokarm? Ja nie karmię od stycznia i dziś odkryłam że jeszcze mam mleko. [emoji33]
:o ja bardzo szybko straciłam pokarm, kwestia tygodnia jakoś może
Ja nie karmie od czerwca zeszłego roku i też jeszcze mam xD
serio? Tak może być? A lekarzowi mówiłaś? To chyba nie jest normalne? Tzn tak mi się wydaje, chociaż nie znam się

podobno właśnie w takich sytuacjach jak się odpuszcza i nie myśli o tym ciągle to jest łatwiej.tak przynajmniej słyszałam. Dlatego wiadomo gdzieś tam ciacha nadzieja głęboko w sercu jest a jak będzie to za 2 tygodnie się okaże.
trzymam kciuki :)

:o ja bardzo szybko straciłam pokarm, kwestia tygodnia jakoś może

serio? Tak może być? A lekarzowi mówiłaś? To chyba nie jest normalne? Tzn tak mi się wydaje, chociaż nie znam się
Moja mama też miała długo więc to u nas genetycznie idzie

reklama
Do góry