reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Ja tak mialam wczoraj 6dpo i mdłości ale wiąże to ze stresem bo dzis obronę miałam skończyłam licencjat z pedagogiki wczesnoszkolnej i wychowania przedszkolnego! 👩‍🎓
gratulacje. Też mam licencjat z wczesnoszkolej i orzedszkolnej 🙂
Dziewczyny trzymam kciuki za was wszystkie i mam nadzieję że spotkamy się na czerwcowych mamach! [emoji3590] Oczywiście zostaje w tym wątku by dalej być z wami, wspierać i widzieć jak zaczną sypac się pozytywy! . Wizyte u lekarza mam 7.10.
koniecznie daj znać po wizycie 🙂

reklama
Powinnam dzisiaj dostać @ Ale w ogóle się nie czuje aby miała zawitać. Mam lekkie plamienie, które jest tylko na papierze. Powinnam mieć już ból jajnika z lewej strony i kregoslupa Ale nic nie czuje.Zawsze przed @dostaje plamienie Ale brązowe i zaczyna mnie boleć lewy jajnik wtedy bez czopkow się nie obejdzie, A teraz mam takie rozowe plamienie Nie wiem co mam myśleć, albo mi się znowu coś poprzestawialo lub jak przyjdzie @ to się z bólu nie pozbieram. Ostatnio koleżanka mi powiedziała, że nie wiedziała iż jest w ciąży bo dostała okres. Wydaje mi się to niemożliwe w tym cyklu aby się udało, no cóż pozostaje mi czekac i obserwowac jak sytuacja sie rozwinie.

Moze to zagnieżdżenie [emoji7]
Powinnam dzisiaj dostać @ Ale w ogóle się nie czuje aby miała zawitać. Mam lekkie plamienie, które jest tylko na papierze. Powinnam mieć już ból jajnika z lewej strony i kregoslupa Ale nic nie czuje.Zawsze przed @dostaje plamienie Ale brązowe i zaczyna mnie boleć lewy jajnik wtedy bez czopkow się nie obejdzie, A teraz mam takie rozowe plamienie Nie wiem co mam myśleć, albo mi się znowu coś poprzestawialo lub jak przyjdzie @ to się z bólu nie pozbieram. Ostatnio koleżanka mi powiedziała, że nie wiedziała iż jest w ciąży bo dostała okres. Wydaje mi się to niemożliwe w tym cyklu aby się udało, no cóż pozostaje mi czekac i obserwowac jak sytuacja sie rozwinie.

Nie Wiem właśnie... Jest inaczej teraz i nie wiem co mam myśleć... Nie mam żadnego testu i dopiero w poniedziałek będę mogła zakupić

Słuchajcie mam takie pytanko. Czy zamawianie testy owulacyjne i ciążowe przez Allegro? Możecie jakieś polecić? [emoji848]

Ja zamawiałam te i są spoko. :D
Screenshot_20200926_174201_pl.allegro.jpeg

Ja mam jednego dzidziusia, ale teraz o drugie staramy się drugi rok. Monitoruję od niedawna cykl na cyclotesterze, więc mam automatyczny zapis co dzień. Mam nadzieję, że w końcu się uda

Ja mam jednego dzidziusia, ale teraz o drugie staramy się drugi rok. Monitoruję od niedawna cykl na cyclotesterze, więc mam automatyczny zapis co dzień. Mam nadzieję, że w końcu się uda
ojej to strasznie długo się staracie 😒 mam nadzieję że monitoring pomoże wam. Przepraszam że zapytam ale czy o pierwsza dzidzie też długo musielisciei się starać?

reklama
Do góry