reklama
I jak testy u Ciebie?@ jeszcze nie ma, jak jutro nie dostane to kupie test i w środę zrobię z rana
Nie wiem, mąż nic nie widzi, a ja widzę cień cienia.. zrobie z rana i jak coś będzie pójdę na betę. Ale nie chce mi się wierzyć bo szyjka nie jest zbyt wysokoI jak testy u Ciebie?
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Witam się w waszym wątku. Jestem tu nowa i mam nadzieję że na długo tu nie zagoszcze. Pod koniec lipca miałam ostatnie krwawienie z odstawienia-przez ostatnie 2 lata bez przerwy brałam tabletki antykoncepcyjne. 21 sierpnia miałam normalny okres i staramy się dalej. W pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek robiłam testy owulacyjne i wydaje mi się że miałam owulacje, od wczoraj ponownie robię testy i wczoraj jedna kreska była delikatnie widoczna a dziś już brak kreski chociaż wg kalendarzyk właśnie powinnam mieć niedługo owulacje także ten cykl chyba jest bezowukacyjny.
Dzej.zi
Witamy
Jak długie masz cykle?
Jak długie masz cykle?
Hej dziewczyny. Witam się w waszym wątku. Jestem tu nowa i mam nadzieję że na długo tu nie zagoszcze. Pod koniec lipca miałam ostatnie krwawienie z odstawienia-przez ostatnie 2 lata bez przerwy brałam tabletki antykoncepcyjne. 21 sierpnia miałam normalny okres i staramy się dalej. W pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek robiłam testy owulacyjne i wydaje mi się że miałam owulacje, od wczoraj ponownie robię testy i wczoraj jedna kreska była delikatnie widoczna a dziś już brak kreski chociaż wg kalendarzyk właśnie powinnam mieć niedługo owulacje także ten cykl chyba jest bezowukacyjny.
Mecenasowa27
wiele lat temu przed ubraniem tabletek miałam 31 dniowe zazwyczaj a później od kilku lat tabletki z przerwami i podczas tych przerw okres pojawiał się zazwyczaj w 27-28 dniu cykli, czasami sporadycznie w 29dc. Teraz w lipcu skończyłam tabletki i dostałam krwawienie z odstawienia tak jak zawsze a kolejny okres w sierpniu w 28 dc. Wiem że to dopiero 2 cykl starań ale tak bardzo bym chciała jak najszybciej zajść w drugą ciążęWitamy
Jak długie masz cykle?
Trzymam kciukiNie wiem, mąż nic nie widzi, a ja widzę cień cienia.. zrobie z rana i jak coś będzie pójdę na betę. Ale nie chce mi się wierzyć bo szyjka nie jest zbyt wysoko
Test negatywny a okresu brakTrzymam kciuki
reklama