reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Ja biorę Luteinę dopochwowo - na noc.
A to dobrze, że jesteś zadowolona z gin - bo nie ma nic ważniejszego.
Dobrze, że za pierwszym razem szybko zaszłaś w ciąże - tym razem też nie powinnaś mieć problemów, więc może warto jeszcze miesiąc poczekać - niż potem do siebie mieć pretensję.
Ja mam TSH w granicach 2 - ale nic mi z tym nie kazali robić.
A żeby nie zwariować czekając czy się uda czy nie - postanowiłam zrobić remont w kuchni (choć kuchnie robiłam 3 lata temu). Cos mi się nie funkcjonalna zrobiła i muszę ją poprawić. I w ogóle zmieniam wszystko w mieszkaniu - aczkolwiek nie mam wyobraźni architekta ;(
Dobrze, że za pierwszym razem szybko zaszłaś w ciąże - tym razem też nie powinnaś mieć problemów, więc może warto jeszcze miesiąc poczekać - niż potem do siebie mieć pretensję.
A żeby nie zwariować czekając czy się uda czy nie - postanowiłam zrobić remont w kuchni (choć kuchnie robiłam 3 lata temu). Cos mi się nie funkcjonalna zrobiła i muszę ją poprawić. I w ogóle zmieniam wszystko w mieszkaniu - aczkolwiek nie mam wyobraźni architekta ;(
Izka ja bym łykała wszystko co kazali w szpitalu! Po tych lekach co oni ci dali czujecie sie lepiej więc chyba wiedzieli co robią! No-spa działa przeciwskurczowo więc nie ominełabym tego leku! Ogólnie skoro coś przepisali to widzieli Cię i obserwowali 24/dobę więc pewnie mają podstawy! Ostrożnie z tym odstawieniem leków szczególnie że mąż wyjechał i jesteś sama! Ja bym pobrała jak kazali przez tydzień a później bym odstawiała po 1 tabletce żeby zobaczyć jak reaguje brzunio! I teraz to bądź grzeczna i ładnie odpoczywaj!
Martoocha jaki/jaka śliczna dzidziunia! A to drugie zdjęcie kapitalne! Bardzo wyraźne! Ale masz cudownego małego człowieczka pod serduszkiem! To kiedy wybierasz sie na pierwsze zakupy ubraniowe, najpierw dla siebie?
Myszko ale Paul tempo narzucił!!! Jesteśmy z Tobą!!!!!
Avensis, Michalina witajcie!!!! Życzę bardzo przyjemnych i owocnych staranek!!!
Michalina nie mam pojęcia czy to może być po luteinie! Nigdy nie brałam, natomiast jest to na pewno progesteron i on może powodować wzrost apetytu, zbieranie wody w organiźmie, wahania nastroju, przyrost wagi ale o takim bólu nie słyszałam! Może owulke miałaś i dlatego taki ból?
Ewcik i jak Twoja kruszyna? Powierciła sie trochę?
Martoocha jaki/jaka śliczna dzidziunia! A to drugie zdjęcie kapitalne! Bardzo wyraźne! Ale masz cudownego małego człowieczka pod serduszkiem! To kiedy wybierasz sie na pierwsze zakupy ubraniowe, najpierw dla siebie?
Myszko ale Paul tempo narzucił!!! Jesteśmy z Tobą!!!!!
Avensis, Michalina witajcie!!!! Życzę bardzo przyjemnych i owocnych staranek!!!
Michalina nie mam pojęcia czy to może być po luteinie! Nigdy nie brałam, natomiast jest to na pewno progesteron i on może powodować wzrost apetytu, zbieranie wody w organiźmie, wahania nastroju, przyrost wagi ale o takim bólu nie słyszałam! Może owulke miałaś i dlatego taki ból?
Ewcik i jak Twoja kruszyna? Powierciła sie trochę?
michalina_ch
Wikama dziękuję za powitanie. A może masz rację co do owulacji, moja gin mówiła poniedziałek, wtorek.... a mi się wydawało, że mnie już nie boli na owulację. A to by się zgadzało...
Ja biorę Luteinę dopochwowo - na noc.
Michalina, ja też wpadłam w wir remontowania, a w zasadzie robienia kuchni od podstaw. Na razie jest jeden wielki bałagan w domu, wieczny kurz i nieład, ale cierpliwie czekam na efekt końcowy, który powinien być już w czerwcu:-)
Co do starań, może faktycznie lepiej poczekać ten jeden miesiąc jeszcze, sama nie wiem. Albo po prostu już po @ zacząć się przytulać bez zabezpieczenia, a co ma być, to i tak będzie
Izka87
Wikama oni mi dawali w kroplówach pyralgine, papaweryne rozkurczowa i cosik jeszcze, a później po odstawieniu kroplówek to dawali mi asmag forte 3x2 i nospie 3x1, nie dawali mi fenoterolu, o niego się sama upomniałam jak mnie wypisywali, więc będę brać fenoterol 3x1, asmag 3x2, nospy nie biorę bo fenoterol jest bardziej rozkurczowy, a za dużo rozkurczowych to raczej też nie dobrze, bo się boję o mięśnie dzieciaczka później.
Leże prawie cały czas, jedynie co wyjdę do łazienki lub kuchni, teraz jak męża nie będzie to tym bardziej będę tylko w łóżku ale jak leze jest dużo lepiej, tylko plecy mnie bolą
Nanu Ty śpioooochuuuu :-)
Avensis, Michalina z tego wszystkiego Was pominęłam, wybaczcie! Witam i życzę owocnych i przyjemnych starań
Leże prawie cały czas, jedynie co wyjdę do łazienki lub kuchni, teraz jak męża nie będzie to tym bardziej będę tylko w łóżku ale jak leze jest dużo lepiej, tylko plecy mnie bolą
Nanu Ty śpioooochuuuu :-)
Avensis, Michalina z tego wszystkiego Was pominęłam, wybaczcie! Witam i życzę owocnych i przyjemnych starań
Myszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - to już :-) powodzenia!
Martuś jaki sliczny dzidziuś! i taki duży już!
no i witam nowe staraczki - oby nasze starania były owocne - może nasze "ciężarowki" dadzą nam trochę dobrej energii, żeby u nas poszlo szybko i sprawnie
Martuś jaki sliczny dzidziuś! i taki duży już!
no i witam nowe staraczki - oby nasze starania były owocne - może nasze "ciężarowki" dadzą nam trochę dobrej energii, żeby u nas poszlo szybko i sprawnie
Izka,Wikama,marce_la--> dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona:-)
Izka--> trzymam mocno kciuki, żeby bruch się uspokoił i dotrwał do 40 tygodnia szczęśliwie
marce_la--> na pewno wszystko pójdzie bardzo dobrze, tylko musimy chwilę poczekać na odpowiedni, dla siebie i dla naszych Maleństw, czas
Izka--> trzymam mocno kciuki, żeby bruch się uspokoił i dotrwał do 40 tygodnia szczęśliwie
marce_la--> na pewno wszystko pójdzie bardzo dobrze, tylko musimy chwilę poczekać na odpowiedni, dla siebie i dla naszych Maleństw, czas
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jakie może?
My tu pełne dobrych chęci jesteśmy!!!
reklama
Jakie może?
My tu pełne dobrych chęci jesteśmy!!!
Zapominajka dobrze mówi!!!