reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Elu mnie tez bylo smutno gdy zblizal sie termin, a w dniu terminu nie wiem jak to sie stalo, ze minal dzien zanim pomyslalam o dacie...
Teraz sie obawiam 5.12...ale staram sie wyrzucac te mysli z glowy.

reklama
Myszka, pozwól może najpierw wypowiedzieć się w tej kwestii Danusi, bo to do niej głównie kierowałam swój post.
Absolutnie nie miałam na celu zdenerwować cię teraz, nie wiem skąd ta myśl... Po prostu twierdzę że jesteś w wielkim błędzie jeśli myślisz że masz większe doświadczenie. Masz jedynie....więcej lat;-) i.....starszego syna:tak:

POZDRAWIAM, i Dobranoc :-)

Ja świruję. W tym cyklu pozostało mierzyć temperaturkę i czekać na @ lub jej brak i wróciło do mnie poronienie. Chcę i nie chcę być w ciąży - boję się każdej z tych opcji. Nie wiem co się ze mną dzieje, ale dobrze nie jest.

Mamuska no to mnie teraz rozbawilas do lez :-D
Nikt nie powiedzial, ze napisalas to celowo a widze ze tak odebralas to co pisalam.
Byc moze i jestem starsza, fakt mam starsze dziecko w zwiazku z czym troche czasu juz uplynelo odkad jestem mama...stad troche dluzszy staz i doswiadczen ciut wiecej. Moj syn jest jedynym dzieckim ktore wychowalam od podstaw sama, z czego jestem dumna jak cholera gdy slysze co obcy o nim mowia. Ale mialam stycznosci nie tylko z jednym dzieckiem i stad wiem, ze poradniki i tabelki swoje, a dzieci i ich rozwoj swoje.

A rozbawilas mnie najpierw wytykajac mi wszystkie rozumy, potem ze zalosna jestem, a na koniec wytykasz mi rocznik :-D chyba czas wprowadzic poprawki na bocianie nim reszte moich prywatnych rzeczy ujrzy wieksza publika od zamierzonej...
Kazdy ma tyle lat na ile sie czuje, nie mam problemow z wiekiem...a to ze moj maly chlopczyk juz nie jest taki malutki bardzo mnie cieszy, bo bede miala latwiej z nastolatkiem i niemowlakiem niz dziewczyny z dwojka maluchow, bez zlosliwosci to suchy fakt.;-)

dziewuszki - spokój mi tu!!!

co to za nerwowa atmosfera?!

Myszko, kochająca mamo.... ta dyskusja chyba do niczego nie prowadzi1 Każda z Was powiedziała już co miała powiedzieć i moim zdaniem wystarczy.... Gatto ma rację! forum mamy by łatwiej i rażniej nam było osiągnąć cel jakim jest dzidziuś! hormony nam czasem szaleją i potem o..... dyskutanctwo się uskutecznia:p

Ja właśnie skończyłam piec miodownik - przekładaniec:) upiekłam 4 placki, poprzekładałam powidłami i kremem z kaszą manną i schowałam do szuflady, niech kruszeje:) jutro "doprawię" polewą czekoladową i orzechami i na sobotę będzie jak znalazł!!!

jutro po pracy jedziemy na zakupy, potem czeka nas z S wieczór w kuchni:) menu to zupa gulaszowa, sałatka jarzynowa i sałatka gyros:) Dobrze,że S taki kochany i pomaga mi we wszystkim:))))

a jeszcze dziś po tym dniu w domu odżyłam:)!!!

Elka - będzie dobrze!!!! może faktycznie ta data Cię przygniata!
ale? idziemy do przodu przecież!!!:))))

Edit
Dzien dobry... zauwazylam minimalnie brudna bielizne , raczej na brazowo... mam nadzieje ze to nic zlego,bede sie obserwowac,lykne moze duphaston.... jak cos S po mnie przyjedzie do pracy i jedziemy do gin... w sumie zblizal by sie termin miesiaczki,moze to to... oby... piersi bardzo bola,az sie obudzilam w nocy:/

Ostatnia edycja:
Czesc laski
Nanu zadzwon do ginka i jedz to sprawdzic po pracy, wiem sama po sobie, ze mysli nie daja spokoju dopoki sie nie dowiesz co to. Trzymam kciuki oby to byly okolice @powa&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Staraj sie nie denerwowac choc trudno pewnie Ci bedzie, bo mnie uspokoil dopiero ginek. Buziaki i powaznie pomysl jak tu zwolnic na ten pierwszy trymestr.

Heja Dziewczyny
Nanu a to ile mialas brać dupka?myslalam ze cały czas lykasz :o skoro brązowe brudzenie to cos starego tylko sie uwidocznilo &&&&&&&& oby więcej nic sie nie dzialo w razie Wu wiesz co robić buzka dla Was :*

No dupka bralam do ostatniej wizyty... gin kazala przestac ale wzielam wczoraj wieczorem i dzis rano... poki co nic nie boli i wkladka czysta.... tzn bola... PIERSI! Na maxa... obserwuje sie... jak cos to pojade po pracy do gin...

reklama
Do góry