reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko no może tylko ona tak ma :p

Mi jest mokro i wciąż bolą mnie jajniki. Dzisiaj wstałam z poczuciem,że jestem w ciąży, a wczoraj nie miałam jakiejkolwiek nadziei. Chyba powinnam do psychologa iść...

reklama
Nanu dzięki, na 30 mam dziewczynę, która bierze dupka i zaczyna po mału puchnąć.. mam nadzieje ze to przez ciążę ;-) chciałam jej podesłać to co Ty kiedyś zamieściłaś, idę szukać :*****

Magda teoretycznie do @ jesteśmy w ciąży, zatem całkiem normalne Twe objawy są:tak:;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k czuję się jak w ciąży urojonej dzisiaj :) Chyba rozmowa z psychologiem się przyda, bo mam każdego dnia innej spojrzenie - chyba rozdwojenie jaźni jakieś haha

Magda ja w pierwszej ciazy mialam takie przeczucie bardzo silne zreszta i sie potwierdzilo. Potem poszlo jak poszlo, ale widac, ze przeczucie nie zawiodlo. Moze masz to samo, zreszta czas implantacji :tak:

Gatto ja nie chcę się nastawiać, boję się że będę i boję się,że nie będę. Dziwna jestem, świr ze mnie. Zbyt mocno się spinam i pewnie będę miała ciążę urojoną :)

Ani@k ale te zaparcia po progesteronie sa pozniej.
taak???:zawstydzona/y: bo Zuza coś pisała że przytyło Jej się po dupku..

Ani@k czuję się jak w ciąży urojonej dzisiaj :) Chyba rozmowa z psychologiem się przyda, bo mam każdego dnia innej spojrzenie - chyba rozdwojenie jaźni jakieś haha
a to nie jest głupi pomysł.. ja po zabiegu w szpitalu miałam proponowanego psychologa, zgodziłam się ale do dziś brak jakiejkolwiek interwencji z ich strony (i szpitala i psychologa)..

a ja tak samo miałam swego czasu.. więc załóżmy ze to.. normalne ;-)

ja za to mam wizję wszystkiego co się 'tam w środku' dzieje.. przez to chyba ostatnie usg (podgląd środeczka) :-)

No wiem Ani@k, ale wydaje mi, ze to za wczesnie byloby na taki objaw. Ale poszukaj, moze cos znajdziesz na ten temat. Ja wiem na pewno z tego co mi mowil ginek, ze przez branie progesteronu moge miec problemy z zaparciami, wiec automatycznie bede troche napompowana, co sie potwierdzilo oczywiscie, ale bylo to w pozniejszym stadium ciazy. No ale w koncu Zuza go bierze juz od owu:baffled:zguplam:baffled:

reklama
Do góry