reklama
butterfly21
hope & love
halooo !!!! Matko Boska! wieki mnie tu nie było! Pamiętam o Was moje drogie! ale mam taką dezorganizację! Jak wracam z pracy to mi się nie chce kiblować na laptopie do tego doszedł remont naszego gniazdka i wszystko się wala po chacie, do tego co chwilę jestem przeziębiona i nie mam siły na nic! Gratuluję wszystkim które złapały fluidki i trzymam kciuki za te które są już "zaciążone" Hmm, moja kochana szefowa wpycha mnie w każdą możliwą sobotę za darmo ! normalnie daje mi za to 4h wolnego i nawet do szkoły nie chce mnie puszczać! MASAKRA! muszę się jej prosić,że chcę do szkoły!!! w ogóle babsko jakoś nawiedzone i mi już tyle krwi napsuła,że szok! Przepraszam,że tylko o sobie ale jutro może nadrobię chociaż kepkę tego wszystkiego bo mam 1 dzień urlopu na regenerację bo ledwo dycham z przeziębienia Buziaki kochane! Przepraszam,że Was nie odwiedzam ale nie mam chwili wolnego. Jak nie praca to remont i wszystko naraz. Ale staramy się nadal, co ma być to będzie.
Ostatnia edycja:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, corka marnotrawna wrocila!!!!halooo !!!! Matko Boska! wieki mnie tu nie było!
Czesc Laski eh jakoś tak dziwnie ze mna ostatnio jakbym wyszła z siebie stała obok a ktoś za mnie przeżywał moje życie moze to dlatego ze zbliża sie termin mojego niedoszłego porodu ciężko mi ale dam radę ,pozdrawiam Was wszystkie i mocno sciskam chociaż mnie tu mało pamietam o Was i trzymam kciuki &&&&&&&&&& o ja skleroza chodzaca!!!! PIĘKNE TE WASZE BRZUNIE!!!!!!
Motylku popiołu ,fajnie ze jesteś co u Ciebie?
Motylku popiołu ,fajnie ze jesteś co u Ciebie?
Ostatnia edycja:
myszka2829
Fanka BB :)
Mamuska mysle, ze powinnas sama raz jeszcze przeczytac to co napisalas porownujac oba maluchy do siebie. Nie chce mi sie w tej chwili gonic mojego od gry, bo chetnie bym Ci pocytowala Twoje slowa... Czy pozjadalam rozumy czy nie...na cholernej diecie wszystko mozliwe, ale nie uwazam ze przeginam, bo sama jestem matka juz odchowanego dziecka i jestem pewna, ze na temat dzieci wiem troche wiecej niz Ty z poradnikow... Gdybym chciala chowac swojego syna wg nich, bylby jak prawie wszystkie ksiezkowe dzieci egoistycznym polkaleka nie tylko manualnie, ale i umyslowo...
kochająca_mama30
No i widzisz,
znów pokazujesz jaką to ty wiedzę posiadasz wielką. I ta Twoja pewność, że ty wiesz lepiej...Bo niby czemu??
Żałosne, naprawdę.
Spójrz więc może jeszcze raz na to co napisałam wcześniej...Rozjaśnisz umysł. Tak będzie lepiej.
znów pokazujesz jaką to ty wiedzę posiadasz wielką. I ta Twoja pewność, że ty wiesz lepiej...Bo niby czemu??
Żałosne, naprawdę.
Spójrz więc może jeszcze raz na to co napisałam wcześniej...Rozjaśnisz umysł. Tak będzie lepiej.
myszka2829
Mamuska jesli probujesz mnie zdenerwowac...daruj sobie, moga to tylko zrobic ludzie z ktorymi czuje bliskie wiezi ;-)Widze, ze nie przeczytalas swojego posta...z jakiego powodu nie bede dociekac.Pytasz dlaczego mysle, ze wiem o dzieciach wiecej? Z glupiego doswiadczenia... A pisanie mlodej mamie pierwszego w zyciu wyczekanego dziecka, ze jej maluch ZBYT MALO PRZYBIERA jakbys nazwala???? bo dla mnie tego typu teksty maja na celu podkreslenie iz Twoj maluch jest best of the best i nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze takie teksty rodza w matkach NIEPOKOJ, wiec kolejny raz zanim cos napiszesz pomysl chwile, co i jak moze zrozumiec druga kobieta-matka...
Ostatnia edycja:
Dziewczynki jestesmy na forum na ktorym kazdy moze wyrazic swoje mysli, bolaczki i doradzic. Jesli ktos nie ma ochoty korzystac z pewnych rad, nie musi tego robic. Jestesmy na tym forum i mamy jeden cel: dziecko, ktore dla nas jest priorytetem najwyzszym. Uwazam, ze nie ma sensu sie unosic, bo kazda z nas dazy do tego samego
Elka przytulam...bardzo mi przykro, ze nie umiesz sobie dac rady..jak juz kiedys komus pisalam pozwol twojemu dziecku odejsc, pogodz sie, ze tak sie stalo, pozegnaj sie z nim i zobaczysz, ze poczujesz sie lepiej. Nigdy na pewno nie zapomnisz, ale nie pozwol, zeby ta strata toba rzadzila, nie rozpamietuj co by bylo gdyby, bo to jeszcze gorzej. Sprobuj w jakis sposob uwolnic sie od tych mysli, sama nie wiem, moze napisz co ci siedzi na zoladku a potem po prostu spal. Pozegnaj sie.
Elka przytulam...bardzo mi przykro, ze nie umiesz sobie dac rady..jak juz kiedys komus pisalam pozwol twojemu dziecku odejsc, pogodz sie, ze tak sie stalo, pozegnaj sie z nim i zobaczysz, ze poczujesz sie lepiej. Nigdy na pewno nie zapomnisz, ale nie pozwol, zeby ta strata toba rzadzila, nie rozpamietuj co by bylo gdyby, bo to jeszcze gorzej. Sprobuj w jakis sposob uwolnic sie od tych mysli, sama nie wiem, moze napisz co ci siedzi na zoladku a potem po prostu spal. Pozegnaj sie.
myszka2829
Elka Kitka ma racje, najwyzszy czas sie pozegnac z Babelkiem i zaczac zyc na nowo ze swiadomoscia, ze kiedys utulimy nasze Aniolki...ale nie tu i nie teraz.
Tak bedzie najlepiej dla Ciebie i Twojego eMka, ktory pewnie po swojemu jakos juz sobie poradzil, a teraz patrzy na Twoje cierpienie i nie moze Ci pomoc...to tez cholernie boli...
Tak bedzie najlepiej dla Ciebie i Twojego eMka, ktory pewnie po swojemu jakos juz sobie poradzil, a teraz patrzy na Twoje cierpienie i nie moze Ci pomoc...to tez cholernie boli...
reklama
Dzięki Gatto spróbuje zamknąć ten etap i mysle ze to najlepszy moment , ten termin porodu moze być kluczowy także pora na nowy poczatek nowe nadzieję i piękne chwilę , domecze sie do niedzieli (07.10)i od poniedziałku nowe życie
Mycha Tobie tez dziękuję bardzo dostosuje sie do wytycznych Kochane jestescie niezastapione !!!
Mycha Tobie tez dziękuję bardzo dostosuje sie do wytycznych Kochane jestescie niezastapione !!!
Ostatnia edycja: