reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej kochane, ja z okazji pracy w domu - postanowiłam dziś się wyspać w końcu...:)

Myszka
u mnie też ważą w ciuchach i butach:)

S pobiegł po mleko bo całe z muesli wszamałam i nie ma jak latte zrobić....

pogoda u nas piękna! słońce świeci, radośnie jakoś!!! czuję że dziś będzie dobry dzień!

reklama
Nanu ty masz wiekszy brzusio od mojego!!:-D

U nas waza w ubraniu, ale bez butow. Ja na ostaniej wazylam prawie 61 i bylam lekko ubrana bo jeszcze upal byl. Teraz sie zatrzymalam na 60 czyli zgubilam ten 1 kg (nie wiem gdzie w sumie:eek:)

Moj jest malutki i w ogole nie mam zadnych ciuchow typowo ciazowych oprocz jednych portek, ktore notabene sa ciut za duze hehehe.

No to powróciłam ze służbowego SPA :) Dzień zabiegów i impreza do 3.30 (nie,nie byłam ostatnią osobą - ludzie bawili się do 6!), a teraz wróciłam do pracy, bo jakieś emergency jest. Z tego wszystkiego skoczyła mi temperatura jak szalona, ale się jej nie dziwię :)

Nanu - ODPOCZYWAĆ proszę :) Dasz sobie jakoś może radę bez Ciebie, nie stresuj się kochana.

hej

Gatto, Nanuliko piękne brzuszki:tak:Gatto Twój malutki rzeczywiście jak na ten etap ale znam dziewczyne która w 24/25 tyg nie wygldadała wogole na ciężarną nic a nic nie było widać;-)leżałam z nią na patologii.Tez póki co chodze w zwykłych spodniach ale już mi ciasno w pasie a spodnie były ciut za duze przed ciąża. Musiałam je z paskiem nosić.

Ewcik kurcze szkoda że nie wyszło z pęcherzykiem w tym cyklu ale nie ma co sie poddawać Kochana nastepnym razem sie uda "wyhodować" wielkiee jajeczko zobaczysz musisz mieć dużo pozytywnego nastawienia trzymam kciuki&&&&&&&&

Angel, Skowronko za Was takze trzyma kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam dzis dołek mały bo coś sie mi brzuszek buntuje i pobolewa.Leże sobie więc póki Córcia zajmuje sie grzecznie sobą.

Nanuliko cieszę sie że zdecydowałaś sie na wiecej odpoczynku:yes:
Zapominajko mój brzuszek tez do małych nie należał przed ciąża, ogólnie jestem typem kobiety"przy kości" ;-)

reklama
A moje ciazowki zrobily sie ciasne, zbyt male sa w dolnej czesci i nie wygodnie mi juz w nich no i cos mnie troche dziwnie kluje, ale to pewnie wiazadla, bo czuje to jakby w pochwie i lekko cos odczuwam w dole brzucha... Pewnie macica sie ustawia na miejsce, bo do tej pory lozysko bylo ciut za nisko, ale doktor mowil, ze sie podniesie, a gdyby nie no to bedzie trzeba robic cc... Ciekawe co sie tam dzieje ;-)

Do góry