reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej kochane, ja z okazji pracy w domu - postanowiłam dziś się wyspać w końcu...:)

Myszka
u mnie też ważą w ciuchach i butach:)

S pobiegł po mleko bo całe z muesli wszamałam i nie ma jak latte zrobić....

pogoda u nas piękna! słońce świeci, radośnie jakoś!!! czuję że dziś będzie dobry dzień!

reklama
Nanu ty masz wiekszy brzusio od mojego!!:-D

U nas waza w ubraniu, ale bez butow. Ja na ostaniej wazylam prawie 61 i bylam lekko ubrana bo jeszcze upal byl. Teraz sie zatrzymalam na 60 czyli zgubilam ten 1 kg (nie wiem gdzie w sumie:eek:)

Moj jest malutki i w ogole nie mam zadnych ciuchow typowo ciazowych oprocz jednych portek, ktore notabene sa ciut za duze hehehe.

No to powróciłam ze służbowego SPA :) Dzień zabiegów i impreza do 3.30 (nie,nie byłam ostatnią osobą - ludzie bawili się do 6!), a teraz wróciłam do pracy, bo jakieś emergency jest. Z tego wszystkiego skoczyła mi temperatura jak szalona, ale się jej nie dziwię :)

Nanu - ODPOCZYWAĆ proszę :) Dasz sobie jakoś może radę bez Ciebie, nie stresuj się kochana.

hej

Gatto, Nanuliko piękne brzuszki:tak:Gatto Twój malutki rzeczywiście jak na ten etap ale znam dziewczyne która w 24/25 tyg nie wygldadała wogole na ciężarną nic a nic nie było widać;-)leżałam z nią na patologii.Tez póki co chodze w zwykłych spodniach ale już mi ciasno w pasie a spodnie były ciut za duze przed ciąża. Musiałam je z paskiem nosić.

Ewcik kurcze szkoda że nie wyszło z pęcherzykiem w tym cyklu ale nie ma co sie poddawać Kochana nastepnym razem sie uda "wyhodować" wielkiee jajeczko zobaczysz musisz mieć dużo pozytywnego nastawienia trzymam kciuki&&&&&&&&

Angel, Skowronko za Was takze trzyma kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam dzis dołek mały bo coś sie mi brzuszek buntuje i pobolewa.Leże sobie więc póki Córcia zajmuje sie grzecznie sobą.

Nanuliko cieszę sie że zdecydowałaś sie na wiecej odpoczynku:yes:
Zapominajko mój brzuszek tez do małych nie należał przed ciąża, ogólnie jestem typem kobiety"przy kości" ;-)

reklama
A moje ciazowki zrobily sie ciasne, zbyt male sa w dolnej czesci i nie wygodnie mi juz w nich no i cos mnie troche dziwnie kluje, ale to pewnie wiazadla, bo czuje to jakby w pochwie i lekko cos odczuwam w dole brzucha... Pewnie macica sie ustawia na miejsce, bo do tej pory lozysko bylo ciut za nisko, ale doktor mowil, ze sie podniesie, a gdyby nie no to bedzie trzeba robic cc... Ciekawe co sie tam dzieje ;-)

Do góry