reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko cudny misiak;)

ja jakoś mam dziwnie w tej ciąży, zawsze od początku nie mogłam się powstrzymać od kupowania i oglądania rzeczy dla maluszka a teraz jakoś mnei to szerokim łukiem omija i wogóle nie mam na to ochoty:/

ja myślę,że mi przejdzie jak zmierzą moją fasolę na wszystkie strony i okaże się że jest w pełni wymiarowa....

edit

zmykam do spanka kochane! padam na pycha dzisiaj:/

A do danutaski jeszcze - przypomniało mi się:) gdzie te triki foto wynalazłaś? pamiętasz jakieś linki?:)

Ostatnia edycja:
Myszka ale slodko misiak wyglada.Tez juz taki gdzies widzialam
Friz wyszla ladnie ale pokaze wam w srode,bo mam urodzinki to zrobie makijaz i wtedy zdjecie bo tak to bardzo blada jestem wiec byscie mnie jeszcze za trupa uznaly...
Ide robic menu na urodzinki i pomyslec co i jak.Dobrze ze mam urlop bo niewiem jak bym dala rade.Ale w koncu nas moze w tym tyg odwiedzi moja siostrzyczka,jedna z blizniaczek z mezem i moim chrzesniakiem,wiec ciesze sie okropnie bo jednak znajomi fajnie ale siostra to siostra.

Karo ja kupilam w Kiku i sa tez reczniczki z kapturkiem po 2,99€

My mamy ceny w euro, ale i kase podobna jak w pl, czyli tak jakbym kupila za 6,99 pln czy € nam nie robi roznicy, bo w pl nawet jak kupie za 20 to jakbym tu dala 5€ plus wysylka...
Karo oferta jest w Kiku od 1.10 do 6.10

reklama
Do góry