reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Fuma ja bym nie chciała. Przy 1 mi czasem rąk brakowało, wolę nie myśleć jak to z 2 wygląda.

Odebrałam młodego z przedszkola i myślałam, że nie dam rady wrócić :confused2:

reklama
No to mezus ma zachciewajki lepsze niz obecne tu ciezarne :-D
Moj ojciec mowil cos o kalce, ale to bylo wieki temu i nikomu sie jeszcze nie snilo ksero ;-)

Mnie osobiscie jeszcze jedno cale i zdrowe do kompletu wystarczy, a potem moge do menopauzy na anty jechac;-)
Jeszcze jedno to mam na mysli ta ciaze;-) zeby nie bylo niedomowien :-D

Danutaski dla bobo wycierpie ;-)

Ostatnia edycja:
A ja po tych wszystkich przebojach chcijalabym blizniaki,no ale ciesze sie ze jedno chociaz jest i ze przynajmniej ze 30tyg jeszcze posiedzi w moim brzuchu:)

Czesc Kobietki:-)

Marta ta pozycja kolankowo-lokciowa to taka na kleczy sie na kolanach i podpiera na lokciach???pytam bo ja tez mam tylozgiecie;-)warto sprobowac moge zalozyc sie ze moj J bedzie sie smial i patrzyl jak na wariata:-D

Karo gratuluje udanej wizyty i ciesze sie ze wszystko oki ...no koniecznie pochwal sie fryzurka nie ma innej opcji:-)
Myszko wspolczuje dolegliwosci i mocno zaciskam kciukasy aby w koncu gazy daly spokoj

Tak tak Danutaski jestes niezastapiona, a Twoje rady poprostu strzal w dziesiatke :tak:

Fuma u mojego J w rodzinie i to bliskiej byly blizniaki jego ojciec jest z blizniakow takze szansa jest a czy bym chciala to nie wiem balabym sie tak dwa rozdarciuchy na raz ale wiadomo jak by byly to bym sie cieszyla i zgodzila sie na wszystko byle zdrowe byly

Ja jestem juz po wizycie...doktorek wydaje sie wporzadku wypytal o wszystko pogadalismy troche zbadal powiedzial ze wszystko jest na miejscu zlecil kilka badan:progesteron ,testosteron, ANA, ASA, przeciwciala antykardiolipidowe(czy jakos tak nie moge sie doczytac), TPO,TG.Zrobie zobaczymy co wyjdzie tylko boje sie spojrzec ile to kosztowac bedzie:zawstydzona/y:Zdziwilam sie troche bo wczesniej miejscowi lekarze mowili ze wynik hist-pat wyszed wporzadku a on mi tu wypala ze byla zaropiala doczesna czy cos w tym stylu troche mnie zamurowalo:szok:

reklama
a ja musze Wam pokazac moj dzisiejszy zakup... wyglada przezabawnie, jest pluszowe jak misiaki :-)

DSC_0072[1].jpg

i mysle, ze na kwiecien gdzie juz jest za cieplo na kombinezon, a na dresiki za chlodno to ten tworek bedzie akurat ;-)

Do góry