Czesc Kobietki:-)
Marta ta pozycja kolankowo-lokciowa to taka na kleczy sie na kolanach i podpiera na lokciach???pytam bo ja tez mam tylozgiecie;-)warto sprobowac moge zalozyc sie ze moj J bedzie sie smial i patrzyl jak na wariata
Karo gratuluje udanej wizyty i ciesze sie ze wszystko oki ...no koniecznie pochwal sie fryzurka nie ma innej opcji:-)
Myszko wspolczuje dolegliwosci i mocno zaciskam kciukasy aby w koncu gazy daly spokoj
Tak tak
Danutaski jestes niezastapiona, a Twoje rady poprostu strzal w dziesiatke
Fuma u mojego J w rodzinie i to bliskiej byly blizniaki jego ojciec jest z blizniakow takze szansa jest a czy bym chciala to nie wiem balabym sie tak dwa rozdarciuchy na raz ale wiadomo jak by byly to bym sie cieszyla i zgodzila sie na wszystko byle zdrowe byly
Ja jestem juz po wizycie...doktorek wydaje sie wporzadku wypytal o wszystko pogadalismy troche zbadal powiedzial ze wszystko jest na miejscu zlecil kilka badan
rogesteron ,testosteron, ANA, ASA, przeciwciala antykardiolipidowe(czy jakos tak nie moge sie doczytac), TPO,TG.Zrobie zobaczymy co wyjdzie tylko boje sie spojrzec ile to kosztowac bedzie
Zdziwilam sie troche bo wczesniej miejscowi lekarze mowili ze wynik hist-pat wyszed wporzadku a on mi tu wypala ze byla zaropiala doczesna czy cos w tym stylu troche mnie zamurowalo