reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Fuma ja bym nie chciała. Przy 1 mi czasem rąk brakowało, wolę nie myśleć jak to z 2 wygląda.

Odebrałam młodego z przedszkola i myślałam, że nie dam rady wrócić :confused2:

reklama
No to mezus ma zachciewajki lepsze niz obecne tu ciezarne :-D
Moj ojciec mowil cos o kalce, ale to bylo wieki temu i nikomu sie jeszcze nie snilo ksero ;-)

Mnie osobiscie jeszcze jedno cale i zdrowe do kompletu wystarczy, a potem moge do menopauzy na anty jechac;-)
Jeszcze jedno to mam na mysli ta ciaze;-) zeby nie bylo niedomowien :-D

Danutaski dla bobo wycierpie ;-)

Ostatnia edycja:
A ja po tych wszystkich przebojach chcijalabym blizniaki,no ale ciesze sie ze jedno chociaz jest i ze przynajmniej ze 30tyg jeszcze posiedzi w moim brzuchu:)

Czesc Kobietki:-)

Marta ta pozycja kolankowo-lokciowa to taka na kleczy sie na kolanach i podpiera na lokciach???pytam bo ja tez mam tylozgiecie;-)warto sprobowac moge zalozyc sie ze moj J bedzie sie smial i patrzyl jak na wariata:-D

Karo gratuluje udanej wizyty i ciesze sie ze wszystko oki ...no koniecznie pochwal sie fryzurka nie ma innej opcji:-)
Myszko wspolczuje dolegliwosci i mocno zaciskam kciukasy aby w koncu gazy daly spokoj

Tak tak Danutaski jestes niezastapiona, a Twoje rady poprostu strzal w dziesiatke :tak:

Fuma u mojego J w rodzinie i to bliskiej byly blizniaki jego ojciec jest z blizniakow takze szansa jest a czy bym chciala to nie wiem balabym sie tak dwa rozdarciuchy na raz ale wiadomo jak by byly to bym sie cieszyla i zgodzila sie na wszystko byle zdrowe byly

Ja jestem juz po wizycie...doktorek wydaje sie wporzadku wypytal o wszystko pogadalismy troche zbadal powiedzial ze wszystko jest na miejscu zlecil kilka badan:progesteron ,testosteron, ANA, ASA, przeciwciala antykardiolipidowe(czy jakos tak nie moge sie doczytac), TPO,TG.Zrobie zobaczymy co wyjdzie tylko boje sie spojrzec ile to kosztowac bedzie:zawstydzona/y:Zdziwilam sie troche bo wczesniej miejscowi lekarze mowili ze wynik hist-pat wyszed wporzadku a on mi tu wypala ze byla zaropiala doczesna czy cos w tym stylu troche mnie zamurowalo:szok:

reklama
a ja musze Wam pokazac moj dzisiejszy zakup... wyglada przezabawnie, jest pluszowe jak misiaki :-)

DSC_0072[1].jpg

i mysle, ze na kwiecien gdzie juz jest za cieplo na kombinezon, a na dresiki za chlodno to ten tworek bedzie akurat ;-)

Do góry