reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mieszkajac w belgi spotkalam sie z takimi, az sie serce kraja jak traktuja swoje kobiety czy corki... A "syneczek" zazwyczaj rosnie na takiego samego chu*a jak i ojciec, dziwna maja ta swoja religie... Chetnie wysle, ale zeby chociaz zrozumieli co tam jest napisane :D

reklama
Ona_to_ma na to bym nie liczyla... oni maja tu w niemieckim napisane i nierozumieja :-D. Ogolnie strasznie nerwowa jestem i zaraz mi sie agresywna zalacza w tej ciazy...

Nanu to fatalnie, lepiej juz zrobic sobie samemu syrop i przynajmniej sie nie odbija... a zapach no coz moj lubi czosnek i cebule, a zebym tylko nie zaniemogla to sam bedzie mnie poil :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Czy te testy owulacyjne to w ogóle działają?! Bo 4 dzień z rzędu mam wynik pozytywny. Skoczyła temperatura, więc właśnie miałam owulację, czy z wieczornymi przytulankami się jeszcze na nią załapię?

Magda z tymi testami to jest tak ze owulka jest wtedy gdy krechy sa bardzo mocne, gdy sa tylko widoczne to uznaje sie wynik negatywny (tak mialam na ulotce) Wydaje mi sie ze jesli owulka jest dzisiaj to masz 24h na zaplodnienie w jedna i w druga strone, ale pewnosci nie mam, dziewczyny Ci pewnie powiedza jak jest naprawde. To sa moje przypuszczenia :)

Elka - No z działaniem to ja problemów nie mam :) Chodzi o to,żeby zrozumieć co się we mnie "dzieje". W tym cyklu się mocno nie nastawiam, raczej chcę poobserwować siebie. Zobaczyć o co chodzi z temperaturą itp.

reklama
Do góry