Mieszkajac w belgi spotkalam sie z takimi, az sie serce kraja jak traktuja swoje kobiety czy corki... A "syneczek" zazwyczaj rosnie na takiego samego chu*a jak i ojciec, dziwna maja ta swoja religie... Chetnie wysle, ale zeby chociaz zrozumieli co tam jest napisane
reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Ona_to_ma na to bym nie liczyla... oni maja tu w niemieckim napisane i nierozumieja . Ogolnie strasznie nerwowa jestem i zaraz mi sie agresywna zalacza w tej ciazy...
Nanu to fatalnie, lepiej juz zrobic sobie samemu syrop i przynajmniej sie nie odbija... a zapach no coz moj lubi czosnek i cebule, a zebym tylko nie zaniemogla to sam bedzie mnie poil
Nanu to fatalnie, lepiej juz zrobic sobie samemu syrop i przynajmniej sie nie odbija... a zapach no coz moj lubi czosnek i cebule, a zebym tylko nie zaniemogla to sam bedzie mnie poil
Ostatnia edycja:
myszka2829
Fanka BB :)
Magda teoretycznie do 3 dni po skoku jest okres plodny, ale jak sie ma to do praktyki to chyba tylko Ten na gorze wie dokladnie ;-)
Magda z tymi testami to jest tak ze owulka jest wtedy gdy krechy sa bardzo mocne, gdy sa tylko widoczne to uznaje sie wynik negatywny (tak mialam na ulotce) Wydaje mi sie ze jesli owulka jest dzisiaj to masz 24h na zaplodnienie w jedna i w druga strone, ale pewnosci nie mam, dziewczyny Ci pewnie powiedza jak jest naprawde. To sa moje przypuszczenia
reklama