reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

dobrej nocki kochane, choć wy już pewnie na drugi bok się obracacie taka tu cisza.....
ja właśnie skończyłam 1/4 mojego filcowego dywanu:) kuchnia ogarnięta, sałatka jarzynowa gotowa.... idę spać w końcu:)

reklama
Hejka Lalunie

Loczkis witaj
[*] dla Twojego Aniolka, mam nadzieje ze Ci sie u Nas spodoba tu dziewczyny naprawde sa super i bardzo pomagaja utrzymac rownowage:tak:co do nakrecania Twoj M ma troche racji duzo zalezy od psychiki...ja np mierzylam tempke cos ok 4 cykle jeden cykl z testami owu i powiem Ci ze strasznie mnie to nakrecalo budzilam sie grubo przed budzikiem bo nie moglam juz doczekac sie mierzenie czy teka spada czy rosnie czy sie utrzymuje ehhh dalam sobie z tym spokoj lepiej mi sie spi a i przytulanki takie bardziej na zywiol bez stresu i nacisku takze polecam;-)ale fakt faktem jak przychodzi @ jest mi smutno ale coz zrobic trzeba walczyc dalej i sie nie poddawac powodzenia zycze &&&&&&&&

Nanu smaka to Ty potrafisz narobic:-Dbardziej ta salatka jarzynowa niz ciastem ale zawsze;-)Mam nadzieje ze pochwalisz sie efektem wycinania:tak:kiedy rozstrzygniecie konkursu??

Lenka?Lenka?hmmmmm nie przypominam sobie:-p:-pzarcik jasne ze pamietamy:tak:jak po weselu??No pani doktor wie co mowi bedzie dobrze trzymamy kciuki &&&&&& nie nerwicuj sie postaraj sie nie myslec wiem wiem latwo mowic ,banalne to ale prawdziwe;-)

Gatto a Wy jak tam po baletach???chyba u Was to troche inaczej wygladaja weselaniz w pl czy sie mylee???

Magda &&&& za przytulanki dziewczyny dobrze radza co dwa dni bunga bunga i owu napewno nie przegapisz, ja uzywalam testu owu w sumie po to zeby w parze z tempka potwierdzic ze owlacja wystepuje tak z ciekawosci ale u mnie skok tempki byl cos ok 3 dni po pozytywnym tescie...

Ona-to-ma &&&&&& za wizyte oby wszystko bylo oki a te ciagniecia to byl efekt zadomowiania sie fosolika:tak:

Pozdrawiam cala zgraje i zycze milego dnia

Chcialam sie jeszcze pochwalic ze dzisiaj spalo mi sie wspaniale (nie liczac glupawych snow :dry:) Nie obudzilam sie ani razu i przez to chyba che mi sie spac jeszcze bardziej, musze nadrobic caly tydzien :cool2:

Bo to sklep rodzicow, od domu jest do niego 40km, trzebabylo go rozkrecic a nie bylam w stanie tyle dojezdzac codziennie wiec mam tu swoj pokoj lozko itp, mam lazienke wanne i lustro :D do tego kuchenke, mikrofalke i wszystko co do zycia potrzebne wiec jestem przyzwyczajona, nie jest zle ;-) Teraz jestem tu raczej rzadko na noc ale jak mus to mus :) zreszta jest tu piekna okolica... cudowny las... uwielbiam tu spacerowac niestety w tym tygodniu nie mialam kiedy, a ze Ty jestes z lubelskiego wiec pewnie wiesz gdzie jest poniatowa to to jest 3 km przed nia :)

Dalam rade "mieszkac" tu przwie przez rok to i dam rade przez tydzien, a do tego mam tak blisko do sklepu...:cool2:spelniam wszystkie swoje zachcianki, moze dobrze ze to sie juz konczy bo jeszcze troche a nie dalabym rady zmiescic sie w drzwiach :-D

reklama
Do góry