Hejka Lalunie
Loczkis witaj
[*] dla Twojego Aniolka, mam nadzieje ze Ci sie u Nas spodoba tu dziewczyny naprawde sa super i bardzo pomagaja utrzymac rownowage
co do nakrecania Twoj M ma troche racji duzo zalezy od psychiki...ja np mierzylam tempke cos ok 4 cykle jeden cykl z testami owu i powiem Ci ze strasznie mnie to nakrecalo budzilam sie grubo przed budzikiem bo nie moglam juz doczekac sie mierzenie czy teka spada czy rosnie czy sie utrzymuje ehhh dalam sobie z tym spokoj lepiej mi sie spi a i przytulanki takie bardziej na zywiol bez stresu i nacisku takze polecam;-)ale fakt faktem jak przychodzi @ jest mi smutno ale coz zrobic trzeba walczyc dalej i sie nie poddawac powodzenia zycze &&&&&&&&
Nanu smaka to Ty potrafisz narobic
bardziej ta salatka jarzynowa niz ciastem ale zawsze;-)Mam nadzieje ze pochwalisz sie efektem wycinania
kiedy rozstrzygniecie konkursu??
Lenka?Lenka?hmmmmm nie przypominam sobie
zarcik jasne ze pamietamy
jak po weselu??No pani doktor wie co mowi bedzie dobrze trzymamy kciuki &&&&&& nie nerwicuj sie postaraj sie nie myslec wiem wiem latwo mowic ,banalne to ale prawdziwe;-)
Gatto a Wy jak tam po baletach???chyba u Was to troche inaczej wygladaja weselaniz w pl czy sie mylee???
Magda &&&& za przytulanki dziewczyny dobrze radza co dwa dni bunga bunga i owu napewno nie przegapisz, ja uzywalam testu owu w sumie po to zeby w parze z tempka potwierdzic ze owlacja wystepuje tak z ciekawosci ale u mnie skok tempki byl cos ok 3 dni po pozytywnym tescie...
Ona-to-ma &&&&&& za wizyte oby wszystko bylo oki a te ciagniecia to byl efekt zadomowiania sie fosolika
Pozdrawiam cala zgraje i zycze milego dnia