reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Też słyszałam niezbyt dobre opinie o Nospie. Podejrzewam, że 1 tabletka by ci nic nie zrobiła, ale w nadmiarze na pewno jest szkodliwa.

reklama
dzień dobry :-)

za oknem piekne słońce... ciepło i jesiennie - widziałyście te przepiękne drzewa... nie mogę się nie zachwycać...

nospa pomaga na bolesne skurcze - jeśli ciągnie ale nie jest to ból skurczowy to wszystko jest ok i lepiej odpocząć niż łykać... różnorakie bóle w okolicach brzucha są naturalne, dopiero bolesne skurcze powinny niepokoić... tak przynajmniej czytałam i tego się trzymam :-D

muszę iść jeść bo krzyczą...

miłego popołudnia!

to albo jestes po owu, albo bedziesz miala tak jak ja ze byl to falszywy alarm a owu bedzie za pare dni :) ale raczej to drugie wiec jeszcze nic straconego, zreszta nawet jak owu byla to byly tez przytulanki :) ja w jednym cyklu zuzylam 10 testow ale sie udalo wiec i Ty dalej testuj :)

Ja chce ominąć testy. Ten wczoraj zrobiłam po to,żeby sprawdzić, czy moje przeczucia odnośnie "siebie" są prawdziwe. Miałam jeszcze ostatni z paczki testów, które robiłam przed moim Aniołkiem. Dzisiaj jajniki bolą mnie strasznie! Dlatego zrobiłam dzisiaj.

czesc dziewczyny :) pozwolicie, ze dolacze do was :) stracilam swoje malenstwo w czerwcu, i od razu znowu zaczelismy sie starac. mam do was tylko pytanie, jak sobie radzicie z przyjsciem co miesiac @? ja pierwsza przeplakalam cala, szczegolnie ze bardzo mi sie opoznila, i caly czas mialam nadzieje, ze jednak od razu zaszlam znowu. w poniedzialek mam znowu dostac @ i juz czuje, ze nadchodzi, i mam znowu chwile zalamania :( moj M. twierdzi, ze za bardzo sie nakrecam, ale nic na to nie poradze :(

skuszona majówkami które dziś pieką i pieką wynalazłam przepis i uczyniłam co należy. Oto efekty!

Zobacz załącznik 503374Zobacz załącznik 503375Zobacz załącznik 503376

ciasto rewelacja! niby jak murzynek ale te kawałki czekolady rozpuszczają się podczas pieczenia i nie wsiąkają w ciasto tylko są takie płynne - idealne do gorzkiej kawy, mniam! wilgotne i mega czekoladowe!!!

co by tu zjeść?: Ciasto jogurowe z czekoladą

loczkis
witaj u nas!

mam nadzieję że nasze towarzystwo ułatwi Ci trochę wszystko:) Ja myślę,że warto się czymś zająć, spróbować tak zorganizować sobie czas żeby go brakowało na wszytko:)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny :) pozwolicie, ze dolacze do was :) stracilam swoje malenstwo w czerwcu, i od razu znowu zaczelismy sie starac. mam do was tylko pytanie, jak sobie radzicie z przyjsciem co miesiac @? ja pierwsza przeplakalam cala, szczegolnie ze bardzo mi sie opoznila, i caly czas mialam nadzieje, ze jednak od razu zaszlam znowu. w poniedzialek mam znowu dostac @ i juz czuje, ze nadchodzi, i mam znowu chwile zalamania :( moj M. twierdzi, ze za bardzo sie nakrecam, ale nic na to nie poradze :(

Witaj!!!

Nanu prześladuje mnie to ciasto, jakbym czułą jego smak w ustach :no:
A płakałam już z bardziej błahych powodów w ostatnim czasie :-D

Do góry