reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dobrej nocki kochane, choć wy już pewnie na drugi bok się obracacie taka tu cisza.....
ja właśnie skończyłam 1/4 mojego filcowego dywanu:) kuchnia ogarnięta, sałatka jarzynowa gotowa.... idę spać w końcu:)

reklama
Hejka Lalunie

Loczkis witaj
[*] dla Twojego Aniolka, mam nadzieje ze Ci sie u Nas spodoba tu dziewczyny naprawde sa super i bardzo pomagaja utrzymac rownowage:tak:co do nakrecania Twoj M ma troche racji duzo zalezy od psychiki...ja np mierzylam tempke cos ok 4 cykle jeden cykl z testami owu i powiem Ci ze strasznie mnie to nakrecalo budzilam sie grubo przed budzikiem bo nie moglam juz doczekac sie mierzenie czy teka spada czy rosnie czy sie utrzymuje ehhh dalam sobie z tym spokoj lepiej mi sie spi a i przytulanki takie bardziej na zywiol bez stresu i nacisku takze polecam;-)ale fakt faktem jak przychodzi @ jest mi smutno ale coz zrobic trzeba walczyc dalej i sie nie poddawac powodzenia zycze &&&&&&&&

Nanu smaka to Ty potrafisz narobic:-Dbardziej ta salatka jarzynowa niz ciastem ale zawsze;-)Mam nadzieje ze pochwalisz sie efektem wycinania:tak:kiedy rozstrzygniecie konkursu??

Lenka?Lenka?hmmmmm nie przypominam sobie:-p:-pzarcik jasne ze pamietamy:tak:jak po weselu??No pani doktor wie co mowi bedzie dobrze trzymamy kciuki &&&&&& nie nerwicuj sie postaraj sie nie myslec wiem wiem latwo mowic ,banalne to ale prawdziwe;-)

Gatto a Wy jak tam po baletach???chyba u Was to troche inaczej wygladaja weselaniz w pl czy sie mylee???

Magda &&&& za przytulanki dziewczyny dobrze radza co dwa dni bunga bunga i owu napewno nie przegapisz, ja uzywalam testu owu w sumie po to zeby w parze z tempka potwierdzic ze owlacja wystepuje tak z ciekawosci ale u mnie skok tempki byl cos ok 3 dni po pozytywnym tescie...

Ona-to-ma &&&&&& za wizyte oby wszystko bylo oki a te ciagniecia to byl efekt zadomowiania sie fosolika:tak:

Pozdrawiam cala zgraje i zycze milego dnia

Chcialam sie jeszcze pochwalic ze dzisiaj spalo mi sie wspaniale (nie liczac glupawych snow :dry:) Nie obudzilam sie ani razu i przez to chyba che mi sie spac jeszcze bardziej, musze nadrobic caly tydzien :cool2:

Bo to sklep rodzicow, od domu jest do niego 40km, trzebabylo go rozkrecic a nie bylam w stanie tyle dojezdzac codziennie wiec mam tu swoj pokoj lozko itp, mam lazienke wanne i lustro :D do tego kuchenke, mikrofalke i wszystko co do zycia potrzebne wiec jestem przyzwyczajona, nie jest zle ;-) Teraz jestem tu raczej rzadko na noc ale jak mus to mus :) zreszta jest tu piekna okolica... cudowny las... uwielbiam tu spacerowac niestety w tym tygodniu nie mialam kiedy, a ze Ty jestes z lubelskiego wiec pewnie wiesz gdzie jest poniatowa to to jest 3 km przed nia :)

Dalam rade "mieszkac" tu przwie przez rok to i dam rade przez tydzien, a do tego mam tak blisko do sklepu...:cool2:spelniam wszystkie swoje zachcianki, moze dobrze ze to sie juz konczy bo jeszcze troche a nie dalabym rady zmiescic sie w drzwiach :-D

reklama
Do góry