reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzień doberek:)

Wreszcie mam trochę czasu i mogę usiąśc do kompa.
Pół weekendu odwiedzalismy rodzinkę , potem rodzinka odwiedzała nas a teraz cisza i spokój. Mój sobie jakies plany czy coś przygotowuje na jutro to tez zajęty.
Ja mam dzisiaj dobry humor i nic mi go nie zepsuje:-D
Nic to ,ze moja mama mi dzisiaj marudzi na żywo i przez telefon,nic to ,że tempka spadła i chyba @ się zbliza:) Tak szczerze mówiac to jeszcze się po tym cyklu sukcesów nie spodziewałam wiec i rozczarowanie mniejsze.

reklama
Witajcie!
Wreszcie dorwałam się do kompa, zaraz Was doczytam, tymczasem wyślę Wam moją "galerię" coś obawiam się że będzie rosła w zastraszającym tempie :-p

Zdjęcie Ninki godzinę po porodzie (telefonem więc kiepska jakość) 20120919008.jpg
A tutaj na drugi dzień po porodzie 20120920014.jpg
a tutaj jako fascynatka fotografii, nie mogłam przegapić momentu uwiecznienia własnej córki jako noworodka więc ją wymęczyłam: Nina003.jpgNina006.jpg
Tutaj Ninka ma 11 dni: Nina008.jpgNina013.jpgNina014.jpgNina015.jpgNina016.jpgNina019.jpg

Marta-l super fotka hehe no raczej u Was nie będzie pomyłki z płcią :tak:
Nanulika a Ty jak masz stres w pracy, to nie możesz iść na zwolnienie w związku z ciążą?
Nie martw się kochana na zapas, na pewno jest wszystko ok. Gratuluję też wizyty i zobaczenia serduszka, na pewno był to dla Ciebie wspaniały moment!
Kochana, Twoja płaczliwość wynika zapewne z huśtawki hormonalnej w związku z ciążą, no a że kawa nie smakuje... masz co chciałaś :-p
Magda_88 test owu pozytywny wychodzi przed owulką więc trzymam kciuki zaciśnięte i życzę udanych przytulanek !! Gdy tempka podrośnie, znaczy że owulka wystąpiła gdzieś pomiędzy pozytywnym testem owu a wzrostem temperatury!
Myszka2829 gratuluję znalezienia granulatu i obyś już miała trochę spokoju z jelitkami &&&&&&
Lenka21 nie stresuj się, lekarka na pewno wie co mówi i nie zrobiłaby nic żeby skrzywdzić dzidziusia więc Tobie stres niepotrzebny, będzie wszystko dobrze !!
Ona-to-ma powodzenia na wizycie &&&&&&&&
Nospę ja brałam tylko w skrajnych wypadkach, kiedy ból był męczący. Od kilku tabletek nic się nie stanie, najważniejsze żeby zachować umiar i nie brać cały czas, a jak od czasu do czasu połknie się jedną tabletkę to nic się nie stanie!
Loczkis witam Ciebie i zapalam
[*] dla Twojego Aniołka.
Chyba nie ma prostego przepisu jak sobie poradzić z nadchodzącą @. Dopóki jej nie ma to warto mieć nadzieję że nie przyjdzie, a jak przyjdzie to warto się wypłakać żeby NIE TRZYMAĆ W SOBIE! No a zaraz po płaczu można pomyśleć, że nowy cykl to nowe staranka więc trzymaj się kochana, dasz radę !!
Fuma_foch zdjęcia amatorsko, ale zawsze je kochałam, więc trochę się sama nauczyłam. To takie moje hobby :tak:

My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek i było super !!
Miłego dnia dziewczynki !!

dzieki Danutaski. ogolnie to jakos sie trzymam, chyba najgorsze juz za mna. mnie co miesiac dobija ta niepewnosc. moze naprawde za bardzo sie nakrecam. no nic, teraz tez czekam, czuje ze juz niedlugo znowu @ przyjdzie :( trudno, bedziemy sie dalej starac :) szkoda tylko, ze mam takie dlugie cykle, bo znowu tyle czekania. w listopadzie jade do polski i zastanawiam sie, czy nie zrobic sobie badan, ale nie bardzo wiem jakie. moze byscie mi cos podpowiedzialy na poczatek? pozdrawiam :)

Danutaski twoje zdjecia wygladaja bardzo profesjonalnie.Podziwiam.

Loczkis a coś juz badałas? Moze zacznij od zbadania prolaktyny, ja kiedys miałam z nia problemy i też miałam dziwne cykle , raz krótkie a raz właśnie dlugie.No i progesteron mozna zbadać .

A mierzyłaś kiedys temperaturę i robilas wykres, taki na przyklad jak ja mam? Mi moja ginka kazała bo podobno na nim duzo się ujawnia.
Ona potem obejrzy go i fachowo zinterpretuje bo ja się prawdę mowiac na tym nie znam:)

danutaski

kruszyna najważniejsza więc obiecałam sobie że jeśli jeszcze raz w pracy przegną to znikam!:)
a kawa smakuje już - jednak muszę ją ciut słodzić:) a do tej pory nienawidziłam słodkiej hehe:)

reklama
Do góry