reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

A ja właśnie wydepilowałam nogi płynnym woskiem :) Zakupiłam maszynkę do podgrzewania i miałam sesję jak w salonie kosmetycznym, a wszytko za niewielkie pieniądze :)

reklama
Ja zawsze chodzilam na intymna depilacje woskiem...rewelacja i co 3-4tyg powtorki...a tu sie boje nie mam swojego salonu kosmetycznego, bezpieczniej sie wygolic i przejechac maszynka co 2 dni. Jak brzuch mi ogranicza widocznosc moj eM mnie goli :-) synus pomaga paznokcie obciac. Generalnie mam cudownych chlopakow w domku;-)

Czesc dziewczynki:-)

Ale pogoda...leje jak z cebra

Magdus ja po pierwszej ciazy mam zylaki wiec wosk na nogi odpada, a sama sobie okolic intymnych nie wydepiluje ;-) woskim.

reklama
Do góry