reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Ja zawsze chodzilam na intymna depilacje woskiem...rewelacja i co 3-4tyg powtorki...a tu sie boje nie mam swojego salonu kosmetycznego, bezpieczniej sie wygolic i przejechac maszynka co 2 dni. Jak brzuch mi ogranicza widocznosc moj eM mnie goli :-) synus pomaga paznokcie obciac. Generalnie mam cudownych chlopakow w domku;-)
Ja kupiłam to: Podgrzewacz z bazą, 5 wosków,150 pasków + dodatki (2602232106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mega fajne rozwiązanie i na jedno golenie nóg (z udami) poszło tylko pół pojemniczka wosku. Wkłady za 5-10 zł można dokupić
myszka2829
Czesc dziewczynki:-)
Ale pogoda...leje jak z cebra
Magdus ja po pierwszej ciazy mam zylaki wiec wosk na nogi odpada, a sama sobie okolic intymnych nie wydepiluje ;-) woskim.
Ale pogoda...leje jak z cebra
Magdus ja po pierwszej ciazy mam zylaki wiec wosk na nogi odpada, a sama sobie okolic intymnych nie wydepiluje ;-) woskim.
myszka2829
Elka biedna jestes z tymi godzinami pracy :-( zwlaszcza jak jest w miare ladnie na dworze.
reklama
myszka2829
Magda mgla jest bo moze w nocy padalo, a teraz cieplej sie robi i paruje wszystko ;-) co wcale nieoznacza ze nie bedzie tych 25° ;-)