reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Panna Myszka do grudnia szybko zleci ani się nie obejrzysz.

Być może ja ci tu zostanę dla towarzystwa "niezaciązona" bo mozliwe ,ze u mnie to też trochę potrwa.

A co do fryzjera ta ja tylko raz byłam zadowolona w 100% z jego usług. I zapamiętałam to wiekopomne wydarzenie do dzisiaj:)
Bo zawsze jest tak że ja mogę tłumaczyć fryzjerce sto razy a ona i tak ma własną wizję .
A kiedyś jedna mi zrobiła kolor "łomatko" (kazdy ,lto na mnie spojrzał to tak wołał). Na szczęscie duzo ludzi mnie nie widziało bo po drodze do domu kupiłam farbę i wyglądałam jak ludzie.

reklama
Nanu owu sie mogla lekko przesunac i stad poslizg. Najwazniejsze, ze doktor mowi ze jest dobrze :*

Zapominajko i co? Nie taki gin straszny cio?:-D dobrze, ze poszlas a bolesci dolicz do objawow ciazowych;-) na pewno jestes spokojniejsza.

Ja dzis latalam poszukac doktora dla Malej, bo az patrzec nie moge. Chora ponurawa i blada jutro musimy wejsc po papier i pojde z nia do mojego doktora.
Nasza wizyta o 9:15

Elka u nas panuja jakieś dziwne zwyczaje i teraz na każdy dzień tygodnia jest przewidziany inny zestaw badań. Na przyklad hormony tarczycy badają tylko we wtorki. Kiedys tak nie było to jakiś nowy obyczaj.
Dopiero te "miłe" panie mnie uświadomiły do jakich zmian doszło.
A ginka mi kaze zawsze badac prosteron w 22 dniu cyklu. Nie wiem czy tak trzeba ale jak chce to nich ma.

Dziewczyny mam wielka prośbę- czy któras z Was znająca sie na rzeczy moglaby zerknąc na mój wykres, ten w sygnaturce? I powiedziec mi gdzie powinnam postawić tą granicę wyższych temperatur.
Bo ta co jest teraz to sama sie na mnie rzucila:) Ja chciałam tylko sprawdzic co to tez jest o tu hyc i wyskoczyły mi te trzy linie.Nieco się zdziwiłam i juz je tam zostawiłam ale dobrze na pewno nie są .Ja jestem jeszcze w tym temacie zielona jak młody groszek.To dopiero pierwszy miesiąc jak tempkę mierzę.

Jutro mnie tu nie będzie bo się wyprawiam na cały dzień do Poznania
to życzę Wam miłego dnia jutro.

Dobranoc

Myszko dobrze ze Mala ma Ciebie, zaopiekujesz sie nia, do doktora pojdziesz napewno jest jej dobrze do widzi ze ktos sie nia interesuje...a swoja droga ubila bym jej starych:angry:

reklama
Do góry