reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu i jak tam odezwij sie &&&&&&&&&&&&&&&&& Zapominajko a u Ciebie co tam i rowniez zaciskam kciuki&&&&&& uffffff pojadlam mezus zrobil mi pyszny obiadek, super tak wrocic po pracy i spokojnie opedzlowac cos smacznego:tak::-)

reklama
Zapominajko ja też sie bardzo cieszę,wszystko u ciebie dobrze :happy:.
Trzymałam kciuki za twoja wizytę :tak:.

Żeby jeszcze Nanulika się odzwała,że u niej wszystko dobrze to już bym była całkiem happy

No to jestem po wizycie,
chyba jest dobrze - tak przynajmniej twierdzi Pani doktor. Fasola nie widać ponoć jeszcze, za to widać większy domek dzidziola (odpowiadający 4w5d-ponoć takie odchyłki są w normie) no i jego lodówkę czyli pęcherzyk żółtkowy. Pani dr stwierdziła że na razie wszystko ok, a na serduszko mam sobie spokojnie dać 2 tygodnie...
W czw ide tak czy siak do swojej gin, bo dziś dostałam info z tej przychodni pryw że mam się skontaktować z lekarzem w sprawie wyniku cytologii (robiłam cyto na wizycie 13go). Zadzwoniłam tam, wyniku przez tel nie chciały mi podać, a jak zaczęłam dopytywać to powiedziała: proszę się nie martwić, lekarz wypisze receptę i będzie ok. Mam więc nadzieję że to tylko stan zapalny, co ponoć się zdarza.... heh.... no cóż - chyba nie ma się czym martwić. Lekarka powiedziała jedno fajne zdanie: nic się teraz innego nie da zrobić jak czekać, ciąża jak nic innego uczy cierpliwości:)

a to fota:

25092012_5w4d.jpg25092012_pecherzyk żółtkowy.jpg

szczerze gdyby nie lekarz pomyslalabym że to fasolka, ale tymczasem to ponoć pęcherzyk żółtkowy czyli to z czego fasolka na samym początku czerpie substancje odżywcze:)

tak więc póki co jest dom i lodówka, lokator się ukrywa...

Zapominajka - gratulacje!!!

Ostatnia edycja:
Nanulika cieszę się ,że wszystko w porządku z twoim maluchem.

A tą cytologią sie nie martw , na pewno to jakieś zapalenie. Ja tez tak kiedyś miałam.Wystraszyłam się straszliwie a okazało się ,że niepotrzebnie.

Ja dzisiaj wybrałam się zbadac progesteron i niemila niespodzianka mnie spotkała.Bo okazało sie ,że wyniki dopiero w piątek . Ale powiedziały mi o tym małpy jedne jak już mi pobrały krew.Nie mówiąc o tym ,ze już zapłaciłam za badanie.Co było zrobic, przecież im fiolki z krwią nie wyrwę i nie ucieknę :)

Nanulika, Niezapominajka ogromnie się cieszę że wizyty były udane :tak:

A ja mam dołka, bo byłam u mojego gin i mi powiedział że jeszcze co najmniej do grudnia musimy poczekać ze starankami :( a już się cieszyłam, a tu wiadro zimnej wody.
Widzę że tutaj na wątku 90% to już ciężarówki, ale Wam fajnie....
Zalatana jestem strasznie, w sobotę mam wesele najlepszej przyjaciółki i jest jeszcze kilka spraw które muszę załatwić, poza tym byłam dziś u fryzjera i nie jestem zadowolona :confused2:

Nanu super wiadomosci, jest dobrze i bedzie lepiej zobaczysz a wyniki napewno beda dobre ewentualnie jakies zapalonko sie przyplatalo ale do opanowania;-)PannaMyszka do grudnia juz niedlugo zanim sie obejrzysz a zleci, dobrej zabawy na weselu zycze:tak::-) FumaFoch no jakie malpy, ciekawa jestem czemu dopiero w piatek:szok:poznawo jakos...

reklama
Do góry