reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Onatoma
3mam kciuki za serduszko we wt,ale pamietaj nie nastawiaj sie! Mnie gin wczoraj powiedziala ze mam sobie na serducho dac 2 tyg bo jest jeszcze wczesnie a OM mialam wczesniej kilka dni od ciebie...

reklama
Witam po dosc dlugiej przerwie ;)
Na poczatku chcialam pogratulowac wszystkim przyszlym mama :D:D &&&&&&&&&&&&&&&&za nudne 9 miesiecy :)
Oczywiscie nie zapomnialam o dziewczynach ktore juz maja przy sobie swoje skarby :) Rowniez wielkie gratulacje!!!

Podczytywalam Was w kazdej wolnej chwili, ale nie pisalam bo jakos nie mialam weny... Sama rowniez sie staralam. Pomagalam sobie testami owu i wiecie co? za pierwszym razem sie udalo!! :D Wiec przesylam swiezutkie fluidki starajacym sie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Witam rowniez nowe staraczki, idealnie trafilyscie bo to forum jest jakies magiczne ;)

Super wiadomości!!!!!!!!!!!!
Gratuluję i oczywiście trzymam kciuki i życzę spokojnych najbliższych miesięcy.

Czy my się czasem na maju 2013 nie spotkamy? :-D

Karo za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A Myszka o której miała wchodzić?

Mama nadzieje ze juz bedzie, ale wystarczy ze gin powie ze jest wszystko ok, ze ciaza sie dobrze rozwija i juz bede spokojna bo tamta ciaze przestala sie rozwijac wlasnie w 6tyg dlatego teraz najbardziej sie boje, ale mimo wszystko staram sie byc dobrej mysli :) do poniedzialku nie ma mnie w domu bo jestem w pracy wiec tez nie bede miala za duzo czasu zeby o tym myslec ;) na wszelki wypadek mam ze soba luteine i tel do znajomego gina, ale narazie nie mam bolow ani plamien i aby juz tak zostalo :)

Nanu fajny domek dla malucha

Myszko trzymam kciuki a zdrówka dla Księżniczki

a ja powiem tak, maluch sobie fika, ma 3 cm, serduszko bije, nt zmierzone i jest prawidłowe, póki co wszystko ładnie pięknie, fasola nawet nadgoniła te 3 dni które brakowały licząc od owu, termin na 29 kwietnia
tylko jest jedno ale...
doszedł do tych staruych wyników z tokso i wypisał mi skierownie do pani docent która zajmuje się tokso w ciąży, zeby ona to jeszcze skonsultowała,niby tak dla pewności że wszystko jest ok,i żeby on też był spokojny że z tej strony jest dodrze. Stwierdził że się mam nie martwić, no ale jak. Zresztą jestem na niego zła , bo jak byłam u niego na kontroli po zabiegu to powiedział że mam tylko powtórzyć IgG i jak nie wzrosło to można się starać a teraz jakieś konsultacje.W końcu dał mi skierowanie do laboratorium zebym zrobiła jeszcze raz te badania tylko w innym , bo te stare wyniki to takie trochę jakby na odpieprz zrobione, no i wtedy zobaczymy co dalej, chociaż wydaję mi się że bez wizyty w Poznaniu się nie obędzie. Byłam dzisiaj w labo, wyniki będą po południu,możliwe że czeka mnie branie przez całą ciąze pigułek i zamatrwianie sie czy wszystko jest dobrze, do tego multum badań po porodzie. Wmawiam sobie ze skoro w maju awidnośc była wysoka i już wtedy zarażenie było z przed tamtej ciąży i niby wtedy ju.ż nie zagrażała, to teraz tym bardziej po tych 2 miesiącach, sama już nie wiem co myśleć,
ta radośc ma w sobie gorycz, boję sie powtórki z maja, boję sie ze moje dziecko może sie zarazić

myslałam ze po tej wizycie będę mogła odetchnąć

reklama
jestem jestem :-D co tak krzyczycie, przeciez szkole mam :-D ale dzis zrobilam sobie wagary ;-)

ok na wizycie wszystko ok, Kropeczka urosla do 41mm od glowy do pupci :-)
genetyczne jak chce to mnie wysle, ale mowil ze nie ma za duzego sensu wydawac kasy, bo moja grupa ryzyka wynosi 1:360

Do góry