reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzień dobry;
u mnie się dzisiaj słonko zapowiada, może jakieś zakupy zaliczę :tak:

Nanulika, Niezapominajka ogromnie się cieszę że wizyty były udane :tak:

A ja mam dołka, bo byłam u mojego gin i mi powiedział że jeszcze co najmniej do grudnia musimy poczekać ze starankami :( a już się cieszyłam, a tu wiadro zimnej wody.
Widzę że tutaj na wątku 90% to już ciężarówki, ale Wam fajnie....
Zalatana jestem strasznie, w sobotę mam wesele najlepszej przyjaciółki i jest jeszcze kilka spraw które muszę załatwić, poza tym byłam dziś u fryzjera i nie jestem zadowolona :confused2:

Do grudnia już blisko. A organizm może faktycznie tego potrzebować, potem za to pójdzie szybciutko!!!

Czesc dziewczynki:-)

Ale pogoda...leje jak z cebra

Magdus ja po pierwszej ciazy mam zylaki wiec wosk na nogi odpada, a sama sobie okolic intymnych nie wydepiluje ;-) woskim.

Ja się zastanawiam, czy nie spróbować depilatorem. Teraz mi się tak mocne zrobiły, że aż nieprzyjemnie mi :eek:

Trzymam kciuki za lekarza!

Witam po dosc dlugiej przerwie ;)
Na poczatku chcialam pogratulowac wszystkim przyszlym mama :D:D &&&&&&&&&&&&&&&&za nudne 9 miesiecy :)
Oczywiscie nie zapomnialam o dziewczynach ktore juz maja przy sobie swoje skarby :) Rowniez wielkie gratulacje!!!

Podczytywalam Was w kazdej wolnej chwili, ale nie pisalam bo jakos nie mialam weny... Sama rowniez sie staralam. Pomagalam sobie testami owu i wiecie co? za pierwszym razem sie udalo!! :D Wiec przesylam swiezutkie fluidki starajacym sie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Witam rowniez nowe staraczki, idealnie trafilyscie bo to forum jest jakies magiczne ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki, u nas dzisiaj piękna pogoda.Wystawiłam pojazd małego na balkon-niech się wietrzy jak doradziła Myszka. Zaraz zmykam się myć i lecę połazić po mieście. Chce kupić jakieś baleriny do sukienki na wesele. Dzisiaj przyszła- fajna jest jak na tą cenę (40zł z przesyłką), mam nadzieję że w listopadzie będzie pasowała.

ona-to-ma gratulacje i &&&&& za nudną ciążę. Pochwal się suwaczkiem.

Nanu, Zapominajka super wieści, oby tak dalej &&&&

Buziaki kochane :*

Pochwale sie dopiero we wtorek bo mam wizyte u gin, z obliczen kalkulatora winika ze to 6 tydzien z moich ze 5 wiec juz nie wiem... Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 21 sierpnia

Wiem wiem... I ciesze sie Twoim szczesciem :) ja jednak chce isc w nastepnym tygodniu zeby zobaczyc serduszko, w poprzedniej ciazy nie bylo mi to dane. Narazie czuje sie ok wiec jak tak dalej bedzie to zostane przy wtorku :)

reklama
Witam dziewczynki
ja tylko szybciutko tu bo uciekam do pracy,wczoraj sie nieodzywalam bo wrocilam o 14 z pracy ale bylam taka zmeczona ze przelezelismy po obiadku caly dzien na sofie ogladajac telewizje.Dzisiaj mam wyjatkowo na 11 do 18 bo ogolnie pracuje na ranna i popoludniowa zmiane czyli od 6 do 14 albo 12-14 do 20.30.Takze pare godzin jest ale mamy z M. prawie te same zmiany wiec mozna cos z tym zrobic
Nanulinka i Zapomnijaka gratulacje z udanych wizyt.Trzymajcie kciuki i za mnie jutro.Wizyta o 11.15.Mam ogromnego stresa,Dzisiaj w nocy juz zle spalam.
Marta super wozek.Wyglada naprawde stabilnie
Ona to ma gratulacje ze zlapalas berka.Zobaczysz do wtorku przeleci jak niewiem.Ja czekalam teraz 2 tyg na wizyte jak na zbawienie i zobacz juz jutro
Myszka trzymam kciuki.Pczytam jak wroce z pracy
Jesli kogos zapomnialam sorki ale tylko tak na szybko co pamietalam.Uciekam

P.S Ja znowu przeziebiona jestem przez ta durna pogode.Pada i pada

Do góry