reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
u mnie się dzisiaj słonko zapowiada, może jakieś zakupy zaliczę
Do grudnia już blisko. A organizm może faktycznie tego potrzebować, potem za to pójdzie szybciutko!!!
Ja się zastanawiam, czy nie spróbować depilatorem. Teraz mi się tak mocne zrobiły, że aż nieprzyjemnie mi
Trzymam kciuki za lekarza!
u mnie się dzisiaj słonko zapowiada, może jakieś zakupy zaliczę
Nanulika, Niezapominajka ogromnie się cieszę że wizyty były udane
A ja mam dołka, bo byłam u mojego gin i mi powiedział że jeszcze co najmniej do grudnia musimy poczekać ze starankami a już się cieszyłam, a tu wiadro zimnej wody.
Widzę że tutaj na wątku 90% to już ciężarówki, ale Wam fajnie....
Zalatana jestem strasznie, w sobotę mam wesele najlepszej przyjaciółki i jest jeszcze kilka spraw które muszę załatwić, poza tym byłam dziś u fryzjera i nie jestem zadowolona
Do grudnia już blisko. A organizm może faktycznie tego potrzebować, potem za to pójdzie szybciutko!!!
Czesc dziewczynki:-)
Ale pogoda...leje jak z cebra
Magdus ja po pierwszej ciazy mam zylaki wiec wosk na nogi odpada, a sama sobie okolic intymnych nie wydepiluje ;-) woskim.
Ja się zastanawiam, czy nie spróbować depilatorem. Teraz mi się tak mocne zrobiły, że aż nieprzyjemnie mi
Trzymam kciuki za lekarza!
Witam po dosc dlugiej przerwie
Na poczatku chcialam pogratulowac wszystkim przyszlym mama &&&&&&&&&&&&&&&&za nudne 9 miesiecy
Oczywiscie nie zapomnialam o dziewczynach ktore juz maja przy sobie swoje skarby Rowniez wielkie gratulacje!!!
Podczytywalam Was w kazdej wolnej chwili, ale nie pisalam bo jakos nie mialam weny... Sama rowniez sie staralam. Pomagalam sobie testami owu i wiecie co? za pierwszym razem sie udalo!! Wiec przesylam swiezutkie fluidki starajacym sie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Witam rowniez nowe staraczki, idealnie trafilyscie bo to forum jest jakies magiczne
Na poczatku chcialam pogratulowac wszystkim przyszlym mama &&&&&&&&&&&&&&&&za nudne 9 miesiecy
Oczywiscie nie zapomnialam o dziewczynach ktore juz maja przy sobie swoje skarby Rowniez wielkie gratulacje!!!
Podczytywalam Was w kazdej wolnej chwili, ale nie pisalam bo jakos nie mialam weny... Sama rowniez sie staralam. Pomagalam sobie testami owu i wiecie co? za pierwszym razem sie udalo!! Wiec przesylam swiezutkie fluidki starajacym sie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Witam rowniez nowe staraczki, idealnie trafilyscie bo to forum jest jakies magiczne
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki, u nas dzisiaj piękna pogoda.Wystawiłam pojazd małego na balkon-niech się wietrzy jak doradziła Myszka. Zaraz zmykam się myć i lecę połazić po mieście. Chce kupić jakieś baleriny do sukienki na wesele. Dzisiaj przyszła- fajna jest jak na tą cenę (40zł z przesyłką), mam nadzieję że w listopadzie będzie pasowała.
ona-to-ma gratulacje i &&&&& za nudną ciążę. Pochwal się suwaczkiem.
Nanu, Zapominajka super wieści, oby tak dalej &&&&
Buziaki kochane :*
ona-to-ma gratulacje i &&&&& za nudną ciążę. Pochwal się suwaczkiem.
Nanu, Zapominajka super wieści, oby tak dalej &&&&
Buziaki kochane :*
reklama
Witam dziewczynki
ja tylko szybciutko tu bo uciekam do pracy,wczoraj sie nieodzywalam bo wrocilam o 14 z pracy ale bylam taka zmeczona ze przelezelismy po obiadku caly dzien na sofie ogladajac telewizje.Dzisiaj mam wyjatkowo na 11 do 18 bo ogolnie pracuje na ranna i popoludniowa zmiane czyli od 6 do 14 albo 12-14 do 20.30.Takze pare godzin jest ale mamy z M. prawie te same zmiany wiec mozna cos z tym zrobic
Nanulinka i Zapomnijaka gratulacje z udanych wizyt.Trzymajcie kciuki i za mnie jutro.Wizyta o 11.15.Mam ogromnego stresa,Dzisiaj w nocy juz zle spalam.
Marta super wozek.Wyglada naprawde stabilnie
Ona to ma gratulacje ze zlapalas berka.Zobaczysz do wtorku przeleci jak niewiem.Ja czekalam teraz 2 tyg na wizyte jak na zbawienie i zobacz juz jutro
Myszka trzymam kciuki.Pczytam jak wroce z pracy
Jesli kogos zapomnialam sorki ale tylko tak na szybko co pamietalam.Uciekam
P.S Ja znowu przeziebiona jestem przez ta durna pogode.Pada i pada
ja tylko szybciutko tu bo uciekam do pracy,wczoraj sie nieodzywalam bo wrocilam o 14 z pracy ale bylam taka zmeczona ze przelezelismy po obiadku caly dzien na sofie ogladajac telewizje.Dzisiaj mam wyjatkowo na 11 do 18 bo ogolnie pracuje na ranna i popoludniowa zmiane czyli od 6 do 14 albo 12-14 do 20.30.Takze pare godzin jest ale mamy z M. prawie te same zmiany wiec mozna cos z tym zrobic
Nanulinka i Zapomnijaka gratulacje z udanych wizyt.Trzymajcie kciuki i za mnie jutro.Wizyta o 11.15.Mam ogromnego stresa,Dzisiaj w nocy juz zle spalam.
Marta super wozek.Wyglada naprawde stabilnie
Ona to ma gratulacje ze zlapalas berka.Zobaczysz do wtorku przeleci jak niewiem.Ja czekalam teraz 2 tyg na wizyte jak na zbawienie i zobacz juz jutro
Myszka trzymam kciuki.Pczytam jak wroce z pracy
Jesli kogos zapomnialam sorki ale tylko tak na szybko co pamietalam.Uciekam
P.S Ja znowu przeziebiona jestem przez ta durna pogode.Pada i pada