reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wiem,wiem:) staram sie nie swirowac. Zreszta nie wiem czego moge sie spodziewac po tej wizycie,jakiego sprzetu,lekarza,czy wogole usg mi zrobia...

Dzieki za kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejkaaaaa

Nanu
ogromniaste kciuki &&&&&&&&& musi byc dobrze, baaaaa nie ma innej opcji, moze juz serduszko bedzie zycze Ci tego:-)&&&&&&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizytacje:tak::tak::tak:

Elka ja sie nie stresuje, bo i tak nic nie moge zrobic, a stres jak sie konczy to juz wiem. Wychodze z zalozenia, mam termin to ide co ma byc to bedzie i tyle, a genetyczne moglby zrobic to nie bede musiala sie zwalniac z kursu kolejny raz.

Witajcie;

Nanu dasz rade, bedzie dobrze i sie uspokoisz po wizycie :-)

Anila no dzieci nie sa najtansze ;-) ale za to najslodsze na swiecie :-)

Moj kot ostatniej nocy i pol dnia dzis spi na moim spojeniu lonowym, gdy wstaje wracam do lozka (ona wszedzie za mna jak cien, nawet gdy przesiaduje w wc w oczekiwaniu...siedzi na pralce i mi mruczy) wiec wracam, klade sie, a ona czeka chwile po czym delikatnie wlazi na mnie i udeptuje sobie miejsce :-D normalnie mnie rozbraja...a w nocy to nawet protestuje jak musze wstac :-D

Mój kot robi prawie to samo. Nie chodzi za mną co prawda do kibelka, ale jak tylko może kładzie się na łonie lub brzuchu. W pierwszej ciąży robił to samo. W drugiej nie...

Nanu trzymam kciuki za wizytę!

Myszko super że ciotką będziesz :tak:

Elka na każdą przychodzi pora. Jeszcze będziesz na nudności narzekała!!!

reklama
A ja juz po badaniach,wszystko za free w ramach pakietu,udalo sie:) wyniki jutro po 15
Jeden mankament ze kluli mnie 3 razy z przerwa na wypicie 1 litra wody,masakra,nie chcialo leciec....
Ale juz po! Teraz byle do 15:30,dzis uciekam pol godz wczesniej zeby zdazyc na wizyte...

Milego dnia babole:)

Do góry