reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja mialam termin na 7.10 staram sie nie myslec o tym ale sie nie da...tak bardzo chcialam byc w ciazy w tym czasie ale sie nie udalo:zawstydzona/y:no coz widocznie nie moja pora jeszcze:zawstydzona/y:

reklama
Elka bardzo mi przykro... 15 X dzień dziecka nienarodzonego - jeśli modlitwa i wiara mogą Tobie pomóc... albo choćby lampka pamięci... bo choć rozpamiętywanie boli i bywa trudne i może niepotrzebne to pamięć jest ważna... warto być tu i teraz bo życie jest za krótkie by żyć przeszłością... głowa do góry kochana... i Twój czas przyjdzie... na pewno...

Witam nowe dziewczyny i zapalam dla Aniolkow (*)
Ja juz po pracy,wykapana i zaraz uciekam spac bo jutro o 5 pobudka.
Widze ze w tym tygodniu duzo dziewczyn ma wizyty.Za wszystkie wizyty trzymam kciuki!!!

ja też mykam, padam na pycha!

buziaki i do zobaczenia o świcie...

Elka
głowa do góry, są lepsze i gorsze dni - wiem!
Twoja kolej nadejdzie zanim się obejrzysz:) ściskammmm!!!

A my dopiero wróciliśmy ze świętowania, bo mój T obronił licencjat na 5. Nie ma to jak zapał i wytrwałość - drugie studia już skończył :p Moja magisterka natomiast leży odłogiem, więc mi przy nim głupio :) Jak świętować to świętować, zawijam się do łóżeczka, może jakieś przytulanki będą. Dobranoc :*

Dzieki Kochane :*****...spoko daje rade ja raczej optymistka jestem takze mysle pozytywnie, bedzie dobrze bo byc musi a co sie odwlecze to nie uciecze Magda gratki dla Twojego T:-)no i milusinskich przytulanek;-)

Dzien dobry kochane!

Zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce...

Ale zeby nie bylo,mocz juz w pojemniku,w pracy o 8 ide na reszte badan (mam nadzieje free),a 16:40 gin...

reklama
Nanu kciuki za wizyte i wiesz, ze dzis jest 5tc4d byc moze juz bedzie serdunko widac, ale gdyby nie PAMIETAJ jest jeszcze troszke wczesnie i maluch ma tydzien czasu :* zebys sie nie zestresowala czasem :* oczywiscie trzymam kciuki mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam wizyte jutro o 9:15 a po lece do szkoly, wiec z telefonu dam znac.

Ale u mnie leje brrrryyyy co za pogoda...

Do góry